Star 660 - ceny, stan, dostępność
Moderator: Mroczny
-
piotrek.klon
- jestem tu nowy...

Re: Star 660 - ceny, stan, dostępność
Witam.
Mam pytanie z tych głupich...
Czy na pakę stara 660 zmieści się Uaz 469b?? Nie mam wymiarów skrzyni a bardzo by mi się przydała taka informacja.
Z góry dzięki
Mam pytanie z tych głupich...
Czy na pakę stara 660 zmieści się Uaz 469b?? Nie mam wymiarów skrzyni a bardzo by mi się przydała taka informacja.
Z góry dzięki
"Bo żywi mają zawsze rację przeciw umarłym."
Re: Star 660 - ceny, stan, dostępność
Co do motodemontu to oni wlasnie kupuja od AMW (kiedys sie z nimi licytowalem, oczywiscie przegralem), tyle ze te najlepsze egzemplarze nie wiem jak ale nie na przetargach, na przetargach sa najczesciej stare auta, oni maja 266 np. z poczatku lat 90. jak pare lat sledze aukcje na przetargach takich nie bylo. Grunt to miec dojscie.
A ostatnio jest u nich ciekawa oferta- 266 z zapasow do uruchomienia za 10-15 tys., podobno z tego wzgledu ze nie sa w stanie naprawiac wszystkich i czesc stoi jako "dawcy", takie wlasnie sprzedaja. bym sie zastanawial nad 660 - w polowie ceny ale to tylko dla konesera, frajda z jazdy w 266 nieporownywalna wg mnie (butem mozna przejsc jak trzeba, a silnik z turbo wsadzic tez mozna bez wielu przerobek).
A ostatnio jest u nich ciekawa oferta- 266 z zapasow do uruchomienia za 10-15 tys., podobno z tego wzgledu ze nie sa w stanie naprawiac wszystkich i czesc stoi jako "dawcy", takie wlasnie sprzedaja. bym sie zastanawial nad 660 - w polowie ceny ale to tylko dla konesera, frajda z jazdy w 266 nieporownywalna wg mnie (butem mozna przejsc jak trzeba, a silnik z turbo wsadzic tez mozna bez wielu przerobek).
SJ 413 '87 mota sie co nieco