Kinga
Moderator: Albert_N
Svenson na zdjęciu nie wygląda to aż tak źleSvenson pisze:troszkę to mało powiedziane , miałeś olej w wodzie , a nie wode w olejuCRANE pisze: zielone aro - troszkę zaciągło wody do silnika
Tak na serio to ci co nie byli na zlocie to tylko na słowo moga dac wiare ze to ty , bo cie nie ma na tym zdjeciuCRANE pisze:Svenson na zdjęciu nie wygląda to aż tak źleSvenson pisze:troszkę to mało powiedziane , miałeś olej w wodzie , a nie wode w olejuCRANE pisze: zielone aro - troszkę zaciągło wody do silnika![]()
Możliwe że troszkę przesadziłem z prędkością![]()
Ivul szykuje filmik co by zdobył OSKARAAlpigo pisze:Jerzu z Nienackaco z filmikiem
![]()
![]()
Wszyscy na niego czekają i ostrzą sobie pazurkibartekbp01 pisze:też bym chętnie zobaczył
http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=13&t=64007Ivul pisze:Cierpliwości, casting już przeprowadzony, scenariusz się pisze, dźwiękowcy, oświetleniowcy, gość od pączków i kawy już są, jeszcze montaż, dystrybucja i billboardy.
Nie mógłbym przeoczyć sceny na którą złożyły się ciężkie miesiące przygotowań, ogromne sumy $$ i wysiłek kilku speców od efektów specjalnychSvenson pisze:Ivul mam tylko nadzieje ,ze wstep bedzie ten nad ktorym tak ciezko pracowalismy![]()
Byle wątek nie skończył się tak samo, znaczy się rozmową o dupach i linkami do zachodnich produkcji.Marek D. pisze:pełne deja vu![]()
Moja niewiasta wiła się na górkach i miała takie piękne wykrzyże, że mogłem bez podnoszenia auta sprężynę wyciągnąć ( amorki mam od Żuka więc są trochę dłuższe).kugel2 pisze:Trzesik po co wjmowałeś tę sprężynkę
trzesik pisze:Witam wszystkich!
Po pierwsze wielkie dzięki Tomku za zorganizowanie zlotu.
My dojechaliśmy szczęśliwie - coś gdzieś stuka i trzeszczy bardziej niż zwykle, ale jedzie wiec większych strat nie mam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość