Witam jest forumowicz który sprzedaje z innego uazo-gazowego fora.PajeroPobik pisze:witam wszystkich, poszukuje uaz'a, czy nikt z forum nie sprzedaje ?
http://motoallegro.pl/uaz-i1905888004.html
Tylko Ty pewnie szukasz za 1000 zł w igła stanie

Moderator: Student
Witam jest forumowicz który sprzedaje z innego uazo-gazowego fora.PajeroPobik pisze:witam wszystkich, poszukuje uaz'a, czy nikt z forum nie sprzedaje ?
Co racja to racja. Pierwszy raz widzę, że Tomek zapytał o coś nie związanego z off-roadem, a Ty od razu na niego z gębą...Jaro-Ino pisze:Poza tym jeżeli ktoś nagina lub łamie regulamin to zgłoś to do moderatorów lub administratorów zamiast pisać bzdury nic nie wnoszące do tematu i w dodatku obrażające ludzi.
Tu się nie zgodzę, bo Balu-Balu często służy dobrą radą i pomocą.Jaro-Ino pisze:Nie chcesz pomagać to nie pomagaj, ale daj innym żyć.
Tomasz -> PW
Jaro-Ino pisze:Z tego co się orientuje to forum służy do rozmów, wzajemnej pomocy itp. Normalnym jest, że spotkac tu można ludzi zajmujących się różnymi branżami, a prośba w takim temacie o kontakt na priv w konkretnym celu jest uważana za brak szacunku do forum czy jak?! Z ilości postów w stosunku do czasu na forum wychodzi mi, że to Ty Balu masz czas na pierdolenie o głupotach i nabijanie sobie postów w każdym temacie, a Tomasz w tym czasie pracuje zamiast tu siedzieć, więc najpierw spójrz na siebie, a potem oceniaj innych. Poza tym jeżeli ktoś nagina lub łamie regulamin to zgłoś to do moderatorów lub administratorów zamiast pisać bzdury nic nie wnoszące do tematu i w dodatku obrażające ludzi. Nie chcesz pomagać to nie pomagaj, ale daj innym żyć. Nie jesteś tu panem i bogiem, żeby wytyczać co wolno, a czego już nie. A o kalesony to sam zadbaj, bo może nie rejestrujesz temperatury za oknem siedząc cały czas przed kompem.
Tomasz -> PW
Normalnym jest również to, że o miód się pytam na forum miodziarzy a nie u laryngologaJaro-Ino pisze: Normalnym jest, że spotkac tu można ludzi zajmujących się różnymi branżami........
Jaro-Ino pisze:Z ilości postów w stosunku do czasu na forum wychodzi mi, że to Ty Balu masz czas na pierdolenie o głupotach i nabijanie sobie postów
W pewnym gronie, pewne sprawy załatwia się między sobą a nie biega na skargę. Musi być tylko spełniony jeden warunek, druga a teraz i trzecia osoba muszą być choć trochę kumate.Jaro-Ino pisze:Poza tym jeżeli ktoś nagina lub łamie regulamin to zgłoś to do moderatorów lub administratorów zamiast pisać bzdury
A kim Ty jesteś pisząc coś takiego. Widzisz jakąś różnicęJaro-Ino pisze:Nie jesteś tu panem i bogiem, żeby wytyczać co wolno, a czego już nie.
Gocu pisze: Co racja to racja. Pierwszy raz widzę, że Tomek zapytał o coś nie związanego z off-roadem, a Ty od razu na niego z gębą...
Sugerujesz, że skoro ja mam silnik MB w Uazie to Tomaszek ma ul w środkuhipis79 pisze:BB trochę przewrazliwiony jesteś ... twoje pouczania bardziej zaśmiecaja forum niz pytanie o sprzęt pszczelarski w temacie poszukuję... twoim tokiem rozumowania skoro to dział UAZ, nie powinnismy pytac o części np do silników merca... idź do działu mercedesa;) wiecej wyrozumiałości, właściciele uazów maja również inne pasje, zainteresowania itd
Balu-Balu pisze:Sugerujesz, że skoro ja mam silnik MB w Uazie to Tomaszek ma ul w środkuhipis79 pisze:BB trochę przewrazliwiony jesteś ... twoje pouczania bardziej zaśmiecaja forum niz pytanie o sprzęt pszczelarski w temacie poszukuję... twoim tokiem rozumowania skoro to dział UAZ, nie powinnismy pytac o części np do silników merca... idź do działu mercedesa;) wiecej wyrozumiałości, właściciele uazów maja również inne pasje, zainteresowania itd![]()
![]()
![]()
Ja nie pouczam tylko proszę o zastanowienie się przed napisaniem kolejnego postu.
Może to coś pomoże.
A tak w temacie działu, nadal poszukuję błotników przednich. Mogę wymienić za dach sztywny u mnie na miejscu.
W ciągu doby ukradli Koledze silnik?PajeroPobik pisze:szukam oryginalnego silnika do uaza
PajeroPobik pisze:witam, szukam oryginalnego silnika do uaza
Adampio pisze:W ciągu doby ukradli Koledze silnik?PajeroPobik pisze:szukam oryginalnego silnika do uaza
Poszło na PWkeicam pisze:oddam za friko plastikową budę do Uaza
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość