Mam plany takie coś założyć, tylko nie wiem czy warto

Moderator: Student
pompujesz jakieś koła przy silniku ?JA'JACEK pisze:Wszyscy tak mają.
Tylko Ty jesteś taki zacofany.
No a koła pasowe to cosbb pisze:pompujesz jakieś koła przy silniku ?JA'JACEK pisze:Wszyscy tak mają.
![]()
No właśnie .... Żeby rowek równy był....daniel b pisze:No a koła pasowe to cosbb pisze:pompujesz jakieś koła przy silniku ?JA'JACEK pisze:Wszyscy tak mają.
![]()
![]()
A Ty, co się tak szczerzysz...? Fotki potatusiowego gazika wkleił...?Ambroży pisze:![]()
A posta se nabiłemJA'JACEK pisze:A Ty, co się tak szczerzysz...?
Teraz to raczej cieno. Trochę gazika stoi, trochę leży, reszta wisi na ścianie. Ale Tata ma się dobrzeJA'JACEK pisze:Fotki potatusiowego gazika wkleił...?
Nie zacofany tylko od niedawna posiadam owy sprzęt:)JA'JACEK pisze:Wszyscy tak mają.
Gdybym miał sprężarkę to czasami do jazdy po czarnym bym dopompował, a tak zawsze jeżdżę na niskim ciśnieniu.JA'JACEK pisze: ps.
Na kija Tobie sprężarka, po gwoździach jeździsz...?
Sprawny zapas powinien w zupełności wystarczyć
JA'JACEK pisze:No i od razu zrobiło się sympatyczniej....![]()
Witaj w klubie.
Uzupełnij w profilu lokalizację.... Ułatwia życie, jak będziesz potrzebował kowala
to z trójmiasta nikt Tobie dupy nie będzie zawracał.
Spróbuj przekopać dział UAZa i nasz lub "Inne techniczne" ,temat sprężarki był poruszany.
zamała wydajność ,chyba że chcesz koło pompować pół dniamarzenka pisze:Dodatkowo trzeba zamontować zbiornik powietrza 5l .
a jam rodzine w Gdańsku na Orunimarzenka pisze:A tak poza tematem , mam gieza z twojego miasta . Chemik z jw 2885!
trochę drogi ten sprzęt, chyba lepiej kupić sobie jakąś tańszą pompkę nożną i zmotać żeby silnik sam pompował, do tego 3 metry wężyka i z głowymarzenka pisze:http://sklepy.allegro.pl/item902963746_ ... _jeep.html
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości