Ja tam tabliczki jakies mam....ale paru chyba nie....lub sa zamalowane. Tak czy siak jak jemu nie potrzebne - to ja za bilety narodowego banku polskiego jak najbardziej

Moderator: Student
Dawaj Krys dawaj, bo ja ciągle nie mam namierzonego warsztatu dla mojego GAZora. Jak z twoim pójdzie dobrze, to i ja się tam zgłoszękrys80 pisze: Zapowiada sie ze na forum bedzie sie dzialo....kilka pelnych remontów rozpocznie / rozpoczelo sie w podobnym czasie - bedzie co ogladac.
A to zależy jak i z kim będziesz rozmawiałmarzenka pisze:Dobry sprzedawca . Na pewno dostaniesz wszystko w komplecie
są są, tylko jak to w biznesie. Też byś obcego nie wpuścił na plac żeby robił co popadnie.rafał29 pisze:bylem tam raz.... ubrali mnie w kamizelkę odblaskową, gość z bramy nie spuszczał ze mnie wzroku, generalnie to oni nie są zainteresowani takimi jak my.....
kolejny chemiczny BRDM, widać nawet GSP-11 jak ma podłączony`dopływ powietrza poddawanego pomiarom..dawidbajorek pisze:To mogło by być ciekawe towarzystwo dla mojego chemicznego gaza i uaza
http://allegro.pl/brdm-2-chemiczny-18-0 ... 92162.html
ale do mojego uaza 469 rs, w gazie 69 rsM1 nie było tego jeszcze na stanie. To Tobie obiecałem tą ramkę prostokątną do plandeki?tls1 pisze:Przyda się. Dzięki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości