Pajero I - orurowanie
Moderator: Kosiarz
Pajero I - orurowanie
Ma ktoś może jakiś rysunek orurowania Fabrycznego do Pajero I?
Mniej lub bardziej technicznie. Mogą być choćby widoki, przód, z góry, z boku a wykonam techniczne rysunki warsztatowe do zrobienia takiego orurowania.
Mniej lub bardziej technicznie. Mogą być choćby widoki, przód, z góry, z boku a wykonam techniczne rysunki warsztatowe do zrobienia takiego orurowania.
Dziadek 2,5TD `98
Re: Pajero I - orurowanie
Gdybyś mieszkał gdzieś bliżej to bym ci po prostu oddal moje rury bo moim zdaniem są ble 
Zdjęcia od góry, przodu i boku z podanymi wymiarami też ci się nadadzą? Bo jak tak to w weekend mogę zrobić.

Zdjęcia od góry, przodu i boku z podanymi wymiarami też ci się nadadzą? Bo jak tak to w weekend mogę zrobić.
Mam rurę na swoim tą klasyczną całą z rur i taką mogę obrysować ale przydałaby się ta wersja z dwoma kształtownikami w pionie z blach i poziomymi elementami z rur.
Dziadek 2,5TD `98
A no to nie pomogę 

- PAJERO Driver
" acinski "
Ja mam w swoim Padzero I
orginal Mitsubishi kangura jezeli chcesz to moge podeslac Tobie jakies fotki jak bede w domu...
Jezeli jest
to odezwij sie na Priv... lub wrzuce tutaj w temat...
Ja mam w swoim Padzero I

Jezeli jest

Pajero Classic 2.5 IntercoolerTurbo do przeróbki.....
GG: 4883455
Spoko śłij. Chodzi mi o orurowanie z dwoma pionowymi elementami z blachownic czy coś. Mój jest w całości z rur (oryginał) chodzi mi o tą drugą wersję. Jeśli to ta to fotki jakie byłyby potrzebne to prostopadła z boku z przodu i z góry w miarę możliwości.
Dziadek 2,5TD `98
Za tydzien Ci przywioze i sobie zwymiarujesz. Bedziesz mial gdzie to schowac i spawarke ?
acinski pisze:Ma ktoś może jakiś rysunek orurowania Fabrycznego do Pajero I?
Czy chodzi ci o coś takiego

a nie taniej byłby poszukać używanegoacinski pisze:Spoko śłij. Chodzi mi o orurowanie z dwoma pionowymi elementami z blachownic czy coś. Mój jest w całości z rur (oryginał) chodzi mi o tą drugą wersję. Jeśli to ta to fotki jakie byłyby potrzebne to prostopadła z boku z przodu i z góry w miarę możliwości.

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
Coś w ten deseń. Trochę zbyt masywne. Mam już całą od Kajen'a więc będzie modyfikowana. Co do używek to niestety mocowania nie pasują do liftu 

Dziadek 2,5TD `98
a moze taki - też orginał z PI
http://picasaweb.google.com/adam.babkie ... 3283570802
http://picasaweb.google.com/adam.babkie ... 2427871506
"delikatniejszy"
http://picasaweb.google.com/adam.babkie ... 3283570802
http://picasaweb.google.com/adam.babkie ... 2427871506
"delikatniejszy"
aspołeczny ciśnieniowiec
SREĆAN PUT
SREĆAN PUT
E nie. Od tego to nawet mój jest masywniejszy. Spoko w tym tygodniu być może urodzą się już rysunki. Jak tylko będą zapodam. Jak mi odwali to będziecie mieli kilka niespodzianek 

Dziadek 2,5TD `98
- PAJERO Driver
" acinski "
Ja dzis cykne fotki rur jakie mam u siebie zamontowane to moze cos z tego bedziesz mial na wzor...

Ja dzis cykne fotki rur jakie mam u siebie zamontowane to moze cos z tego bedziesz mial na wzor...

Spoko, ślijcie co macie na pojarka małpa gmail com.
Coś z tego ulepię.
Coś z tego ulepię.
Dziadek 2,5TD `98
- PAJERO Driver
Ok " acinski " mail poszedl z kangurem