Nie umyta zraziła by Cie jeszcze bardziejzraża mnie jednak to mycie komory

Moderator: Jerry
Nie umyta zraziła by Cie jeszcze bardziejzraża mnie jednak to mycie komory
ginawa pisze:dobry wybór . na trasie przejazdu , którą podałeś działają bardzo dobre warsztaty lr.
Ale niby dlaczego mielibyśmy być zaskoczeni, bo nie rozumiem?PabloGda pisze: I tu was zaskoczę chcę kupić auto do jazdy codziennej
zobacz ile osób w tym wątku wkleja linki do fur od handlarzy albo komisówginawa pisze:aż nie mogłem wytrzymać , czy ty chcesz kupić dobre auto ? , czy też ty chcesz kupić auto z komisu? . myślałem , że choć takie sprawy elementarne ogarniasz?
Kurcze w niemczech to się boje za dużo tam naszychpamejudd pisze:@PAbloGda: dobrze ci mowia chopoki: znacznie lepiej jest kupowac auto od kogos kto je zna, niz od komisiarza.
A jesli nie znajdziesz niczego od osoby prywatnej, poszukaj za zachodnia granica. Np. w Niemczech obowiazuja teraz "plakietki ekologiczne", wiec ludzie pozbywaja sie diesli masowo, ze wzgledu na ich nadmierna emisje spalin. Mozna wiec wyhaczyc calkiem mile egzemplarze (jak moj, nie przymierzajac... moze nawet jeszcze zadbansze)
3 tygodnie dajesz sobie na zakup? ja swojego szukałem prawie pół roku, na spokojniePabloGda pisze:Kurcze w niemczech to się boje za dużo tam naszychpamejudd pisze:@PAbloGda: dobrze ci mowia chopoki: znacznie lepiej jest kupowac auto od kogos kto je zna, niz od komisiarza.
A jesli nie znajdziesz niczego od osoby prywatnej, poszukaj za zachodnia granica. Np. w Niemczech obowiazuja teraz "plakietki ekologiczne", wiec ludzie pozbywaja sie diesli masowo, ze wzgledu na ich nadmierna emisje spalin. Mozna wiec wyhaczyc calkiem mile egzemplarze (jak moj, nie przymierzajac... moze nawet jeszcze zadbansze)i innych sciemniaczy, jak nic przez 3 tygodnie nie znajdę w naszym pieknym kraju to ewentualnie Austria
tam kupiłem autko kobiecie i odpukać poza drążkami nic nie wymieniałem przez dwa lata, a Auto to VW NB. Dzięki za wszystkie komentarze i spokojnie jak już wcześniej pisałem przeczytałem wszytkie posty w tym wątku i mmniej więcej wiem o co chodzi a na oględziny mam nadzięje że uda mi się zabrać zaprzyjaźnionego fana LR Kumpla także tragedi i rozlewu krwi mam nadzieję że się uda uniknąć
hehe posłuchaj kolegów.Damian pisze: [
3 tygodnie dajesz sobie na zakup? ja swojego szukałem prawie pół roku, na spokojniechoć postanowiłem sobie, że nie będę jeździł po całej Polsce jak głupi
no i nie myśl sobie, że nawet w dobrym disko serwis sprowadzi się jedynie do wymiany drążków
Damian pisze:3 tygodnie dajesz sobie na zakup? ja swojego szukałem prawie pół roku, na spokojniePabloGda pisze:Kurcze w niemczech to się boje za dużo tam naszychpamejudd pisze:@PAbloGda: dobrze ci mowia chopoki: znacznie lepiej jest kupowac auto od kogos kto je zna, niz od komisiarza.
A jesli nie znajdziesz niczego od osoby prywatnej, poszukaj za zachodnia granica. Np. w Niemczech obowiazuja teraz "plakietki ekologiczne", wiec ludzie pozbywaja sie diesli masowo, ze wzgledu na ich nadmierna emisje spalin. Mozna wiec wyhaczyc calkiem mile egzemplarze (jak moj, nie przymierzajac... moze nawet jeszcze zadbansze)i innych sciemniaczy, jak nic przez 3 tygodnie nie znajdę w naszym pieknym kraju to ewentualnie Austria
tam kupiłem autko kobiecie i odpukać poza drążkami nic nie wymieniałem przez dwa lata, a Auto to VW NB. Dzięki za wszystkie komentarze i spokojnie jak już wcześniej pisałem przeczytałem wszytkie posty w tym wątku i mmniej więcej wiem o co chodzi a na oględziny mam nadzięje że uda mi się zabrać zaprzyjaźnionego fana LR Kumpla także tragedi i rozlewu krwi mam nadzieję że się uda uniknąć
choć postanowiłem sobie, że nie będę jeździł po całej Polsce jak głupi
no i nie myśl sobie, że nawet w dobrym disko serwis sprowadzi się jedynie do wymiany drążków
irongs pisze:Witam,od pewnego czasu nosze się z zamiarem zmiany autka(obecnie jeep xj) na dyskoteke najchętniej 300,i tu własnie pojawia się problem jaki motor wybrać? Czy polecalibyście benzynowe motory czy skierować uwagę na zizla,jak etylina to jaka poj. a i jeszcze jedno było coś takiego montowane fabrycznie http://moto.allegro.pl/land-rover-disco ... 49879.html ,ja w tym temacie jestem zielony,spotkałem się tylko z 2.5w zizlu lub duże benzyny.Z góry dzięki.
O to to. Też długo szukalem, a kupilem ... w Gdyni, z dowozem na miejsceDamian pisze:3 tygodnie dajesz sobie na zakup? ja swojego szukałem prawie pół roku, na spokojniechoć postanowiłem sobie, że nie będę jeździł po całej Polsce jak głupi
irongs pisze:tu własnie pojawia się problem jaki motor wybrać? Czy polecalibyście benzynowe motory czy skierować uwagę na zizla,jak etylina to jaka poj.
pamejudd pisze:irongs pisze:tu własnie pojawia się problem jaki motor wybrać? Czy polecalibyście benzynowe motory czy skierować uwagę na zizla,jak etylina to jaka poj.
Ja sobie pozwole zacytowac jednego z chlopakow z Land Serwisu:
"mam V8 wiec daleko nie jezdze..."
pamejudd pisze:irongs pisze:tu własnie pojawia się problem jaki motor wybrać? Czy polecalibyście benzynowe motory czy skierować uwagę na zizla,jak etylina to jaka poj.
Damian pisze:pamejudd pisze:irongs pisze:tu własnie pojawia się problem jaki motor wybrać? Czy polecalibyście benzynowe motory czy skierować uwagę na zizla,jak etylina to jaka poj.
no ale wiesz, 2.0MPI gazojeb to już inna bajka
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości