Mutt 2010
Moderator: Pasza
Re: Mutt 2010
znając życie to standardowo jak co roku będzie w weekend majowy. Pewnie 30 w piątek będzie nocka a potem do poniedziałku JAZDA!!
ale to tylko takie dywagacje kalendarzowe 

no tak... w każdym razie dzięki za odpowiedź 

a co więcej co do Mutta można powiedzieć?
Szary otworzy zapisy kiedy otworzy i komu uda się napisać w odpowiednim czasie maila ten pojedzie 

Madzia
wybierasz się w tym roku?
bo myślę, że wszelkie możliwe zasoby pecha już wyczerpałaś i powalczysz znowu o wygraną

wybierasz się w tym roku?
bo myślę, że wszelkie możliwe zasoby pecha już wyczerpałaś i powalczysz znowu o wygraną

hehehe
no na Mucie to chyba już limit na najbliższe kilka lat wyczerpałam
Taak w tym roku planujemy wystartować, pewnie nie uda się już Szarego namówić na Ciężką, więc chyba znowu się będziemy ścigać razem w Sportowej 

no na Mucie to chyba już limit na najbliższe kilka lat wyczerpałam

A może namówcie Szarość na zmianę terminu?
Chciałbym wreszcie po raz pierwszy od kilku lat z rodziną na majowy weekend wyjechać!
Co roku na pytanie: gdzie żeś się znowu szwendał łachudro? Odpowiadam, że biegałem po Kotlarni. To już się nudne robi...
Chciałbym wreszcie po raz pierwszy od kilku lat z rodziną na majowy weekend wyjechać!

Co roku na pytanie: gdzie żeś się znowu szwendał łachudro? Odpowiadam, że biegałem po Kotlarni. To już się nudne robi...

nie siać tu siakiś demagogi
nie ma zmian terminu!
Igor, źle do tego podchodzisz! Ja widzisz zabieram rodzinę ze sobą
Zrób to samo, a nóź widelec im się spodoba!

Igor, źle do tego podchodzisz! Ja widzisz zabieram rodzinę ze sobą

Niebawem powieszę jakieś info - w tym roku zaproponujemy Wam zupełnie inną formułę imprezy.Jak wspomniałem wcześniej szczegół wszystkiego zapodam nie długo.
8 matizów i mały wacek
www.szary-racing.pl
www.szary-racing.pl
- RóżowaIwona
-
Madzia,no to zobaczenia na Mucie,jest już nas dwie,żadnych terminów Szary nie zmieniaj,chyba że zrobicie specjalny rajd tydzień po
i 2 x drożej
,ale jednodniowy
aby Mutanty mogły odpocząć 

nissan zmota rozłożony na części pierwsze
ZMOTA 4x4 KATOWICE
ZMOTA 4x4 KATOWICE
noo Iwa oczywiście się zobaczymy. Plany są startowe, a nawet jeżeli nie to i tak przyjadę zobaczyć te wasze ucieszone mordki!!
We dwie baby damy radę chłopom 

- RóżowaIwona
-
u mnie tez plany są startowe,ale nie wiem czy różowy będzie gotowy
,ale dla ulubionych facjat warto się stawić 

ZMOTA 4x4 KATOWICE
ZMOTA 4x4 KATOWICE
no to dopinguj lepiej Grzesia i Tadziola co by Różowy był gotowy!! Przeca nie będziemy z buta po kotlrarni łazić
to zadanie dla Igora 

To zabieraj się za niego a patrzysz jak schnie w garażuRóżowaIwona pisze:u mnie tez plany są startowe,ale nie wiem czy różowy będzie gotowy,ale dla ulubionych facjat warto się stawić

- RóżowaIwona
-
ale to Twoja wina,Twoja farba może byc nakładana w temperaturze powyżej 50 stopni
, ot złośliwy gad z Ciebie aby mi coś takiego wcisnąć i spowolnić pracę
,no i widzisz to znowu Twoja wina

ZMOTA 4x4 KATOWICE
ZMOTA 4x4 KATOWICE
No strasznie kuśwa śmieszne!!!Laska pisze: Przeca nie będziemy z buta po kotlrarni łazićto zadanie dla Igora

a nie? 

Nie trzymaj ludzi w niepewności.szary pisze:Niebawem powieszę jakieś info - w tym roku zaproponujemy Wam zupełnie inną formułę imprezy.Jak wspomniałem wcześniej szczegół wszystkiego zapodam nie długo.
Zapodaj coś.
Stara formuła wszystkim raczej odpowiadała. Teraz ciekawośc mnie zżera co kombinujecie.
Nowa...Nocka-prolog , potem 96 godzin jazdy non-stop! 600km kotlarni w tym ok. 300km typu baja , i na deserek poligon...230km.
Żeby chocia zemsta była...
No jazda ma być do bólu ,a nie popierdułka , heh

Jestem na odwyku!
Ty szykuj Locha na muta a nie opowiadajGierek pisze:Nowa...Nocka-prolog , potem 96 godzin jazdy non-stop! 600km kotlarni w tym ok. 300km typu baja , i na deserek poligon...230km.

Świszcząca Suka Stage I
Projekt zakończony , jeszcze tylko kilka poprawek

Ech , opowiadacze mitomani. 

suzuki vitara 1.6 (SZARA EMINENCJA)
Suzuki Vitara 2.0 (BŁĘKITNY GROM )
T4 syncro -wyprawowy.
Suzuki Vitara 2.0 (BŁĘKITNY GROM )
T4 syncro -wyprawowy.
nie wiem co Ty palisz ale raczej zmień dostawcęGierek pisze:Nowa...Nocka-prolog , potem 96 godzin jazdy non-stop! 600km kotlarni w tym ok. 300km typu baja , i na deserek poligon...230km.

No co Ty - właśnie dostawca dobryJeepFan pisze:nie wiem co Ty palisz ale raczej zmień dostawcęGierek pisze:Nowa...Nocka-prolog , potem 96 godzin jazdy non-stop! 600km kotlarni w tym ok. 300km typu baja , i na deserek poligon...230km.

Świszcząca Suka Stage I

Niebawem powieszę jakieś info - w tym roku zaproponujemy Wam zupełnie inną formułę imprezy.Jak wspomniałem wcześniej szczegół wszystkiego zapodam nie długo.
a czas ucieka
a czas ucieka