Moderator: Student
Ja jeszcze do żuce swoje trzy grosze i dodam tylko tyle ze każdy potrafi narzekać że [cenzura] zrobione za drogo. To ja sie zapytam jak każdy taki kozak to czemu se sam nie zrobi tylko daje mechanikowi jak wie lepiej od niego jak zrobić i lepiej sie na tym zna??. No i czemu se sami nie pozakładacie V8 czy innych tylko k... wkładacie żuki, wołgi, perkinsy??? Sami k.... specjaliści to w czym problem??
Od tego zaczoł sie temat chce zrobić przestawke sam próbowałem się czegos dowiedziec żeby nie popełniać włędów już popełnionych jak to mówią nie warto wywarzać otwartych drzwi.Artur pisze:Ja jeszcze do żuce swoje trzy grosze i dodam tylko tyle ze każdy potrafi narzekać że [cenzura] zrobione za drogo. To ja sie zapytam jak każdy taki kozak to czemu se sam nie zrobi tylko daje mechanikowi jak wie lepiej od niego jak zrobić i lepiej sie na tym zna??. No i czemu se sami nie pozakładacie V8 czy innych tylko k... wkładacie żuki, wołgi, perkinsy??? Sami k.... specjaliści to w czym problem??
Ja Artur sam sobie wstawiłem meśkaArtur pisze:Ja jeszcze do żuce swoje trzy grosze i dodam tylko tyle ze każdy potrafi narzekać że [cenzura] zrobione za drogo. To ja sie zapytam jak każdy taki kozak to czemu se sam nie zrobi tylko daje mechanikowi jak wie lepiej od niego jak zrobić i lepiej sie na tym zna??. No i czemu se sami nie pozakładacie V8 czy innych tylko k... wkładacie żuki, wołgi, perkinsy??? Sami k.... specjaliści to w czym problem??
BrawoDarek pisze:Ja Artur sam sobie wstawiłem meśkaArtur pisze:Ja jeszcze do żuce swoje trzy grosze i dodam tylko tyle ze każdy potrafi narzekać że [cenzura] zrobione za drogo. To ja sie zapytam jak każdy taki kozak to czemu se sam nie zrobi tylko daje mechanikowi jak wie lepiej od niego jak zrobić i lepiej sie na tym zna??. No i czemu se sami nie pozakładacie V8 czy innych tylko k... wkładacie żuki, wołgi, perkinsy??? Sami k.... specjaliści to w czym problem??
ale remot silnika to dałem mechanikowi
No oni asy to są nieda sie ukryć. Mają taką Bemke starą rekina jeszcze 520 bodajże podnoszę maskę a tamWaldemar pisze:Ja tez sobie sam motor mesia zapodałam, sama gaza robie, maluje spawam, elektryka od podstaw, sam czasem znajomym cos gdziebie jak mam czas i wiem co ile kosztuje ale ten Pan z czarnego to kur.. as przestworzy jest w tym co robi ( nie to zeby dobrze robił ). A byłem u nieg wtedy jak sobie gaza kupiłem bo miałem problemy z reduktorem hmm raczej go nie miałem i akurat złapałem go na naprawie dwóch UAZów i sie dobrze przyjzałem, a jak powiedział mi cene reduktora to butów wyskoczyłem.
ooo witam kolege, kope lat, gazik juz jezdzi?Zapala pisze:Sorry, ¿e tak d³ugo to trwa³o, dokona³em pomiaru dane s± takie:
liczba zêbów: 36,
¶rednica ko³a: 65 mm, wystaje 23mm poni¿ej górnej krawêdzi reduktora,
wysoko¶æ zêbów: 8 mm,
szeroko¶æ zêba przy podstawie: 6,7 mm
szeroko¶æ zêba u góry: 2,5 mm
Pozdrawiam Zapa³a
Kope lat, Gaziorka niestety sprzedałem, teraz walczę z Uazem, ale reduktor z przystaweczką mam odłożony na półkę, bo do najpiękniejszego samochodu jakim jest GAZ 69 jeszcze wrócę.ooo witam kolege, kope lat, gazik juz jezdzi?
pawel
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości