Sam jestem ciekaw czy są u nas białe kruki typu:
K160 z silnikiem 4,0 benzyna (P40) czy
Y60 z silnikiem 3,0 EFI (RB30)
Może byśmy założyli klub wyznawców benzynowych Patroli

Moderator: Kosiarz
Misiek Bielsko pisze: ssan-spoty
Lepiej zważ co mówisz. Wyznawcy potrafia być niebezpieczni...czesław&jarząbek pisze:aha.
bo myślałem, że to taka rozpaczliwa próba budowania legendy wokół produktu absolutnie pozbawionego klasy
gorzej niz toyociarze się nie daMisiek Bielsko pisze:Gorzej, jak toyociarze....
Zaraz zaczna robic ssan-spoty
Jeśli już trzymany się kościółkowego nazewnictwa to raczej wspólnota dla intronizacji super najświętszego serca super patrola superczesław&jarząbek pisze: róża różańcowo-partolowa, czy co?
No wreszcie jakiś benzynowiec się znalazł. Już myślałem, że tylko diesle tu jeżdzą. Ja też przez jakiś czas jeździłem TB42E. Mam baaaardzo pozytywne wrażenia z jazdy Parchem z tym silnikiem. Myślę, że welu zagorzałych miłośników diesli zmieniło by zdanie, kiedy by spróbowali 4,2 EFI. Jedyny ból to spalanie w terenie i w mieście, bo na trasie to tylko 1-2 litry większe od 4,2D.pavvel pisze:wyznawca nie jestem ani nie beda ale posiadaczem TB42E owszem
W TB42 też tragedii nie ma. 13 na trasie (110-130 km/h) 18-20 w mieście.lbl78 pisze:tragedii nie byłow 25 sie zamykał
no chyba że na pustynie się wypuściliśmy
![]()
dobrze że 200 litrów było zatankowane
tapicerkę zamontuj z powrotemiras01 pisze:Przy wiekszych predkosciach to nawet pogadac w srodku mozna
na mobile.de była kiedyś też jedna taka w jasnym kolorzeMarcin-Kraków pisze:Jest ostatnio na allegro Y61 z 4,5 l na automacie. Zastanawia mnie fakt czy w Polsce jest wiecej takich samochodow czy jest to jedyna sztuka.
4,5 nie widziałem, ale 4,8 jeździ na pewno.Marcin-Kraków pisze:Jest ostatnio na allegro Y61 z 4,5 l na automacie. Zastanawia mnie fakt czy w Polsce jest wiecej takich samochodow czy jest to jedyna sztuka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości