russian spiderman
Moderator: moralez
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
russian spiderman
Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
rewelacja, jak legenda o ninja w wykonaniu specnazu. Koleś naprawdę mega dobry i wytrenowany, jednak musieli to kręcić sekwencyjnie bo tyle kondycji przy takich ewolucjach to nadludzkie by było.
Ekstra, ściany płaczu to dla niego pestka, już widze tego kolesia jak wymiata na małpich gajach
Ekstra, ściany płaczu to dla niego pestka, już widze tego kolesia jak wymiata na małpich gajach

VOLVO TGB 11 + GE300 Спец + Honda XR400R
- mazurkas007
-
Chłopaki w Rosji to jest jak sport narodowy, tu gdzie mieszkam to już chłopaki w wieku pierwszej, drugiej klasy szkoły podstawowej skaczą po trzepakach i murkach jak małpki. Są kluby dla każdej dzielnicy i sobie wiara po kilkanaście osób cały wieczór tak skika po mieście, murki, płotki, reklamy, schody, itp... to wszystko czego im potrzeba do szczęścia. Przez pierwsze kilka dni to byłem w szoku - ale teraz juz przywykłem. A byście widzieli jak w 'Zośkę' pomykają - jeśli jeszcze ktoś pamieta co to jest
. Tutaj dzieciaki spędzaja wolny czas śmigając na rolkach, rowerach, piłka, koszykówka, bieganie i sto innych dyscyplin, nie siedzenie przed kompem czy telewizorem tylko rywalizacja od małego.

Ostatnio zmieniony pn paź 02, 2006 11:27 am przez mazurkas007, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest 4x4 - rusza wyścig zbrojeń
im większa zmota - tym dalej trzeba iść po traktor
im większa zmota - tym dalej trzeba iść po traktor
- mazurkas007
-
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
Oj da się da, nie wiem jakie wspinanie lubisz (na ile statyczne) ale i hycnąć się da bardzo wysoko i inne zajebiste rzeczy robićsator6 pisze:W realu nie wychodzi. Próbowałem wczoraj na ściankach wspinaczkowych ale po odpadnieciu zaj...... w scianę a dzis się ruszać nie mogę.
To tylko na filmach wychodzi![]()
![]()

http://video.google.pl/videoplay?docid= ... =dan+osman
Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Na żywca to może kilka razy w życiusator6 pisze:@lbl78
Walę nie na zywca. Za dużo jeszcze jest na tym świecie miejsc do zobaczenia, trochę pieniędzy do wydania i kilka innych ciekawych rzeczy do zrobienia.

- mazurkas007
-
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
doładnie nie wyrzymały zabespieczenia przy skoku na linie wtedy jeszcze nie myslano że UV może zniszczyć rdzeń linyczarny bielsko pisze:no juz chlop nie zyje... odszedl w 1998 roku...
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... =dan+osman
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie: