Resztę poślę, jak pozmniejszam do kierownika strony

Było mokro i w okresie wiosenno-letnim sucho też raczej nie będzie

Moderator: Misiek Bielsko
Nio...darkman pisze:na kiedy ? = @wiechu "rzondzi", ale coś koło maja 07, chodzi o pogodę i co by wody odejszły trochę....
....metromierz, mapa lokal w formacie garmina i tak jest wyrysowany roadbook tymczasem na brudno, a robimy w RBe.
ten most na zdjęciu to mi pachnie Dolistowem,Wiechu pisze:Już coś wrzuca, musiałem się ogarnąć po zmotanym weekendzie![]()
Resztę poślę, jak pozmniejszam do kierownika strony![]()
http://img176.imageshack.us/img176/4995/5ef0.th.jpg[/img][/URL]
Było mokro i w okresie wiosenno-letnim sucho też raczej nie będzie
Podobny, ale to akurat nie tenBORTY pisze: ten most na zdjęciu to mi pachnie Dolistowem,
podajcie cos więcej na PW może będę mógł pomóc - to miejsce moich wypadów fotograficznych i wypraw nostalgicznych.
Jeżeli jest to to o czym myślę to mokro może być o dowolnej porze roku.
Grzegorz
Ostani łikend spędziliśmy na schronisku na Maciejowej i jeździliśmy z nasza 1,5 roczna Zosią (i czywiście z Belzim). Zośce strasznie się podobało, w szczególności podjazdy na reduktorze, gdy nasz LR szedł na wysokich obrotach, i trochę trzęsło. Ogólnie spox. kłopotliwe są tylko długie przelowy po czarnym, gdy nic się nie dzieje!Kojak pisze:Super - dzięki za info.
Pytałem tak szczegółówo o trasy ponieważ nie wiem jak mój terrorysta by zniósł kilka godzin jazdy w terenie. Dotąd albo wyjeżdżaliśmy turystycznie albo na rajdy ale jako kibice. I w obu tych opcjach po kilku godzinach w jednym miejscu albo w jednym temacie - zaczynał być mocno marudny. Bo on np. zamiast kilku godzin zwiedzania czy rajdowania chciałby się wkońcu zatrzymać i pobawić samochodzikami z innymi dziećmi a tu ciągle jazda i jazda...
Jak to wygląda u Was ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości