Się żegnam
Moderator: Student
Się żegnam
Wypada się pożegnać z szanownym towarzystwem fordowym
Tylko gwoli formalności oczywiście, bo Explozja sprzedana i mam już Pajero do mocnego zmotania więc nie znikam z forum ale z fordem łączą już mnie tylko wspomnienia. Dzięki za wszystkie rady i wymianę doświadczeń exploderowych, pozdrawiam, Cezar.

Ave Caesar!
Pajero znowu w przebudowie.
Photo by: pwiecko
-
-
Re: Się żegnam
E to nawet dobrzeAveCezar pisze:Wypada się pożegnać z szanownym towarzystwem fordowymTylko gwoli formalności oczywiście, bo Explozja sprzedana i mam już Pajero do mocnego zmotania więc nie znikam z forum ale z fordem łączą już mnie tylko wspomnienia. Dzięki za wszystkie rady i wymianę doświadczeń exploderowych, pozdrawiam, Cezar.

Ja przeciez z K160 przesiadłem sie na bronco i dla mnie jest cool

Pozdrawiam wszystkich

UNIMOGI :MB U1200 i 406 sztuk 1 i 416 sztuk 2 i 421
XJ 4.0 manual Laredo pierwszy wypust mopara
XJ 4.0 manual Laredo pierwszy wypust mopara
-
- kra
-
- Kontaktowanie:
AveCezar:
Napisalbys za pare dni o wrazeniach
i porownianiu explorera do pajero.
Chodzi mi o wrazenia z jazdy na codzien po szosie.
Wygodzie pasazerow itd. czyli nie o walorach terenowych.
Chyba nikt lepiej nie opisze wrazen jak ten kto wlasnie zmienil explo na pajerko.

To nara i szerokiej drogi
No i powodzenia
Napisalbys za pare dni o wrazeniach

Chyba nikt lepiej nie opisze wrazen jak ten kto wlasnie zmienil explo na pajerko.

To nara i szerokiej drogi

No i powodzenia

Ja tez sie zegnam: pozenilem Bronco '80 Full Size w zeszłym roku, a rocznik 78 II Generacji Full Size tez zmienil wlasciciela na sympatyka i fana. Więc Bronco '78 pozostaje w Warszawie i trafił w ręce fana, który dokona jego zewnętrzej odbudowy, szczególnie po szkodzie parkingowej, jaka była udziałem Forda - wjechała w niego inna cieżarówka skrzyniowa.
Żegnam się z sympatykami i właścicielami Fordów, szczególnie dziękuję Yonkowi, który zawsze pędzi z merytoryczną odpowiedzią i dzieli się wiedzą. Bartkowi za sympatię do wszystkich marek, i oczywiści C&J za stymulację pewnych rejonów mózgu odpowiedzialnych za virtualną agresję!
Będę zaglądał!
W planach wyjazd do krain, gdzie rządzą LR-y i Toyoty!
Pozdrawiam
Bogusław
Żegnam się z sympatykami i właścicielami Fordów, szczególnie dziękuję Yonkowi, który zawsze pędzi z merytoryczną odpowiedzią i dzieli się wiedzą. Bartkowi za sympatię do wszystkich marek, i oczywiści C&J za stymulację pewnych rejonów mózgu odpowiedzialnych za virtualną agresję!
Będę zaglądał!
W planach wyjazd do krain, gdzie rządzą LR-y i Toyoty!
Pozdrawiam
Bogusław
Bogas
Stan Bronco: BRAK
Stan Bronco: BRAK
Auto po reanimacji i pierwszych zmotach mam dopiero od 3 dni więc niby mało jeszcze materiału do porównań ale właściwie wszystko jasne - nie da się porównaćkra pisze:AveCezar:
Napisalbys za pare dni o wrazeniachi porownianiu explorera do pajero.
To nara i szerokiej drogi![]()
No i powodzenia

Ave Caesar!