Ogłaszam upadek legendy Patrolaczesław&jarząbek pisze:jarząbek se kupił patrola gr...i go poniewiera(patrol jarzabka znaczy)...jechał na banie do nas to mu sie koło urwało...i takie tam...zajety jest...

Moderator: Student
..............ziew..............BĄKU pisze:Jak Banan jest autochtonem to pewnie wie, no chyba, że to łapaniec ze lwowa, abo Łęk czy Ukrainiec jakiś przesiedlony co to wychwala piękno swej ziemi ojczystej.
Muszę się zastanowić, czy dać ci tą satysfakcję, szyderco laminatowy. No chyba, ze jak już się pośmiejesz to coś mądrego doradzisz.czesław&jarząbek pisze:tee...pozłacany...
poslij mi też...z czystej ciekawości popatrze coby było z czego sie przy najbliższej bani nabijać
2 różne używane mają z reguły różny stopień zużycia i twardości. Ja potrzebuję dłuższe ale miękie, 120 brutto PLN za nówkosztukę to znowu nie tak dużo przy tej przeróbce. Kowal nam pożyczył używane na przymiarkę, powiedzieliśmy, że go chcemy opycić gazem na eliminacjach OfFru i jak już przestał się śmiać to dostaliśmy nawet rabat.czesław&jarząbek pisze:niepotrzebnie spreżyny dorabiałeś...mam tego od cholery...
taa...BĄKU pisze:2 różne używane mają z reguły różny stopień zużycia i twardości. Ja potrzebuję dłuższe ale miękie, 120 brutto PLN za nówkosztukę to znowu nie tak dużo przy tej przeróbce. Kowal nam pożyczył używane na przymiarkę, powiedzieliśmy, że go chcemy opycić gazem na eliminacjach OfFru i jak już przestał się śmiać to dostaliśmy nawet rabat.czesław&jarząbek pisze:niepotrzebnie spreżyny dorabiałeś...mam tego od cholery...Ale jak masz to dobrze wiedzieć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości