Pozdrawiam
przykleiłem temat - teraz tylko tu gadamy o autach z ogłoszeń
mrok
Moderator: Albert_N
Hmm, wg mnie to ciekawa wersja:Nahen pisze:Nie widzialem ale jakos w Rodeo nie pchałbym się chyba jak już bezpieczniej we Fronterę a to w zasadzie to samo.
Czy ktos z kolegow nie podwiozł by mnie odplatnie z centrum Krakowa do tych Brzeziów?
Mam nadzieje, ze Miasto Królewskie nie obrazi sie za te "Brzeziow"mazeno pisze:nie "do brzeziow", ino "do brzezia"
wysiadasz w krakowie na glownym z pociagu, kierujesz sie w strone ul. pawiej przez przejscie podziemne, mijasz wnetrze galerii krakowskiej, wychodzisz z galerii na ul. pawia prawie vis'a'vis ul. ogrodowej (boczna od pawiej) i na tejze ogrodowej jest parking z busami (za siatka). wybierasz sk-bus lub globus lub ab-bus do bochni/brzeska i wysiadasz na "czworce" przy stacji paliw lotos w brzeziu, przy fotoradarze (kierowcy zapytaj, to jakies 10km za wieliczka). komis jest przed sama stacja. bus do brzezia kosztuje chyba 3,50zl, jezdza srednio co 10 minut, najczesciej jezdzi sk-bus (duze zielone litery nad przednia szyba).
--
to komisowy - zebys na mine nie wlazl, to wez se kogos do obejrzenia, chyba ze sam sie dobrze znasz.
O.K.mazeno pisze:jeszcze jedno - kilka km dalej w strone bochni sa jeszcze chyba ze 3 albo 4 komisy (w okolicach skrzyzowania na autostrade i krakow pln/nowa hute, przed mostem na rabie). popatrz se tam jeszcze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości