powstal nowy dzial, mam nadzieje, ze wszystkim wlascicielom i sympatykom pojazdow militarnych pomoze w "uprawianiu" ich zainteresowan. W czasie "ankiety" padaly pytania po co ? a o czy ?
Mysle, ze czas najlepiej pokaze po co, dla kogo i o czym.
Dla mnie motywacja do prosby o powstanie tego dzialu byly dwie rozmowy /dluzsze/ z organizatorem zlotu w Bornym Sulinowie, uwazam tez, ze najlepiej podsumowuje sens istnienia tego dzialu to co w "ankiecie" napisal Bosman.
a napisal to:
Glosowałem jakże inaczej.
Jest wiele stron militarnych ale one traktują o wojnach, mundurach,żołnierzach i np.patrotyźmie.Jeśli o pojeździe, to raczej w aspekcie ich wartości bojowej.
Wspólne co łączy of..i military to pojazdy 4x4 lub 6x6, ich ekploatacja i naprawy a właściwie odwrotnie.
Na imprezę 4x4 wjedzie np.Gaz69 w orginale i jest ok.
Na militarnej musi być w "ordunku militarnym" bo inaczej może zostać wyproszony.
Tak więc na stronach militarnych nie wyobrażam sobie łooffrodu natomiast odwrotnie jak najbardziej.
Ofrodowiec ma wspólne tematy z użytkownikiem poj.militrnego, natomiast odwrotnie-nie zawsze.
Na forum militarnym moglibyśmy wyjaśnić sobie np,co dyskwalifikuje pojazd z rodowodem militarnym do uczestnictwa w zlocie poj.wojskowych/taka była pierwsza nazwa zlotu w Bornem Sulinowie/.
mam nadziej, ze te slowa rozwiewaja wszelkie watpliwosci o czy i po co...
Pozdrawiam
Norbert J. Zbróg
PS dziekuje wszystkim tym ktorzy byli na TAK
o czym tu...
Moderator: Mroczny
o czym tu...
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
- czarny bielsko
-

- Kontaktowanie: