Moderator: Albert_N
Nie mylisz sie, koło Wolinaegonnowicz pisze:kolego a ta fota to nie czasem u nas nie daleko wolina zrobiona?
Moja też jęczała w stanie błogosławionym, że ciężko się wspinać. Potem kurwiła na czym świat stoi, że się cza do ałdi wczołgiwać. Nie dogodziszAlbert_N pisze:do obu pojazdow sie ciezko wsiada pasazerce... rozumisz pan... trza zmienic... jak nie pasazerke, to chociaz zuzuke
no to wypadało się przywitać jak byłeś w naszej okolicyArt_ZGL pisze:Nie mylisz sie, koło Wolinaegonnowicz pisze:kolego a ta fota to nie czasem u nas nie daleko wolina zrobiona?
asia w 6 miesiącu boka walneła a w 8 jeszcze jakąś popierdułkeKabal pisze:Moja też jęczała w stanie błogosławionym, że ciężko się wspinać. Potem kurwiła na czym świat stoi, że się cza do ałdi wczołgiwać. Nie dogodziszAlbert_N pisze:do obu pojazdow sie ciezko wsiada pasazerce... rozumisz pan... trza zmienic... jak nie pasazerke, to chociaz zuzukeAle fakt, na samiego pluła przez ramię i raz przewieziona po mieście była jeno. Z zaskoczenia wzięta. Jedynie pajero akceptuje takim jakie jest. Nawet jak buda pęka i ruda chrupie bez opamiętania.
Nie bywam za czesto w tamtych stronach ale jak bede jechal to dam znac.egonnowicz pisze: jak byś kiedyś znowu był w okolicy to się odezwij można by pośmigać razem coś
maciekdj pisze:Dla niedowiarków którzy mówili, że powinienem drugiego nadwozia szukać ;P
Było:
Jest:
No i tak przy okazji nie mogłem się powstrzymać...
A prócz tego belki pod podłogą zrobione, progi zrobione - na prawym miałem do 1cm szpachli i wypełniony ziemią aż do zwijacza pasa.
Belka za fotelami przednimi zrobiona, łuki błotników odtworzone i dalej walcze... teraz szukam zawiasów tylnej klapy...no i myśle nad kolorem.
Są 3 wersje:
- zielony mat
- piaskowy (pustynia) mat
- jasny brąz (troche wpadający w beż) mat
no i jeszcze jedna wersja dodatkowa czyli oryginał zielony metalik...
Mam zielony mat. Jest git. pasuje do Samuraia, nie widać rys...maciekdj pisze:Dla niedowiarków którzy mówili, że powinienem drugiego nadwozia szukać ;P
A prócz tego belki pod podłogą zrobione, progi zrobione - na prawym miałem do 1cm szpachli i wypełniony ziemią aż do zwijacza pasa.
Belka za fotelami przednimi zrobiona, łuki błotników odtworzone i dalej walcze... teraz szukam zawiasów tylnej klapy...no i myśle nad kolorem.
Są 3 wersje:
- zielony mat
- piaskowy (pustynia) mat
- jasny brąz (troche wpadający w beż) mat
no i jeszcze jedna wersja dodatkowa czyli oryginał zielony metalik...
Ja mam piaskowego w macie. Znaczy wyglada jak piaskowy, mimo iz w RALu nazywa sie bezowymaciekdj pisze:ma ktoś piaskowego matowego samuraja albo vitarke?
Też mam zielony mat.gruszek pisze: Mam zielony mat. Jest git. pasuje do Samuraia, nie widać rys...
Naprawdę polecam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość