Moderator: Pasza
Znalazłem takie info na jakimś forum ATVJeepFan pisze:Flor gdzie Ci się obiło?
Są juz jakieś informacje?
na GER2011 też masz w planach atak na jakiegoś quada?Flor pisze:forum ATV
właśnie wybieramKarson pisze:na GER2011 też masz w planach atak na jakiegoś quada?Flor pisze:forum ATV
czyli kolizja z 24raf_jeep pisze:25-27.03.2011
pewny i oficjalne info już jestLechuPL pisze:jak pewny to OKdata dobra
Przychdzi na mailaSiarra pisze:a gdzie to info jest?
trasek pisze:A kiedy info na temat wydarzenia ?
Albert & Agnieszka Gryszczuk pisze: Szanowny ZawodnikuSerdecznie zapraszamy na kolejną edycję rajdu GREATESCAPERALLY 2011, która odbędzie się w dniach 25-27 marca 2011 na poligonach w Żaganiu. Wyścig po poligonie składający się z dwóch etapów i sześciu odcinków specjalnych oraz dwóch tras. 1.Trasa crosscountry dla motocykli, jednoosiowych quadów i klasy sportowej 4x4.2. Trasa offroad dla quadów 4x4 i reszty klas samochodów, równie szybka jak crosscountry lecz z możliwymi przeszkodami wodnymi i błotnymi.Na obydwu trasach nawigacja prowadzona na podstawie roadbooka i nawigacji GPS (azymuty).WSTĘPNY PLAN RAJDU W piątek 25.03.2011 ok. 15:00 uroczysty show start. Następnie rozegrane zostaną dwa odcinki specjalne w tym jeden nocny.W sobotę 26.03.2011 odbędą się cztery OES-y, a wieczorem Gala Bohaterów Great Escape Rally 2011.W niedzielę 27.03.2011 zgodnie z tradycją „Memoriał Karoliny”, czyli dawne H4x4Przewidywana długość wszystkich OES-ów 300km. Zapraszamy
a ja myślałem że Ci się to podobagkozi pisze:ciekawe ile kółek po piasku bedzie tym razem ...
to teraz wiem, czyj grill miałem odciśnięty w zeszłym roku na plecachFlor pisze:właśnie wybieramKarson pisze:na GER2011 też masz w planach atak na jakiegoś quada?Flor pisze:forum ATV![]()
przecież nie celowoMr Ronin pisze:to teraz wiem, czyj grill miałem odciśnięty w zeszłym roku na plecach
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości