Mam małe pytanko. Będąc w stolycy pod koniec czerwca widziałem militarne Iveco Daily - sanitarke, było to około południa, pod siedzibą DHL. Może wiecie do kogo należy
Może jakiś namiar...
Moderator: Mroczny
też widziałem w centrum... A w centrum może być kilka miejsc, a na myśli mam jeden kwartał budynków i jeden budynek. Np. dwie przychodnie lekarskie dla służb mundurowych. A w ogóle tajne przez poufneLANDEK pisze:Witam kolegów militarnch![]()
Mam małe pytanko. Będąc w stolycy pod koniec czerwca widziałem militarne Iveco Daily - sanitarke, było to około południa, pod siedzibą DHL. Może wiecie do kogo należy![]()
Może jakiś namiar...
Iveco??????????????? to chyba za jakieś 15 lat będą dostępne...Wojsko Polskie i sprzedaż góra pięcioletniego samochodu?bo tyle co najwyżej takowe może mieć...demobil tak, ale nie z WP a raczej z jakieś Bundeswery czy innego NATO...Jogi4x4 pisze:Jeśli takowe Ciebie interesuje to może poszukaj czegoś na stronie Agencji Mienia Wojskowego w różnych oddziałach w Polsce, czasami można takie wyrwać z demobilu w dobrym stanie i za przystępny pieniądz.
Pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości