Operacja Pomorze Wyczyn 10 X 09r.
Moderator: Pasza
Operacja Pomorze Wyczyn 10 X 09r.
Jak w temacie....OPWyczyn...14 03 2009r.
Impreza stworzona pod autka mniej zmotane..czyli jedna winda to juz nad to...
Baza i jedna z czasówek w Łebnie gmina Szemud.
Zmienia sie troche charakter imprezy...z przeprawowej na sportowo-turystyczną....oczywiście ciekawe miejsca do przeprawy też będą.....ale główny nacisk stawiam na czasówki...których będzie kilka....oraz miłe spotkanie uczestników przy wiecznym ognisku...
wiecej za kilka chwil na stronie organizatora... http://www.mekka4x4.pl
Impreza stworzona pod autka mniej zmotane..czyli jedna winda to juz nad to...
Baza i jedna z czasówek w Łebnie gmina Szemud.
Zmienia sie troche charakter imprezy...z przeprawowej na sportowo-turystyczną....oczywiście ciekawe miejsca do przeprawy też będą.....ale główny nacisk stawiam na czasówki...których będzie kilka....oraz miłe spotkanie uczestników przy wiecznym ognisku...
wiecej za kilka chwil na stronie organizatora... http://www.mekka4x4.pl
Ostatnio zmieniony pt sie 14, 2009 6:30 pm przez jezus, łącznie zmieniany 1 raz.
bądz twardy ........ i odpuść sobie!!!!!
Re: Operacja Pomorze Wyczyn
czyli bez wind czy jedna dozwolona?
Dwa miejsca juz rezerwuje, zgloszenia odrazu jak bedzie mozna na stronie pojda:)
Dwa miejsca juz rezerwuje, zgloszenia odrazu jak bedzie mozna na stronie pojda:)
spoko z windami też można...jedna winda plus..klasa extrem....chciałem plombować windy ale jest kilka miejsc gdzie będziecie mogli pomagać innym w przejechaniu terenu.......a stronka sie aktualizuje...jeszcze trochu może do jutra wieczorem....
Jak długa trasa , jakie koszta, jaka kiełbasa na ognicho
Może już teraz "cóś" napisz

Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"
Rutgerson pisze:czyli bez wind czy jedna dozwolona?
Coś Ty Wojtek taki nieśmiały

Trasa krótka , koszta wygórowane , kiełbasa przeterminowana.......ale napisze że impra przednia...sie szykuje.... 

jezus pisze:Trasa krótka , koszta wygórowane , kiełbasa przeterminowana.......ale napisze że impra przednia...sie szykuje....
Treściwa ta odpowiedź.

Jak serwowana kiełbasa z musztardą.....Balu-Balu pisze:jezus pisze:Trasa krótka , koszta wygórowane , kiełbasa przeterminowana.......ale napisze że impra przednia...sie szykuje....
Treściwa ta odpowiedź.

http://mekka4x4.pl/operacja_pomorze/index.php?ev=1
pojawiły się informacje o zapisach i kosztach imprezy
i można już wysłać formularz zgłoszeniowy
pojawiły się informacje o zapisach i kosztach imprezy

i można już wysłać formularz zgłoszeniowy

Już we wtorek, czy środę to wszystko było... 

Lepiej stracić minutę w życiu, niż życie w minutę.
Powered by: Suzuki Samurai
Powered by: Suzuki Samurai
Olo ale o co ci się rozchodzi ?
Info było na stronie wcześniej to było o tym napisać, a nie teraz pisać wtorek, środa a może jednak czwartek
Info było na stronie wcześniej to było o tym napisać, a nie teraz pisać wtorek, środa a może jednak czwartek

Na dzień dzisiejszy jest 31 zgłoszeń ..z czego 11 opłconych uczestników......
Cytat:
"Za pakiet uczestnika Operacji Pomorze obejmujący: przygotowanie trasy, Road book trasy, puchary i nagrody dla zwycięzców, biesiadę końcową oraz super zabawę uczestnicy ponoszą koszt w wysokości 100 zł uiszczone na miejscu w dniu imprezy."
To rozumie.
200 to zysk
Tak pytam bo to może się przydać.
"Za pakiet uczestnika Operacji Pomorze obejmujący: przygotowanie trasy, Road book trasy, puchary i nagrody dla zwycięzców, biesiadę końcową oraz super zabawę uczestnicy ponoszą koszt w wysokości 100 zł uiszczone na miejscu w dniu imprezy."
To rozumie.
200 to zysk

Tak pytam bo to może się przydać.
Jako przyszły organizator przyszłych imprez powinieneś wiedzieć bądz nie , że są jeszcze inne koszta przygotowań całej imprezy.....Tak pytam bo to może się przydać.

A reszta to czysty zysk....

To ja wiem ale pisząc coś takiego " Za pakiet uczestnika Operacji Pomorze obejmujący: przygotowanie trasy" stwierdzasz, że są tam zawarte wszystkie koszta z tym związane. Chyba, że piszesz nieprawdę 
Sądzę, że koszt jednodniowej imprezy w wysokości 300 zł. trochę przesadzony.

Ostatnio zmieniony pn sty 26, 2009 12:40 pm przez Balu-Balu, łącznie zmieniany 1 raz.
Podzielam twoje zdanie......i dlatego nie startuję na np. Magamie za ponad 500zł dziennie....
A propos rozważam opcje zrobienia OP trzy dniową imprezą...
pierwszy dzień...bad.tech. pojazdów, plombowanie, uśmieszki do kamery , kilka słów do mikrofonu , biesiada.
drugi dzień....kontrola pojazdów i start na odcinek dzienno poranny, biesiada , start na odcinek dzienno popołudniowy , zdanie kart , biesiada i kilka uśmieszków do kamery i słów do mikrofonu.
Dzień trzeci.....ogłoszenie wyników , rozdanie nagród i pożegnanie uczestników.......
Ile teraz wpisowego średnio na rynku biorą za trzy dniowy rajd......
pierwszy dzień...bad.tech. pojazdów, plombowanie, uśmieszki do kamery , kilka słów do mikrofonu , biesiada.
drugi dzień....kontrola pojazdów i start na odcinek dzienno poranny, biesiada , start na odcinek dzienno popołudniowy , zdanie kart , biesiada i kilka uśmieszków do kamery i słów do mikrofonu.
Dzień trzeci.....ogłoszenie wyników , rozdanie nagród i pożegnanie uczestników.......
Ile teraz wpisowego średnio na rynku biorą za trzy dniowy rajd......

Jakie trzy dni
Mnie nie interesuje ile dni bufet pracuje tylko ile dni jeżdżę. 

Przy takiej obfitej ilości bufetu nikt nie będzie czół sie na siłach w terenie jezdzić...... 

jezus pisze:Przy takiej obfitej ilości bufetu nikt nie będzie czół sie na siłach w terenie jezdzić......

Jimny 

Trzy dniowa impreza a z tego ile godzin jeżdżeniajezus pisze:Przy takiej obfitej ilości bufetu nikt nie będzie czół sie na siłach w terenie jezdzić......

Ostatnio zmieniony czw sty 29, 2009 10:42 am przez Balu-Balu, łącznie zmieniany 1 raz.
jezus zbiera na wyciagarkę mechaniczną do toytoya a to kosztuje

emeryt off
Widzę że szykuje się impreska ok.
.My będziemy,zgłoszenie wysłane a kasa wkrótce. 

FORD EXPLORER 4,0 automat silverstony 35" 2x ARB
BYŁ
NISSAN PATROL K160 FEDIMA 33" ARB
BYŁ
NISSAN PATROL K160 FEDIMA 33" ARB
Właśnie: Jaki limit czasowy? O której zdanie kart?Balu-Balu pisze:Trzy dniowa impreza a z tego ile godzin jeżdżeniajezus pisze:Przy takiej obfitej ilości bufetu nikt nie będzie czół sie na siłach w terenie jezdzić......![]()
...
Extrem będzie dużo "głębszy" do wyczynu???

Była Vitara, Jimnik, Terrano II, Terracan, KIA Sportage Grand a teraz SS Kyron.
A mocną masz wyciągarkę.......Właśnie: Jaki limit czasowy? O której zdanie kart?
Extrem będzie dużo "głębszy" do wyczynu???

Limity za kilka dni...ale cała impra do zachodu słońca powinna sie zakończyć.....