jak zwykle będzie tanio i fajnie, jako że strona WWW nie chodzi dalej, zapraszam na forum z mojego podpisu po informacje.
Ostateczne ustalenia wkrótce będę tu wklejał. Gorąco zapraszam młodzież z quadami !
Pavulon- Terenowa Byczyna
Moderator: Pasza
Jaka długość trasyhistoryk75 pisze:trasa łatwa, parę miejsc - zwalniaczy, odcinek szybki tez jest. catering i pierogi zamówione
Naprawdę jedzieciegizmo pisze:MY będziemy... ale Koledzy boją się przyjechać do nas
Nie przesadzajhistoryk75 pisze:i tak nie macie panowie szans, bo misiek to tak zapier...a że tylko czuć zapach spalonego oleju... ale będzie też Range R. który jak się wku...i to też pociśnie.
bo zmieliłem mostmitsu102 pisze:Adaś,czemu Was nie było
Szkoda, bo tor był naprawdę pod Ciebie.Ja do miśka musiałem przed rajdem założyć 34 cale.Pozdrawiam.Siarra pisze:bo zmieliłem mostmitsu102 pisze:Adaś,czemu Was nie byłow sobotę w Krzepicach u Gizma
rozumię że wygrałeśmitsu102 pisze:Szkoda, bo tor był naprawdę pod Ciebie.Ja do miśka musiałem przed rajdem założyć 34 cale.Pozdrawiam.Siarra pisze:bo zmieliłem mostmitsu102 pisze:Adaś,czemu Was nie byłow sobotę w Krzepicach u Gizma
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości