Nasz samochód jest w trakcie napraw, mamy nadzieję, że już nie będziemy musieli dolewać wody po każdym odcinku

W Zakliczynie też będą karty drogowe i wszystko ładnie na czas?
Moderator: Pasza
Jak dobrze jeździsz to w klasie sport nawet mt-ków nie będziesz potrzebował, nie mówiąc o wyciągarce mechanicznejgizmo pisze:No to się zgłosiliśmy
Jakieś wymagania i ograniczenia dotyczące klasy Sport są :?: bo na stronie organizatora nie widziałem
Jest szansa bez mechanika to objechać :?:
wyjaśnie jeszcze jedno turystyk to klasa dla samochodów prawie nie modyfikowanych , nie chodzi tu o jazde turystyczną , jazda ta sama co sport albo i lepsza .RAVkrakuf pisze:Witam
strona organizatora i regulamin pisze tylko o samochodach extrem a ja mam ochotę wziąść udział pierwszy raz w życiu w rajdzie.
Koledzy chcą się załapać na extrem ale ja nie mam wyciągarki.
Sport odpada bo za szybkościówkami nie przepadam.
Samochód to SJ na 30" MT z wymienionym silnikiem na większy - jest sens się pochać do tyrystyka czy tam za łatwo?
Czy może jakaś trasa dla aktywnych kibiców jest przewidziana?
No żebym jeszcze wiedział jak ja interpretować :]anatol pisze:sprubuj w turustyku , ale wcześniej porównaj wyniki turystyk sport goście .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości