http://picasaweb.google.pl/wiking.morda ... directlink
Boryszyn 2009
Moderator: Mroczny
Boryszyn 2009
ostatni wiking w Rzeczpospolitej

Re: Boryszyn 2009
Super fotorelacja
P.S.
W Darłowie (letnim) stacjonowalismy calkiem neidaleko siebie
(UAZ, willys, LR ) Pozdrowionka
P.S.
W Darłowie (letnim) stacjonowalismy calkiem neidaleko siebie
Ekstra foty, widzę na kilku mojego Gaziora.
Sympatyczna impreza.
K-68
Sympatyczna impreza.
K-68
Jak by co, to leżę pod nim... czasami nawet na nim
Tak Viking był Gazem ja,Uralem,koledzy Uaz452 i Gaz.Pozdrawiam.rusal pisze:Super fotorelacja![]()
P.S.
W Darłowie (letnim) stacjonowalismy calkiem neidaleko siebie(UAZ, willys, LR ) Pozdrowionka
Przeglądając foty szlag mnie trafia jak widzę ile śmieci wala się w miejscu obozowiska.
Czy my Polacy nie możemy po sobie posprzątac a nie zostawiac tego organizatorom.
Przeglądając ok. 1000 zdjęc ze zlotu w Beltring dojrzałem na jednej fotce jeden papierek.
Jest także jedna fotografia psująca klimat zlotu.
Otórz jest to Gaz 69 przykryty flagą ze swastyką.
Nr rejestracyjny jednoznacznie wskazuje na Warszawę.
Witam,
idąc tropem Bosmana w temacie śmieci syfu pozostawionego po uczestnikach, to myślę, że to nie militarni pozostawili taki syf.
Obok nas rozbiło się kilka niemilitarnych namiotów... To co towarzystwo pozostawiło po sobie wołało o pomstę do nieba. Widocznie są uczestnicy i "uczestnicy" nauczka na przyszłość.
Nas było czterech w oboziku i utrzymanie porządku kosztowało 0,16 zł bo tyle trzeba wydać na jeden worek na śmieci o poj. 60L
To był mój pierwszy wypad do Boryszyna i wiem, że na następnym poszukam sobie miejsca zdecydowanie dalej od tzw "koczowiska" co by bardziej militarnie spędzić ten czas.
Ogólnie rzecz biorąc było fajnie.
Pzdr,
K-68
idąc tropem Bosmana w temacie śmieci syfu pozostawionego po uczestnikach, to myślę, że to nie militarni pozostawili taki syf.
Obok nas rozbiło się kilka niemilitarnych namiotów... To co towarzystwo pozostawiło po sobie wołało o pomstę do nieba. Widocznie są uczestnicy i "uczestnicy" nauczka na przyszłość.
Nas było czterech w oboziku i utrzymanie porządku kosztowało 0,16 zł bo tyle trzeba wydać na jeden worek na śmieci o poj. 60L
To był mój pierwszy wypad do Boryszyna i wiem, że na następnym poszukam sobie miejsca zdecydowanie dalej od tzw "koczowiska" co by bardziej militarnie spędzić ten czas.
Ogólnie rzecz biorąc było fajnie.
Pzdr,
K-68
Jak by co, to leżę pod nim... czasami nawet na nim
opty pisze:Witam!
Nasza galeria zdjęć z Boryszyna:
http://www.remek4x4.opty.com.pl/3/galer ... _boryszyn/
ostatni wiking w Rzeczpospolitej