RAINFOREST CHALLANGE 2008- kto i czym pojedzie z polski
Moderator: Pasza
- marianek4x4
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
RAINFOREST CHALLANGE 2008- kto i czym pojedzie z polski
Koledzy macie jakieś informacje kto i czym wystartuje w Malezji w tym roku?
-
-
- Kontaktowanie:
wiadomo wiadomo wiele...
Jedzie suzus, borówa, jedzie socho właśnie z grekiem, jedzie Luberda, chłopai od Karolinki w dwa chyba auta, jedzie Rafał ciepły, jedzie Kulak, jeszcze dwie ekipy chyba pojadą kładami, jedzie też sałat i michaś knyziak. I oczywiscie Marek J z małżonką. na ostatnim spotkaniu organizacyjnym wyszło że pożądna ekipa jedzie więc będzie się działo.
żeby tylko RFCH nie skończył jak CT. 
Jedzie suzus, borówa, jedzie socho właśnie z grekiem, jedzie Luberda, chłopai od Karolinki w dwa chyba auta, jedzie Rafał ciepły, jedzie Kulak, jeszcze dwie ekipy chyba pojadą kładami, jedzie też sałat i michaś knyziak. I oczywiscie Marek J z małżonką. na ostatnim spotkaniu organizacyjnym wyszło że pożądna ekipa jedzie więc będzie się działo.

Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

w Polsce 1 miejsca ostatnio zajmuje Suzus, ciekawe jak zadebiutuje na RFCHGAZFAN pisze:wiadomo wiadomo wiele...
Jedzie suzus, borówa, jedzie socho właśnie z grekiem, jedzie Luberda, chłopai od Karolinki w dwa chyba auta, jedzie Rafał ciepły, jedzie Kulak, jeszcze dwie ekipy chyba pojadą kładami, jedzie też sałat i michaś knyziak. I oczywiscie Marek J z małżonką. na ostatnim spotkaniu organizacyjnym wyszło że pożądna ekipa jedzie więc będzie się działo.żeby tylko RFCH nie skończył jak CT.

Jimny 

- Rangerover33
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Bo nie przyjechala pokazywac jak to teraz wszyscy robia. Mozna czerpac przyjemnosc z samego jezdzenia w terenie a nie tylko z pucharow po 3 zyla lub dyplomow ze starego xeroxa. Na opony tez nas stac czy na wyciagarke. Jest jeszcze kilka kilometrow do przejechania i nie trzeba od razu dewastowac parcha. Przyjechalismy pojezdzic ale na proby ustawione pod suzuke nie ma sie co pchac autobusem przeznaczonym do czegos innego.mikhey pisze:i nie pokazała kompletnie nicMały Staś pisze:W ten weekend na rajdzie fabryki offroadu jeździla załoga która podobno wybiera się do malezji. Świeżo zbudowany żółty defender 110 na greckich blachach. Ładny i wszystkomający
Na Malezje jedziemy ale rowniez nie bedziemy tam nic pokazywali, uwazam, ze z miejscowymi nie mamy zadnych szans tym wozem. Dlatego tez nie bedziemy zaloga, ktora napierdoli zoltym i przyjedzie z orderem. Tym autem po przejechanym odcinku(mam nadzieje, ze w tym roku sie uda)Twilight Zone wracamy do kraju na kolach. Mam nadzieje, ze takze sie uda.
Rywalizacja, Panie, rywalizacja ponad wszystko ;)Rangerover33 pisze:Bo nie przyjechala pokazywac jak to teraz wszyscy robia. Mozna czerpac przyjemnosc z samego jezdzenia w terenie
To jest prawdziwy challenge ;)Rangerover33 pisze:Tym autem po przejechanym odcinku(mam nadzieje, ze w tym roku sie uda)Twilight Zone wracamy do kraju na kolach. Mam nadzieje, ze takze sie uda.
Już dzisiaj trzymam za Was kciuki ;)
- marianek4x4
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
- Broncosaurus
- marianek4x4
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie: