"PROFIAUTO CHALLENGE" 24-25 czerwiec 2011 - program imprezy
Moderator: Pasza
- Damian21214
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Re: "PROFIAUTO CHALLENGE" 24-25 czerwiec 2011 - program impr
Obydwie trasy zostały do końca wytyczone, pozostaje tylko doszlifować roadbook'i dla sportowców i mapki dla turystyków.
Ze względu na suszę postanowiliśmy zmienić dla sportowców zakończenie drugiego etapu, dołożyliśmy trasę przejechana na wiosnę, i ten odcinek chyba będzie największym wyzwaniem.
Na stronie klubowej krótki filmik pokazujący część trasy turystycznej i początek drugiego etapu klasy sportowej.
Do zobaczenia na rajdzie.
Ze względu na suszę postanowiliśmy zmienić dla sportowców zakończenie drugiego etapu, dołożyliśmy trasę przejechana na wiosnę, i ten odcinek chyba będzie największym wyzwaniem.
Na stronie klubowej krótki filmik pokazujący część trasy turystycznej i początek drugiego etapu klasy sportowej.
Do zobaczenia na rajdzie.
A podacie jakieś bliższe namiary na bazę rajdu?
Innym znany jako Maciuś
https://www.facebook.com/teambema?ref=hl
https://www.facebook.com/teambema?ref=hl
- Damian21214
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Baza (start, odprawa itd.) rajdu będzie przy Dworku w Bolesławiu, ul. Główna 55.
Park maszynowy (miejsce na lawety, parking) na około łące obok Dworku.
Nocleg z wpisowego i posiłki będą w remizie strażackiej w Bolesławiu.
Wszystkie szczegóły pójdą emailem we wtorek do zapisanych i potwierdzonych załóg.
Park maszynowy (miejsce na lawety, parking) na około łące obok Dworku.
Nocleg z wpisowego i posiłki będą w remizie strażackiej w Bolesławiu.
Wszystkie szczegóły pójdą emailem we wtorek do zapisanych i potwierdzonych załóg.
- Damian21214
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Oficjalna lista startujących załóg została opublikowana na stronie klubowej.
Jutro wszyscy uczestnicy otrzymają mailem wszystkie szczegóły związane z udziałem w imprezie.
Jutro wszyscy uczestnicy otrzymają mailem wszystkie szczegóły związane z udziałem w imprezie.
a jakiej długości są odcinki
w sportowej 

SIARRA
- Damian21214
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Niektóre próby mają kilkadziesiąt metrów(np. glinianki)Siarra pisze:a jakiej długości są odcinkiw sportowej

a wszystkie długie na kilkadziesiąt zezwoleń

Dokładnie nie odpowiem bo roadbooki są w drukarni a oryginały zostały w pracy

-
- jestem tu nowy...
no to ja poproszę o oficjalne winiki rajdu "profi challange" organizowanego przez "Anakonda4x4":
- klasa
- zdobyte miejsce,
- numer załogi,
- imie nazwisko kierowcy, pilota,
- ilość zdobytych pieczątek,
- czas przejadu odcinków,
pzdr
kolodziej
- klasa
- zdobyte miejsce,
- numer załogi,
- imie nazwisko kierowcy, pilota,
- ilość zdobytych pieczątek,
- czas przejadu odcinków,
pzdr
kolodziej
Patrol GR 2,8 1994.
-
- Kontaktowanie:
panowie pozdrawiam serdecznie uczestników imprezy
dzięki za wspólną zabawę i wieczorną w bazie integracje za spotkanie po "latach"
gratuluje klasie sportowej miejsc na podium
szczerze niewiem co mam napisać
sory ale to wszystko w temacie
pozdrawiam prezes
dzięki za wspólną zabawę i wieczorną w bazie integracje za spotkanie po "latach"
gratuluje klasie sportowej miejsc na podium
szczerze niewiem co mam napisać
sory ale to wszystko w temacie
pozdrawiam prezes
www.off-road24.pl
-
- jestem tu nowy...
prezes, nie pie.....ol tylko napisz co myślisz.mobilepiotr pisze: szczerze niewiem co mam napisać
pzdr
kolodziej
ps,
szwagier twierdzi, ze nie przyjąleś nagrody, prawda to?
Patrol GR 2,8 1994.
Prawda, Prezes powiedział że " nie weźmie nagrody fair play od organizatorów nie fair play" to było na głównym placu.
Moim zdanie Wy też byliście na pudle, no ale brakło miejsca dla innych załóg niż BI.........
Kolejna lekcja off roadu przyjęta na klatę, ale zeby w tak perfidny sposób, przesadzili.
TEŻ CZEKAM NA OFICJALNE WYNIKI
(nie chodzi o moje, bo ja cienki byłem, ale widziałem co się dzieje)
Moim zdanie Wy też byliście na pudle, no ale brakło miejsca dla innych załóg niż BI.........

Kolejna lekcja off roadu przyjęta na klatę, ale zeby w tak perfidny sposób, przesadzili.
TEŻ CZEKAM NA OFICJALNE WYNIKI

Pajero I 2,5td daje radę
Robię dobre wrażenie i wstyd rodzinie
-
- Kontaktowanie:
tak prawdaKolodziej pisze:ps,mobilepiotr pisze:
szwagier twierdzi, ze nie przyjąleś nagrody, prawda to?
swoją nagrodę i dyplom za impreze oddałem organizatorowi
to jemu się nalezy fair play

www.off-road24.pl
oj tam, oj tam, organizatorzy pogubili się w liczeniu i tyle
Ale, ogólnie impreza zajebista
pod względem terenów, a całą resztę trzeba przemilczeć
, emocje opadły. Co będzie dalej czas pokaże

Ale, ogólnie impreza zajebista

Pajero I 2,5td daje radę
Dzieki wszystkim za wspolna zabawe, nowe znajomosci i doswiadczenia, do nastepnego!
nam też się podobało ,mimo awari dojechaliśmy do końca
dziękuję Krzyśkowi za części,czekamy na następną imprezę a ciśnieniowców wyeliminować
,więcej błota

Dzięki za wspólną zabawę.
Trasy fajne, szczególnie "potencjał" widoczny na łąkach, więc gratulacje dla organizatorów.
Organizatorom należą się podziękowania za włożony wysiłek i fajną wyżerkę.
Co do niedociągnięć roadbooka to na kolejny raz pewnie będzie lepszy.
Szczególnie fajna wyszła wieczorna integracja w bazie.
Pozdrawiam dla uczestników imprezy i do zobaczenia za rok.
Trasy fajne, szczególnie "potencjał" widoczny na łąkach, więc gratulacje dla organizatorów.
Organizatorom należą się podziękowania za włożony wysiłek i fajną wyżerkę.
Co do niedociągnięć roadbooka to na kolejny raz pewnie będzie lepszy.
Szczególnie fajna wyszła wieczorna integracja w bazie.
Pozdrawiam dla uczestników imprezy i do zobaczenia za rok.
Samurai Jinks
-
- Kontaktowanie:
miałem coś napisać o imprezie więc cała goła prawda
gmina i podejście lokalnej władzy do tematu super sprawa byle tak dalej
wójt facet na medal i ta charyzma wielki szacun
lokalesi czyli pani sołtys ,kucharki ,strażacy ,rodziny organizatorów --ludzie tyle serca mało kto wkłada w organizacje imprezy
organizatorzy Daniel i Tomasz bo tych chyba poznałem najlepiej są super kolesie ,panowie głowa do góry nie poddawać się i zacznijcie używać „miotły”
tereny pod imprezy super ,łączka ,trial ,las z klasą sportową , boisko uczy pokory (wiem bo walczyłem tam 2 godziny o 3 pieczątki i na deser piaski a pomysł ze świetlikami genialny uczy nawigacji jak żaden inny
trasy przygotowane ok. ,roadbook pozostawia do życzenia ale koordynaty gps dawały radę po pół godzinie błądzenia załapałem co autor miał na myśli i dalej poszło jak po maśle
zasady punktacji i oceny zawodników z klasy turystycznej to temat pewnie nawet nie ogarnięty i nie znany samym organizatorom ale rozumiem i szacun za chęci ogarnięcia go
mam nadzieję że lekcja którą dostała anakonda na tej imprezie nie pójdzie w las a wnioski wyciągnięte z niej zaowocują imprezą -tematem z którego wszyscy czyli organizator i zawodnicy będą zadowoleni w 100%
powtarzam piszę to wszystko po opadnięciu emocji które mną kierowały i wtedy ta ocena mogła by być krzywdząca dla organizatora
pozdrowienia dla załogi gaza 69 Michała i Ani która połowę etapu przejeździła za mną na linie –przepraszam momentami za brawurę ale to był jedyny sposób aby wyjechać z wami z wąwozu
pozdrowienia dla klasy sportowej za nocną integracje i walkę o moje racje na rozdaniu nagród a w szczególności załodze Jurka i Wojtka Pieprzyckich z BIGTeamu ( 3 miejsce w swojej klasie) za daleko pojęty obiektywizm i zachowanie fair play
do organizatora bo nie wiem czy w tym chaosie doleciało na zakończenie imprezy proszę przekazać moją nagrodę fair play ( komputerowy zestaw ) Świetlicy Socjoterapeutycznej Świetlik w Bolesławiu za co z góry dziękuje dzieci się ucieszą
podsumowanie ProfiAuto Challenge I Rajd o Puchar Wójta Gminy Bolesław impreza jak na pierwszy raz udana i wszystkie fo pa wybaczone ze względu na postawę tych dwóch panów Daniela i Tomasza
następnym razem może być tylko lepiej a o błędach nie będę pisał wszyscy wiemy jakie były a wszystko zostało powiedziane na rozdaniu nagród i to wszystko w temacie
pozdrawiam prezes
gmina i podejście lokalnej władzy do tematu super sprawa byle tak dalej

wójt facet na medal i ta charyzma wielki szacun

lokalesi czyli pani sołtys ,kucharki ,strażacy ,rodziny organizatorów --ludzie tyle serca mało kto wkłada w organizacje imprezy

organizatorzy Daniel i Tomasz bo tych chyba poznałem najlepiej są super kolesie ,panowie głowa do góry nie poddawać się i zacznijcie używać „miotły”

tereny pod imprezy super ,łączka ,trial ,las z klasą sportową , boisko uczy pokory (wiem bo walczyłem tam 2 godziny o 3 pieczątki i na deser piaski a pomysł ze świetlikami genialny uczy nawigacji jak żaden inny

trasy przygotowane ok. ,roadbook pozostawia do życzenia ale koordynaty gps dawały radę po pół godzinie błądzenia załapałem co autor miał na myśli i dalej poszło jak po maśle

zasady punktacji i oceny zawodników z klasy turystycznej to temat pewnie nawet nie ogarnięty i nie znany samym organizatorom ale rozumiem i szacun za chęci ogarnięcia go
mam nadzieję że lekcja którą dostała anakonda na tej imprezie nie pójdzie w las a wnioski wyciągnięte z niej zaowocują imprezą -tematem z którego wszyscy czyli organizator i zawodnicy będą zadowoleni w 100%
powtarzam piszę to wszystko po opadnięciu emocji które mną kierowały i wtedy ta ocena mogła by być krzywdząca dla organizatora
pozdrowienia dla załogi gaza 69 Michała i Ani która połowę etapu przejeździła za mną na linie –przepraszam momentami za brawurę ale to był jedyny sposób aby wyjechać z wami z wąwozu
pozdrowienia dla klasy sportowej za nocną integracje i walkę o moje racje na rozdaniu nagród a w szczególności załodze Jurka i Wojtka Pieprzyckich z BIGTeamu ( 3 miejsce w swojej klasie) za daleko pojęty obiektywizm i zachowanie fair play
do organizatora bo nie wiem czy w tym chaosie doleciało na zakończenie imprezy proszę przekazać moją nagrodę fair play ( komputerowy zestaw ) Świetlicy Socjoterapeutycznej Świetlik w Bolesławiu za co z góry dziękuje dzieci się ucieszą
podsumowanie ProfiAuto Challenge I Rajd o Puchar Wójta Gminy Bolesław impreza jak na pierwszy raz udana i wszystkie fo pa wybaczone ze względu na postawę tych dwóch panów Daniela i Tomasza
następnym razem może być tylko lepiej a o błędach nie będę pisał wszyscy wiemy jakie były a wszystko zostało powiedziane na rozdaniu nagród i to wszystko w temacie
pozdrawiam prezes
www.off-road24.pl
Pozdrowienia dla organizatorów
Trasa turystyk przejechana zgodnie z roadbookiem, zebrane wszyskie pieczątki (dla turystyka), pierwszy czas na mecie przed południem i po południu w nocy drugi czas na mecie plus komplet pieczątek. I kupa według sędziów można wykręcić lepszy wynik

Trasa turystyk przejechana zgodnie z roadbookiem, zebrane wszyskie pieczątki (dla turystyka), pierwszy czas na mecie przed południem i po południu w nocy drugi czas na mecie plus komplet pieczątek. I kupa według sędziów można wykręcić lepszy wynik

Cherokes 4.0 ,Nissan Terrano II 2.4 12V, Toyota Land Cruiser 100 V8.
- zawo
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Najważniejsze jest co??--- dobra zabawa, a taka była!!!
Dla mnie super tereny, fajne błota(wyścig wyciągarek), pyszne jedzenie, super integracja i spotkanie po latach jak "Prezes" - Piotrek napisał. Dziękuje za imprezę.

- Patryk"pepe"
- jestem tu nowy...
Witam!!
Gratulacje dla Organizatorów za imprezę!
Trasy bardzo fajne,
Jak dla mnie to impreza bardzo udana,
Dzięki wszystkim za wspólną zabawę
Czekamy na następną imprezę
Pozdrawiam i do zobaczenia w terenie
pepe
Gratulacje dla Organizatorów za imprezę!

Trasy bardzo fajne,
Jak dla mnie to impreza bardzo udana,
Dzięki wszystkim za wspólną zabawę

Czekamy na następną imprezę

Pozdrawiam i do zobaczenia w terenie
pepe
PATROL GR 

- alibia1112
Właśnie dotarliśmy szczęśliwie do domu.
Pozdrowienia dla wszystkich uczestników i organizatorów. Impreze zaliczamy do udanych. (było pare niedociągnięć ale jak na piewszwy raz to i tak super)
Puchar zajął honorowe miejsce w salonie
.
Pozdrowienia dla wszystkich uczestników i organizatorów. Impreze zaliczamy do udanych. (było pare niedociągnięć ale jak na piewszwy raz to i tak super)

Puchar zajął honorowe miejsce w salonie

CARPE DIEM
PAHero III LONG nie seria
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
PAHero III LONG nie seria
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
No niby masz racje, z tym że każda zabawa ma swoje reguły, po to żeby była zabawą. A podczas odprawy te reguły były ustalane i powiedziane było jasno, że tereny są prywatne i zjazd z trasy grozi dyskwalifikacją. Więc dlaczego punktowali osoby z turystyka które podbijały pieczątki z klasy sport skoro to nie ich trasa. Nagrodzili tych co powinni być zdyskwalifikowani.
Cherokes 4.0 ,Nissan Terrano II 2.4 12V, Toyota Land Cruiser 100 V8.
Klasa turystyk Zdobyte wszystkie pieczątki które były do zdobycia Etap nocny nie zaliczony z powodu braku jednej pieczątki OK Cztery pieczątki zdobyte z klasy sport
Co jeszcze trzeba było zrobić żeby znależć się na podium
Pytam się organizatorów Co ku....wa jeszcze
Co jeszcze trzeba było zrobić żeby znależć się na podium
Pytam się organizatorów Co ku....wa jeszcze
- gizmo
-
- Kontaktowanie:
pisać uczciwie pod swoim nickiem
bo jakoś Mańka vel Edi nie posądzam o ten post... ale mogłem się GRUBO pomylić...

bo jakoś Mańka vel Edi nie posądzam o ten post... ale mogłem się GRUBO pomylić...
wystarczyło nie dotrzeć do mety, nie jechać na piaskownie i zdać karty techniczne na drugi dzień. Po prostu organizatorzy pomylili kolejność zaliczania. No i jeszcze te zmiany regulaminowe i błędne podawanie ilości pieczątek na poszczególnych etapach.
Ja już nie będę się odzywał w tym temacie, dziękuję jeszcze raz organizatorom za imprezę
czegoś ważnego się nauczyłem, zróbcie kolejne imprezy, przyjedziemy już na luzie 
Ja już nie będę się odzywał w tym temacie, dziękuję jeszcze raz organizatorom za imprezę

Pajero I 2,5td daje radę