Zimowy zlot militarny k/Bydgoszcz
Moderator: Mroczny
Zimowy zlot militarny k/Bydgoszcz
Krucha - Piotr
Re: Zimowy zlot militarny k/Bydgoszcz
Odgrzewam starego kotleta.
II Zimowy Zlot Militarny.
http://www.bunkierkrapiewo.pl
Na razie jeszcze nie ma oficjalnego programu, ale z tego co widzę, to chlopaki organizują sporo imprez przez cały rok, więc doświadczenia pewnie nabrali, co daje szanse na dobrze zorganizowaną imprezę. A miejscówka atrakcyjna i dla militarystów i dla offroadowców.
W najbliższy weekend jest impra w klimacie S.T.A.L.K.E.R. ''48 godzin po ataku atomowym''
Lecz choć lubię wszelkie a'la postnuklearne, tudzież czarnobylskie zajawki, to mam klaustrofobię lekką, więc dwie doby w bunkrze zamknięty, (i to pewnie bez dostępu do alkoholu)
to ponad moje możliwości, więc odpuszczam.
W zimie mało się dzieje generalnie, więc ja się na zlota wstępnie wybieram. Z Warszawki to tylko 300 km. Co prawda nie zdążę do tej pory przerobić Patrola- Hiszpana na wersję military, ale trudno...
Plan jest jechać.
II Zimowy Zlot Militarny.
http://www.bunkierkrapiewo.pl
Na razie jeszcze nie ma oficjalnego programu, ale z tego co widzę, to chlopaki organizują sporo imprez przez cały rok, więc doświadczenia pewnie nabrali, co daje szanse na dobrze zorganizowaną imprezę. A miejscówka atrakcyjna i dla militarystów i dla offroadowców.
W najbliższy weekend jest impra w klimacie S.T.A.L.K.E.R. ''48 godzin po ataku atomowym''
Lecz choć lubię wszelkie a'la postnuklearne, tudzież czarnobylskie zajawki, to mam klaustrofobię lekką, więc dwie doby w bunkrze zamknięty, (i to pewnie bez dostępu do alkoholu)
W zimie mało się dzieje generalnie, więc ja się na zlota wstępnie wybieram. Z Warszawki to tylko 300 km. Co prawda nie zdążę do tej pory przerobić Patrola- Hiszpana na wersję military, ale trudno...
Plan jest jechać.
K260 '91
P.A.T.R.O.L. Pojazd Akrobacyjno Turystyczno Rolniczy Oraz Latający
P.A.T.R.O.L. Pojazd Akrobacyjno Turystyczno Rolniczy Oraz Latający
Te czasy że w zimę nic się nie działo przeminęły.
Zlot zimowy w Malechowie.
Poligon Zimowy w Bornem Sulinowie
Zlot Zimowy w Krąpiewie
i to w odstępie 1-2 tygodniowym na terenie Pomorza.
Zlot Zimowy w Krąpiewie
Bosman pisze:Te czasy że w zimę nic się nie działo przeminęły.
Zlot Zimowy w Krąpiewie
ostatni wiking w Rzeczpospolitej

Już ja Ci pokażę,sen zimowy.
Przyjmij do wiadomości że cała sobota w poligonie.
Bosman pisze:Już ja Ci pokażę,sen zimowy.
ostatni wiking w Rzeczpospolitej

Jak wcześniej wspomniałem,organizujemy 3-5 luty2012r "I Poligon Zimowy" Borne Sulinowo.
Nawet wytnę w sobotę przerębel w jeziorze aby było gdzie wypić szampana karnawałowego-zapraszam.
Chyba założę oddzielny temat o tej imprezie,więcej na www.zlot.eu
Nawet wytnę w sobotę przerębel w jeziorze aby było gdzie wypić szampana karnawałowego-zapraszam.
Chyba założę oddzielny temat o tej imprezie,więcej na www.zlot.eu