KLAMOT

czyli rajdy ze ściganiem i próbami przejazdu

Moderator: Pasza

Awatar użytkownika
13porte

Kontaktowanie:

KLAMOT

Post autor: 13porte » czw sty 08, 2009 11:33 pm

Kto sie wybiera na KLAMOT TROPHY do Zachodnio pomorskiego ?

20-22 lutego 2009
Klamot Trophy WT 2009
organizator: njz.pl & LRC PL

Moze kto laweta jedzie w tamtym kierunku ?

bo zal 580 km z Wa-wy sie tluc...

A moze znacie jakis inny sposob przewiezienia auta ?

PKP ?
RRC 3,9 V8 / RR 3,5 V8 pikap

http://www.vimeo.com/11041195

Awatar użytkownika
jezus

Re: KLAMOT

Post autor: jezus » pt sty 09, 2009 7:45 pm

bo zal 580 km z Wa-wy sie tluc...
Jazda terenówką..to czysta przyjemność....no tak ale to RR.....to inna para kaloszy.... :)21
bądz twardy ........ i odpuść sobie!!!!!

Awatar użytkownika
lukels

Kontaktowanie:

Post autor: lukels » pn lut 09, 2009 5:36 pm

Nikt się nie wybiera? Pewnie dlatego organizator pisze, że trwa weryfikacja... Co jest off-roadowcy - zapisywać się - poszalejemy :-)
Patrol GR TD4.2T A/T +4" 35"
http://www.bezdroza4x4.pl

Awatar użytkownika
bert

Kontaktowanie:

Post autor: bert » wt lut 10, 2009 2:07 am

pewnie daltego, ze tu sie nie szaleje...

Weryfikacja trwa, bo zalog moze byc max 20, wiec grzecznie pytam zgloszonych a nie potwierdzonych o potwierdzenia

Norbert J. Zbróg
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania

Awatar użytkownika
lukels

Kontaktowanie:

Post autor: lukels » wt lut 10, 2009 8:27 am

Dla mnie szaleństwem jest jazda 3 km na godzine z mostami w błocie :-D Po ilości postów tutaj nie widać wielkiego zainteresowania imprezą, więc próbuję zachęcić potencjalnych uczestników z forum. Skoro w temacie "klamot" jest poza mną jeden forumowicz i organizator, wnoszę, że "weryfikacja" to oczekiwanie na chętnych. Jeśli jednak szanowny organizatorze Cię uraziłem - przepraszam - nie było to moją intencją.

Awatar użytkownika
bert

Kontaktowanie:

Post autor: bert » wt lut 10, 2009 9:24 am

lukels pisze:Dla mnie szaleństwem jest jazda 3 km na godzine z mostami w błocie :-D Po ilości postów tutaj nie widać wielkiego zainteresowania imprezą, więc próbuję zachęcić potencjalnych uczestników z forum. Skoro w temacie "klamot" jest poza mną jeden forumowicz i organizator, wnoszę, że "weryfikacja" to oczekiwanie na chętnych. Jeśli jednak szanowny organizatorze Cię uraziłem - przepraszam - nie było to moją intencją.
uraziles... no daj se ...
przeciez wiadomo, ze rzecz nie w ilosci a jakosci...
uczestnikow.
jeszcze zachecisz :)21 jakiegos szalenca dla ktorego szalec znaczy cos innego niz 3 kaemy na godzine i po co ?
Norbert J. Zbróg
PS jezeli pogoda sie utrzyma to raczej /ew - jak sie zalapiesz/ nie llcz na bloto
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania

Awatar użytkownika
lukels

Kontaktowanie:

Post autor: lukels » wt lut 10, 2009 2:30 pm

Jasne, że o ilość nie chodzi - ja bym nawet sam pojechał :-D Chodzi o to, że mam ekipę na ten termin i gdzieś ich muszę zabrać, stąd czekając na info z Klamota nie chcę szukać gdzie indziej, a czas leci. Żeby na końcu się nie okazało, że nigdzie się nie załapiemy :-)

Awatar użytkownika
nomad

Post autor: nomad » wt lut 10, 2009 5:18 pm

bert pisze:pewnie daltego, ze tu sie nie szaleje...

Weryfikacja trwa, bo zalog moze byc max 20, wiec grzecznie pytam zgloszonych a nie potwierdzonych o potwierdzenia

Norbert J. Zbróg
Norbert, gdzie i jak Ci potwierdzić obecność?
Formularz zgłoszeniowy wysłałem już dawno, jeśli trza potwierdzić to niniejszym to czynię. :D

P.S. ...tylko czy >turystyczno-sportowe< to właściwy dział dla Twojej imprezy...??? :)21
Nawet pośród Kwiatu Rycerstwa jest całe mnóstwo zakutych łbów.

Awatar użytkownika
bert

Kontaktowanie:

Post autor: bert » wt lut 10, 2009 9:33 pm

nomad pisze:
bert pisze:pewnie daltego, ze tu sie nie szaleje...

Norbert J. Zbróg
Norbert, gdzie i jak Ci potwierdzić obecność?
Formularz zgłoszeniowy wysłałem już dawno, jeśli trza potwierdzić to niniejszym to czynię. :D

P.S. ...tylko czy >turystyczno-sportowe< to właściwy dział dla Twojej imprezy...??? :)21

wplata... po prostu wplata :)
Jezeli wplacales to OK, jezeli nie to masz czas do 13 bm
Podzdrowka
Norbert J. Zbróg
Dzial mocno niewlasciwy, ale coz skoro ktos tu cos skrobnol i oczekuje odpowiedzi to sie odzywam, a co mi tam :)

Awatar użytkownika
bert

Kontaktowanie:

Post autor: bert » wt lut 10, 2009 9:36 pm

lukels pisze:Jasne, że o ilość nie chodzi - ja bym nawet sam pojechał :-D Chodzi o to, że mam ekipę na ten termin i gdzieś ich muszę zabrać, stąd czekając na info z Klamota nie chcę szukać gdzie indziej, a czas leci. Żeby na końcu się nie okazało, że nigdzie się nie załapiemy :-)
no coz, bardzo mi przykro, nie ukrywam, ze moze sie tak zdarzyc.
Mam zgloszenia z listopada i grudnia, nie wszystkie podparte wplata, wiec weryfikuje kto zapomnial, a kto zrezygnowal. Nic na to nie poradze.
Norbert J. Zbróg

Awatar użytkownika
lukels

Kontaktowanie:

Post autor: lukels » wt lut 10, 2009 11:24 pm

Jeden ekstra chyba różnicy nie robi? Mam nadzieję, że uda się dokonać weryfikacji w ciągu 1-2 dni :-)

Awatar użytkownika
bert

Kontaktowanie:

Post autor: bert » śr lut 11, 2009 12:55 am

lukels pisze:Jeden ekstra chyba różnicy nie robi? Mam nadzieję, że uda się dokonać weryfikacji w ciągu 1-2 dni :-)
jezeli jeden by nie robil (w sesnie, ze roznicy), to dlaczego pieciu mialo by robic etc etc.
Limit to limit.
13 tego. Piatek, godzina 18. Bedzie wiadomo, kto zdarzyl kto odpadl i czy jest.sa miejca wolne
Nic wczesniej, nic pozniej
Norbert J. Zbróg

Awatar użytkownika
lukels

Kontaktowanie:

Post autor: lukels » śr lut 11, 2009 8:19 am

W piątek rozmawialiśmy przez telefon, powiedziałeś, ze wieczorem się określisz, teraz ten termin rozszerzyłeś o tydzień.

Awatar użytkownika
bert

Kontaktowanie:

Post autor: bert » śr lut 11, 2009 10:02 am

lukels pisze:W piątek rozmawialiśmy przez telefon, powiedziałeś, ze wieczorem się określisz, teraz ten termin rozszerzyłeś o tydzień.
no coz, z calym szacunkiem, wiecej uwagi poswiecam tym ktorzy zglosili sie wczesniej,
Szczerze mowiac brak mi potwierdzenia od dwoch zalog i wiem, ze sa teraz poza PL.
Zreszta nad czym tu dyskutowac, skoro nie odpowiada Ci termin wyjasnienia sie Twej ew mozliwosci udzialu, mozesz po prostu odrazu pojechac gdzie indziej
Pod zdrowka
Norbert J. Zbróg

Awatar użytkownika
lukels

Kontaktowanie:

Post autor: lukels » śr lut 11, 2009 12:14 pm

Zapisalbym sie wcześniej gdybym wcześniej o imprezie słyszał. Kiedy rozmawialiśmy sam powiedziałeś, że określisz się w zeszły piątek wieczorem. Gdybyś powiedział wtedy, że sprawa wyjaśni się za tydzień - siedziałbym tydzień cicho, gdybyś powiedział, że zawracam Ci gitarę - przestałbym. Jestem konkretnym facetem, lubie jak jest wszystko jasne. Skoro na swojej stronie piszesz, ze czekasz na zgłoszenia - zakładam, że tak właśnie jest - po to wymyslono www, żeby prezentować tam aktualne informacje. Jeśli to nie będzie jakiś wielki kłopot daj znać w piątek e-mailem o swojej decyzji.

Awatar użytkownika
bert

Kontaktowanie:

Post autor: bert » śr lut 11, 2009 3:06 pm

lukels pisze:Zapisalbym sie wcześniej gdybym wcześniej o imprezie słyszał. Kiedy rozmawialiśmy sam powiedziałeś, że określisz się w zeszły piątek wieczorem. Gdybyś powiedział wtedy, że sprawa wyjaśni się za tydzień - siedziałbym tydzień cicho, gdybyś powiedział, że zawracam Ci gitarę - przestałbym. Jestem konkretnym facetem, lubie jak jest wszystko jasne. Skoro na swojej stronie piszesz, ze czekasz na zgłoszenia - zakładam, że tak właśnie jest - po to wymyslono www, żeby prezentować tam aktualne informacje. Jeśli to nie będzie jakiś wielki kłopot daj znać w piątek e-mailem o swojej decyzji.

hi hi hi, chyba instrukcje musisz mi napisac co jak gdzie i kiedy :), wszystko przez to, ze zmanierowany jestem wiekiem /starczym - wiesz jak jest, stary kiepsko kojarzy/ i powodzeniami w ofroldzeniu, zatem wybaczenie sie upraszam...
Przykro mi, ze wczesniej nie wiedziales o "imprezie", ale /slowo daje/ nie mialem w Twojej niewiedzy zadnego udzialu :)
Aby uciac dalsze dywagacje co powinienem a co nie, informuje: wlasnie wyjasnilo sie, miejsc nie ma.
Pzdr
Norbert J. Zbróg

Awatar użytkownika
lukels

Kontaktowanie:

Post autor: lukels » śr lut 11, 2009 9:25 pm

Tak poza konkursem napiszę jak to jest, kiedy jest normalnie. Dzisiaj wysłałem mail z pytaniem o wolne miejsca gdzie indziej, w podobnym terminie. Odpowiedź otrzymałem po kilku godzinach - miejsca są, czy zapisać, gdzie wpłacić wpisowe itd. Ktoś rozumie, co to znaczy być usługodawcą. Miło, uprzejmie i co najważniejsze konkretnie. Bez nawijania makaronu na uszy o weryfikacjach, limitach i wesołych tekstów o demencji, dywagacjach i powinnościach. Może za późno zwróciłem uwagę na fotkę koło Twoich postów :-) Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
bert

Kontaktowanie:

Post autor: bert » czw lut 12, 2009 12:32 am

lukels pisze:Tak poza konkursem napiszę jak to jest, kiedy jest normalnie. Dzisiaj wysłałem mail z pytaniem o wolne miejsca gdzie indziej, w podobnym terminie. Odpowiedź otrzymałem po kilku godzinach - miejsca są, czy zapisać, gdzie wpłacić wpisowe itd. Ktoś rozumie, co to znaczy być usługodawcą. Miło, uprzejmie i co najważniejsze konkretnie. Bez nawijania makaronu na uszy o weryfikacjach, limitach i wesołych tekstów o demencji, dywagacjach i powinnościach. Może za późno zwróciłem uwagę na fotkę koło Twoich postów :-) Pozdrawiam.
...i wlasnie o to chodzilo!
Gdzie indziej jest lepiej, szybciej i sa wolne miejsca - znaczy jest normalnie.
Korzystaj z normalnosci.

U mnie nie jest normalnie i nigdy nie bylo, miejsc na ogol nie ma na kilka tygodni przed ( a w przypadku Pomeranii to bywa i ze na kilka miesiecy przed ), wplat nie biore jezeli nie moge zagwarantowac miejsca, a tych ( znaczy, ze miejsc) ilosc jest ograniczona i wlasnie miedzy innymi dlatego ( w odroznieniu od wielu innych pozniej powstalych i wczesniej upadlych imprez - gdzie miejsc bylo tyle ilu bylo chetnych) taka np Pomerania sobie trwa...
Apropos uslugodawstwa, nawet jak ide do szewca to rozumie, ze ma on wczesniejsze zamowienia i idiotyzmem bylo by, rzadac by rzucal to co robi dla kogos i lapal sie za moje "problemy" bo ja tak chce. Ale by to pojac trzeba byc conajmniej oslem.

Wracajac do Twoich moj drogi opoznien w postrzeganiu ( cos tam pisales, ze wczesniej nie wiedziales o imprezie, teraz zas piszesz, ze za pozno dostrzegles fotke kolo moich postow - wiec jak widac ciagle bywasz spozniony :)21 ) musze Ci zasugerowac bys pocwiczyl spostrzegawczosc.
To przydaje sie w zyciu a w ofroldzeniu szczegolnie

Sumujac:
masz pretensje o to, ze za pozno dostrzegles "termin"
masz pretensje, ze nie ma miejsc
masz pretensje, ze wiecej uwagi poswiecam tym ktorzy zglosili swoj udzial przed Toba
masz pretensje, ze nie naginam dla Ciebie limitu ( owszem moze mi sie "to" zdarzyc, ale dla kogos kogo znam i cenie)
a miej sobie..., ja na to nic nie poradze
Pozdrawiam
Norbert J. Zbróg

ODPOWIEDZ

Wróć do „Turystyczno-sportowe”