a co ja karwa jestem taksowkarz co zakupy na telefon robi?klucz13 pisze:Taaaaa srutu tutu a gdzie moja flaszkaLR_Olek pisze:ogolnie rzecz biorąc to ja jestem uczynny![]()

Moderator: Jerry
a co ja karwa jestem taksowkarz co zakupy na telefon robi?klucz13 pisze:Taaaaa srutu tutu a gdzie moja flaszkaLR_Olek pisze:ogolnie rzecz biorąc to ja jestem uczynny![]()
OOooooo oooooo a niby taki uczynnyLR_Olek pisze:a co ja karwa jestem taksowkarz co zakupy na telefon robi?klucz13 pisze:Taaaaa srutu tutu a gdzie moja flaszkaLR_Olek pisze:ogolnie rzecz biorąc to ja jestem uczynny![]()
LR_Olek pisze:a co ja karwa jestem taksowkarz co zakupy na telefon robi?klucz13 pisze:Taaaaa srutu tutu a gdzie moja flaszkaLR_Olek pisze:ogolnie rzecz biorąc to ja jestem uczynny![]()
Dlaczego ty teraz wprowadzasz w błąd kolegęLR_Olek pisze:w najwyzszym miejscu reduktora ,bedzie grzybek taki sam lub podobny jak na mościekrzysiek67 pisze:wielkie dzięki kolego.
a gdzie jest to odpowietrzenie ?
może ci hipolem zalałMetale pisze:Podepnę się pod temat.
Od razu bronię się - przepyrałem forum Land Serwisu, to i Landkliniki ale nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie.
Wymieniłem u mechanika olej w skrzyni biegów (DISCO I w automacie 300 TDi z 1998 r.).
Po wymianie oleju i filtru, po nocy, nie chce wejść dwójka, jak się jedzie normalnie.
Jak depnę gaz w podłogę, przeskoczy bez problemu.
Po przejechaniu paruset metrów, objaw ustępuje i skrzynia pracuje ładnie, gładko bez problemów.
Objaw występuje po każdej nocy.
Drogie Bravo co to może być?
Dzięki za odpowiedź.
gri74 pisze:Dlaczego ty teraz wprowadzasz w błąd kolegęLR_Olek pisze:w najwyzszym miejscu reduktora ,bedzie grzybek taki sam lub podobny jak na mościekrzysiek67 pisze:wielkie dzięki kolego.
a gdzie jest to odpowietrzenie ?
Metale pisze:Dzięki za rady.
Jutro smyrgnę pod samochód i zajrzę co i jak no i wstawię do fachmana - zobaczymy co zdiagnozują.
po co zaglądać, skoro i tak z dołu tego nie zobaczyLR_Olek pisze:po co zagladac pod samochod
No właśnie dlategoemkg pisze:po co zaglądać, skoro i tak z dołu tego nie zobaczyLR_Olek pisze:po co zagladac pod samochod
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość