http://picasaweb.google.com/wiking.mord ... directlink
Wronki 2009
Moderator: Mroczny
Wronki 2009
ostatni wiking w Rzeczpospolitej

- Duży kloss

Re: Wronki 2009
Tylko nie wrzucaj tych fotek gaza 69 na forum Odkrywcy bo zaraz się rozpęta piekło
o ile już ktoś tam nie grzmi 
Volvo TGB11,GAZ67b, T24 weasel, GM-578m1(KUB-M) a to już inna bajka...osobówka JEEP WJ
Ktorego gaza ?Duży kloss pisze:Tylko nie wrzucaj tych fotek gaza 69 na forum Odkrywcy bo zaraz się rozpęta piekłoo ile już ktoś tam nie grzmi
Gaz 69 A, 69 M, 67b, jeep wyllis MB 42r
gg. 7185505
gg. 7185505
No... Kartonowiec jest papuśny, ale jak się dobiorą do niego oszołomy z ODKR
to nie będzie że boli......
to nie będzie że boli......
JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
- Duży kloss

Dokładnie o tego mi chodzi.......
Volvo TGB11,GAZ67b, T24 weasel, GM-578m1(KUB-M) a to już inna bajka...osobówka JEEP WJ
No wiadomo nie jest idealny ... ale ccos trzebabylo wymyslic, jestem w trakcje planowania podwozia do takiego KFZ, rama mosty silnik uklad kierowniczy, a reszte juz nabuduja konkretnie z blachy zeby byl gotowy
Jak chcecie to moge dokladniejsze fotki porobic, bo jeszcze stoi taki uzbrojony pod wiata i w czasie ferii trzeba by go odpalic bo dlugo stoi, a co do odkrywcy to napewno sie znalazl, bo nie tylko we Wronkach byl na inscenizacji, a jak Panowie reszta ? Co byscie jeszcze poprawili ? Duzy kloss nie byles czasami BTRem na inscenizacji Westerplatte kilka lat temu ? Bo nie wie male jakos tak mi sie dziwnie kojarzysz 
gg. 7185505
gg. 7185505
- Duży kloss

Owszem BTR152 z armatą Zis-2, ale BTR przyciągnął tylko armatę
Wcześniej BTR wielokrotnie robił za sdkfz251 lecz po wysłuchaniu komentarzy wielu "fachowców" zaprzestałem tej działalności wszak w naszym kraju jest zatrzęsienie oryginalnych sdkfz-ów i szkoda psuć inscenizacje widokiem jakichś "wstrętnych BTRów,OT810 i innych wstrętnych imitacji"
Bez urazy koledzy! szkoda że nie wszyscy uważają że lepiej coś próbować robić niż nic nie robić a tylko narzekać.
ale to tematy na długie rozmowy przy ognisku na zlocie z kufelkiem w ręku......
Wiesz ci fachowcy w wielu GRH zawsze mogą chodzić z buta, bo niby dlaczego mają korzystać z uprzejmości człowieka, który nie jest "koszerny" jak oniDuży kloss pisze:Owszem BTR152 z armatą Zis-2, ale BTR przyciągnął tylko armatę![]()
Wcześniej BTR wielokrotnie robił za sdkfz251 lecz po wysłuchaniu komentarzy wielu "fachowców" zaprzestałem tej działalności wszak w naszym kraju jest zatrzęsienie oryginalnych sdkfz-ów i szkoda psuć inscenizacje widokiem jakichś "wstrętnych BTRów,OT810 i innych wstrętnych imitacji"
![]()
![]()
![]()
Bez urazy koledzy! szkoda że nie wszyscy uważają że lepiej coś próbować robić niż nic nie robić a tylko narzekać.
ale to tematy na długie rozmowy przy ognisku na zlocie z kufelkiem w ręku......
Coby piwo smak piwa miało...
Czasami mam wrażenie że to "fachowcy klawiaturowcy" i na inscenizacjach raczej ich nie zobaczysz 
Def 110 SW 300tka i to nie jest ostatnie moje słowo
Najbardziej zawzięli się na Krojanty.
Jeszcze trochę i będą się czepiać że nie używacie ostrej amunicji przy inscenizacjach.
Hakuna matata madafaka!
Ostroznie z tym tematem bo jeszcze wezma ostra amunicje i co wtedyZiołek pisze:Jeszcze trochę i będą się czepiać że nie używacie ostrej amunicji przy inscenizacjach.
gg. 7185505
gg. 7185505
Mistrzow uprasza sie o spokoj
tybero pisze:http://picasaweb.google.com/wiking.mord ... 3732788738
a dlaczego ten szkop nie jest rozbrojony?
[/quote]Pepek pisze:Bo to jest dobry szkop z NRD
ostatni wiking w Rzeczpospolitej

- Jakub_AK77

- Kontaktowanie:
Duży kloss pisze:Tylko nie wrzucaj tych fotek gaza 69 na forum Odkrywcy bo zaraz się rozpęta piekłoo ile już ktoś tam nie grzmi
Na forum odkrywcy to teraz chyba same dzieciaki się wypowiadają. Normalnych jest nie wielu, a większość nie wypowiada się na tym forum , żeby nerw sobie nie psuć.
Pzdr
GAZ nadjechał, teraz kupa roboty. No ale mam czego chciałem. GAZ 69M 1971.