Jestem tu nowy i witam wszystkich
Moderator: Kosiarz
- Misiek Cypr
-
Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Paweł i pochodzę z Bieszczad. Nie mam jeszcze swojego 4x4 ale już mam upatrzone to co chcę kupić - krótkie PAJERO 2.5 TD. Jak wybiorę już jakis egzemplarz to się pochwalę w dziale "nasze miski-zdjęcia" To forum pomogło mi wiele w podjęciu decyzji a jeszcze bardziej to że PAJERO mi się poprostu podoba. Nie mam na razie w planach upalać go w trudniejszych i trudnych warunkach a raczej ma służyć do jako drugie auto w rodzinie i jako srodek dojazdu do kilku działek nie na płaskim terenie. Na razie służy mi do tego Mondeo ale jak jest mokro to jest duży problem.
Jeszcze raz witam i pozdrawiam.
-
- jestem tu nowy...
koniecznie dokup działki w jeszcze trudniejszym terenie większa motywacja do zakupu miśka -bardzo dobry wybórPaweł_4x4 pisze:Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Paweł i pochodzę z Bieszczad. Nie mam jeszcze swojego 4x4 ale już mam upatrzone to co chcę kupić - krótkie PAJERO 2.5 TD. Jak wybiorę już jakis egzemplarz to się pochwalę w dziale "nasze miski-zdjęcia" To forum pomogło mi wiele w podjęciu decyzji a jeszcze bardziej to że PAJERO mi się poprostu podoba. Nie mam na razie w planach upalać go w trudniejszych i trudnych warunkach a raczej ma służyć do jako drugie auto w rodzinie i jako srodek dojazdu do kilku działek nie na płaskim terenie. Na razie służy mi do tego Mondeo ale jak jest mokro to jest duży problem.

klforest długi miś z 89roku
-
- jestem tu nowy...
Witam wszystich, jestem z Tomaszowa Mazowieckiego, podobnie jak koledzy jestem pozytywnie zakręcony, na co dzień jestem typowym krawaciarzem, jak tylko mam okazję paplam się błocie jak prosiak.
Mój romans z off-roadem zacząłem 4 lata temu, najpierw jako pasażer, później jako kierowca. Przez dwa lata jeździłem Samurajem, teraz chciałbym zostać posiadaczem Miśka. Od doby przeczytałem prawie całe forum, setki ciekawych odpowiedzi, wiem że jesteście fachowcami.
Pewnie nie raz będę miał pytania, może czasami dla was oczywiste.
Z mojej strony służę pomocą w tematach medycznych.
Mam nadzieję, że wasze doświadczenie i cenne uwagi pomogą stworzyć Pojare, która będzie służyć przez wiele lat.
Jeszcze raz witam wszystkich
Mój romans z off-roadem zacząłem 4 lata temu, najpierw jako pasażer, później jako kierowca. Przez dwa lata jeździłem Samurajem, teraz chciałbym zostać posiadaczem Miśka. Od doby przeczytałem prawie całe forum, setki ciekawych odpowiedzi, wiem że jesteście fachowcami.
Pewnie nie raz będę miał pytania, może czasami dla was oczywiste.
Z mojej strony służę pomocą w tematach medycznych.
Mam nadzieję, że wasze doświadczenie i cenne uwagi pomogą stworzyć Pojare, która będzie służyć przez wiele lat.
Jeszcze raz witam wszystkich

- kabbbatunio
myślałem , że temat przyklejony powinien być wolny od kasztanów , to temat o fotach naszych aut 

https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota
- DodgeManiac
- jestem tu nowy...
- IWO_FERCIA
-
No czerwoneee
Chcialem czarne ale sie skonczyly i musze przyznac, ze ten czerwony mu nawet pasuje
Jestem teraz na etapie szukania jakiejs fajnej stalowki, wiec jak by ktos cos wiedzial to dajcie znac
Eldit: Usunalem fotke zeby nie smiecic

Jestem teraz na etapie szukania jakiejs fajnej stalowki, wiec jak by ktos cos wiedzial to dajcie znac

Eldit: Usunalem fotke zeby nie smiecic

Ostatnio zmieniony wt mar 11, 2008 10:59 am przez subek, łącznie zmieniany 1 raz.