czekam i pozdrawiam

Moderator: Albert_N
Ostatnio z Mrocznym oglądaliśmy Samuraia, za którego chcą 15900PLN a wart jest może 3000PLNNUKEM pisze:Nie napisane ile ma przebiegu..
Ale skoro chcą za nią aż 6 tysi to znaczy że może być tego warta
taaa a poza szklana kulą to z czego wnosisz o tym malowaniu????matys pisze: taaa ślicznie odmalowana... i jeszcze ten przebieg...
Witam. NIVA wygląda , na pierwszy rzut gałką oczną, całkiem porządnieparanoic_killer pisze:Witam
czy ktoś może oglądał to autko? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7798574
Na zdjęciach wygląda ładnie, cena dobra. Zastanawiam się nad nią. Tylko Wrocław kawałek ode mnie i nie chciałbym drzeć 700km po to żeby obejrzeć padlinę...
wypraszam sobie!tomek pisze:taaa a poza szklana kulą to z czego wnosisz o tym malowaniu????matys pisze: taaa ślicznie odmalowana... i jeszcze ten przebieg...
jakies białe slady na plastikowych nadkolach...czy ogladałeś z bliska?
matys pisze:
wypraszam sobie!
moja szklana kula jest doskonałej jakości i nigdy mnie nie zawiodła!
Heh z tego co widać to osiedle to niezły twór socjalistycznych architektówKrzysiek-74 pisze:... Ze zdjęć wygląda, że NIVA stoi na parkingu, przy mostach Osobowickich, na osiedlu Różanka![]()
![]()
![]()
Calkiem podobnie momentami wyglada nawet stare miasto ...tylko ze 4 pietrowe.Sniper pisze:Krzysiek-74 pisze:... Ze zdjęć wygląda, że NIVA stoi na parkingu, przy mostach Osobowickich, na osiedlu Różanka![]()
![]()
![]()
Sporo takiego "budownictwa" macie we Wrocku?
No racja,sakramencka racja - WROCŁAW !silverstone pisze:Michurku, z Breslau to spier.....![]()
Do WROCŁAWIA zapraszamy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość