Zbiornik paliwa-pasuje??
Moderator: Mroczny
Zbiornik paliwa-pasuje??
Witam.
Mam pytanie.Czy zbiornik paliwa od XJ. 4l benzyna bedzie pasowal do XJ diesla 2,5TD?? PILNA SPRAWA!! Prosze o odpowiedzi... Z gory dzieki
Pozdrawiam
Mam pytanie.Czy zbiornik paliwa od XJ. 4l benzyna bedzie pasowal do XJ diesla 2,5TD?? PILNA SPRAWA!! Prosze o odpowiedzi... Z gory dzieki
Pozdrawiam
XJ 2,5TD '95 - był
ZG 5,9 '98 - jest
Voyager 2,4 '97 - jest
WJ 4,7HO OVERLAND '02 - jest
ZG 5,9 '98 - jest
Voyager 2,4 '97 - jest
- grom
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
dokładnie - niczym się nie różnią
JEEP http://www.electricgeneration.pl samochód elektryczny, rower elektryczny, elektryczna terenówka
- grom
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
powodzenia przy montażu 

JEEP http://www.electricgeneration.pl samochód elektryczny, rower elektryczny, elektryczna terenówka
Jesli masz XJ-a i kupiles zbiornik z XJ-a to na 100% bedzie pasowal, proponuje go przed zalozeniem oczyscic i dobrze zakonserwowac, lubia sie rozgnic pod tym czyms czarnym od spodu.majkel pisze:Dzieki za odpowiedzi.Mam nadzieje,ze ten,ktroy kupilem bedzie pasowal
Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
Hmm, jesli go dobrze zapaprasz jakimis srodkami to spoko mozesz zalozyc ta plastikowa oslone, choc by dlatego ze bak jednak cos tam sie rusza (pracuje) a na tych gownianych mocowaniach moze sie wycierac blacha, albo podloz cos co by nie bylo blacha - blacha. A oslona stalowa dobra rzeczmajkel pisze:Moj wlasnie zgnil pod tym czarnym (plastikowa oslona).Teraz mam chytry plan plastiku nie zakladac,tym bardziej,ze pod zbiornikiem mam stalowa obudowe...

Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
Sluszna uwaga.Faktycznie te obejmy moga przetrzec blache.Dzieki za czujnosc
.
W osobowym aucie zbiornik paliwa przetarla mi linka hamulca recznego,bedaca w taki sposob umocowana FABRYCZNIE!.
Tak wiec wychodzi,ze mam pecha do zbiornikow paliwa

W osobowym aucie zbiornik paliwa przetarla mi linka hamulca recznego,bedaca w taki sposob umocowana FABRYCZNIE!.
Tak wiec wychodzi,ze mam pecha do zbiornikow paliwa

XJ 2,5TD '95 - był
ZG 5,9 '98 - jest
Voyager 2,4 '97 - jest
ZG 5,9 '98 - jest
Voyager 2,4 '97 - jest
Zbiornik pasowal jak sie okazalo.Z tego co sie dowiedzialem,to wszystkie sa takie same.na do rocznika 96.W samochodach po liftingu 97 i pozniej wystepuja zbiorniki z tworzywa.Czy we wszystkich to nie wiem,ale sa.
XJ 2,5TD '95 - był
ZG 5,9 '98 - jest
Voyager 2,4 '97 - jest
ZG 5,9 '98 - jest
Voyager 2,4 '97 - jest