Widzę, że skorygował już cenę o dwa tysie.
Czy ktoś oglądał tego nissana? vol. 2
Moderator: Kosiarz
- Wowos
-
- Kontaktowanie:
Re: Czy ktoś oglądał tego nissana? vol. 2
y60 autobus, czerwony.
- Fiba
-
- Kontaktowanie:
I tak mało 

Lepszy głupiec wędrujący po świecie od mędrca ,który siedzi w domu.
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8

era Hdi
BYŁ-> Samurai, Y60 ..

BYŁ-> Samurai, Y60 ..
- BENGI
- Kontaktowanie:
daj link do tego Twojego autkaramzes pisze:a mi mowia ze za swojego chce duzo pieniądzów a tylko 1/4 ceny tego rodzynka niby
Uaz, Uaz, Nissan Szakal, 2xNissan Patrol K160, W160, Nissan Strzała, Y60 long
pzdr Mati
pzdr Mati

BENGI pisze:daj link do tego Twojego autkaramzes pisze:a mi mowia ze za swojego chce duzo pieniądzów a tylko 1/4 ceny tego rodzynka niby
Pw.

era Hdi
BYŁ-> Samurai, Y60 ..

BYŁ-> Samurai, Y60 ..
Mam na swoim takie same felgi (18" Borbet) i chyba opony też są takie same (285/60 Toyo), typowa opona na asfalt z abstrakcyjnym jak na patrola indeksem prędkości V, ale swoją drogą bardzo dobrze radzi sobie w piaszczystym terenie.
był NISSAN PATROL Y61 2,8 1998 r.
- Wowos
-
- Kontaktowanie:
Radzi sobie dobrze w piachu, bo ma mało "kopiący" bieżnik 

y60 autobus, czerwony.
Wybieram sie na polnoc naszego Kraju Raju w przyszlym tygodniu.mopar pisze:http://otomoto.pl/nissan-patrol-ideal-o ... 26868.html
Ktoś coś wie? Niemiec płakał ? Ideał niby a dluuuuugo sie sprzedaje.
Moge podjechac i obejrzec, jezeli ktos jest żywotnie zainteresowany.
PATROL GU4 LWB 4,2 TD - TD42T MANUAL
SUPER SAFARI 4,5 - TB45 GULF MANUAL był
SUPER SAFARI 4,5 - TB45 GULF MANUAL był
- alibia1112
Autko kogoś z forum
http://www.rajdy4x4.pl/index.php/ida/3/ ... &pSt=1&p=1
Widział ktoś w akcji, albo zna właściciela

http://www.rajdy4x4.pl/index.php/ida/3/ ... &pSt=1&p=1
Widział ktoś w akcji, albo zna właściciela

CARPE DIEM
PAHero III LONG nie seria
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
PAHero III LONG nie seria
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
Witam cz ktoś z Krakowa mógby sprawdzić patrola, w jakim stanie rama i silnik.Może ktoś ten sanochód zna?
http://otomoto.pl/nissan-patrol-stan-ba ... 31070.html
Samochód ma służyc na codzień bez motania
http://otomoto.pl/nissan-patrol-stan-ba ... 31070.html
Samochód ma służyc na codzień bez motania
Oglądał może ktoś tego tyrana?
http://otomoto.pl/nissan-terrano-C31102536.html
Potrzebuje jakieś 4x4 w miarę rozsądnie poruszające sie na czarnym oraz turystyce rodzinnej.
Z info udało sie dowiedzieć ze rama w tyle dziurawa,skrzynia biegów założona po regeneracji z nowym sprzęgłem,przebieg ok 230 kkm a właściciel to Polak mieszkający na stałe w Niemczech.
Samochod ma od 7 lat i z racji opłat niemieckich za starego diesla przerejestrowanie na polskie blachy.
Bajeczka lub nie wyglada w miarę na zadbanego.
Może ktoś z okolic zrobi oględziny oczywiście odpłatnie lub za dobra flache?
Pozdrawiam
http://otomoto.pl/nissan-terrano-C31102536.html
Potrzebuje jakieś 4x4 w miarę rozsądnie poruszające sie na czarnym oraz turystyce rodzinnej.
Z info udało sie dowiedzieć ze rama w tyle dziurawa,skrzynia biegów założona po regeneracji z nowym sprzęgłem,przebieg ok 230 kkm a właściciel to Polak mieszkający na stałe w Niemczech.
Samochod ma od 7 lat i z racji opłat niemieckich za starego diesla przerejestrowanie na polskie blachy.
Bajeczka lub nie wyglada w miarę na zadbanego.
Może ktoś z okolic zrobi oględziny oczywiście odpłatnie lub za dobra flache?
Pozdrawiam
No to po co się ładować w dziurawe ramy, he?Mumin69 pisze:.....Z info udało sie dowiedzieć ze rama w tyle dziurawa.....
...z zawodu jestem...człowiekiem.
Tel - 508087274; GG - 7664920; Maciej
K160 SD33
Tel - 508087274; GG - 7664920; Maciej
K160 SD33
Dziurawa rama to mniejszy problem niż zajechany złom, jeżeli to jest tylko 1 mankament to ok, gorzej jak będzie wiecej boboli
- Wowos
-
- Kontaktowanie:
Jeśli jesteś świadom, jak ją samemu ogarnąć zgodnie ze sztuką, tudzież ile sobie za takie usługi liczą warsztaty to droga wolnaMumin69 pisze:Dziurawa rama to mniejszy problem niż zajechany złom, jeżeli to jest tylko 1 mankament to ok, gorzej jak będzie wiecej boboli

y60 autobus, czerwony.
Na ogarnięcie jednej strony ramy bez zdejmowania budy potrzebowałem prawie 3 dni

tak wyglada przed malowaniem.
Więc nie ma co wymyślać, te samochody nie będa juz młodsze

tak wyglada przed malowaniem.
Więc nie ma co wymyślać, te samochody nie będa juz młodsze

Jest
Terrano 1 2,4b+lpg 1988r
Łopel vectra 1,8b+lpg 1995r
Terrano 1 2,4b+lpg 1988r
Łopel vectra 1,8b+lpg 1995r
Witam,
Pany kochane czy ktoś oglądał tego terana http://otomoto.pl/nissan-terrano-zamian ... 56480.html
Jutro postaram się podjechać go zobaczyć bo to blisko mnie, ale wszelkie uwagi mile widziane.
Pozdr.
Marcin
Pany kochane czy ktoś oglądał tego terana http://otomoto.pl/nissan-terrano-zamian ... 56480.html
Jutro postaram się podjechać go zobaczyć bo to blisko mnie, ale wszelkie uwagi mile widziane.
Pozdr.
Marcin
DI '95 300 5d, 2", 235/85/16 - był
JGC ZG '96 5.2 pb/lpg, 3,5", 245/75/16
JGC ZG '96 5.2 pb/lpg, 3,5", 245/75/16
A tego parcha z forumowej gieldy ktoś kojarzy?
http://www.rajdy4x4.pl/index.php/ida/3/ ... &pSt=1&p=2
Land Rover Discovery II V8
KOM:785-043-512
KrzysiekP pisze:A tego parcha z forumowej gieldy ktoś kojarzy?
sprzedaje sie juz ze dwa lata ... po roznych portalach aukcyjnych na przemian ,..

era Hdi
BYŁ-> Samurai, Y60 ..

BYŁ-> Samurai, Y60 ..
Podobno gosc co go sprzedaje, ma go dosc krotko, przejechal 2 rajdy i chce teraz zamienic na suzuke... Od kupna troszke porobil rzeczy z tego co mnie poinformował via telefon...
hmm moze i faktycznie ..KrzysiekP pisze:Podobno gosc co go sprzedaje, ma go dosc krotko, przejechal 2 rajdy i chce teraz zamienic na suzuke... Od kupna troszke porobil rzeczy z tego co mnie poinformował via telefon...
rejestracja z wladyslawowa , gosciu jest z tczewa ..
przejechal te dwa rajdy stwierdzil ze mina i chce pchnąc dalej .. taka jedna z teorii
auto juz sie pojawialo dawno temu z ta sama rejestracją

era Hdi
BYŁ-> Samurai, Y60 ..

BYŁ-> Samurai, Y60 ..
No ale zastanawiam sie co moze byc mina. Silnik podobno chodzi ladnie, turbina przepuszcza, odpala tez w porzadku. W mostach, skrzyni oleje wymienione, nie ciekna. Wymienil krzyzaki i przeguby. Blokada też załącza się bez problemów. Elektryka cała sprawna, sprzęgło też ładnie łapie, skrzynia podobno nie wyje, biegi wchodzą bez zgrzytów i nie wyskakują. W ramie nie widać dziu, ale uczciwie powiedział, że jak się pewnie walnie młotkiem to może się i coś znajdzie (targał na ostatnim rajdzie sporo samochodów na kinetyku i nic nie odpadło). Buda jak widać - bez szału, ale tragedii też nie ma (brak progów i jedno nadkole zgnite).
Podobno hamuje, przyspiesza, po czarnym da rade spokojnie leciec z predkoscia przelotowa 120 km/h.
Nie wiem, co jeszcze sprawdzić w takim Patrolu?
Podobno hamuje, przyspiesza, po czarnym da rade spokojnie leciec z predkoscia przelotowa 120 km/h.
KrzysiekP pisze:No ale zastanawiam sie co moze byc mina. Silnik podobno chodzi ladnie, turbina przepuszcza, odpala tez w porzadku. W mostach, skrzyni oleje wymienione, nie ciekna. Wymienil krzyzaki i przeguby. Blokada też załącza się bez problemów. Elektryka cała sprawna, sprzęgło też ładnie łapie, skrzynia podobno nie wyje, biegi wchodzą bez zgrzytów i nie wyskakują. W ramie nie widać dziu, ale uczciwie powiedział, że jak się pewnie walnie młotkiem to może się i coś znajdzie (targał na ostatnim rajdzie sporo samochodów na kinetyku i nic nie odpadło). Buda jak widać - bez szału, ale tragedii też nie ma (brak progów i jedno nadkole zgnite).
hmm stan chłodnicy , sprzęgiełka ... czy diff-lock sie nie zawiesza przy rozłączaniu ... czy nie sciaga przy hamowaniu ..
czy paliwo na pompie nie spierdziela .. jest duzo kruczkow ukrytych a pozniej kosztownych .. czy swiece grzeja prawidłowo
przez tel nie sprawdzisz , jesli buda cie nie przeraża a tej raczej juz koniec to ostatnio podobnego znajomy wycenil max na 7 tysi wiec jest sporo do zbicia pyt czy sprzedajacy przygotowany na taka sytuacje

era Hdi
BYŁ-> Samurai, Y60 ..

BYŁ-> Samurai, Y60 ..
No za 8 poprzedni właściciel go kupił i troszkę zainwestował w mechanikę, chce około 10, co patrząc na koła, zderzaki, wyciągarkę, snorkel itp wydaje mi sie niezłą ceną.
Co do blokady mówił, że jeden zaworek nie działa przy rozłączaniu, jedna świeca też do wymany żarowa. Podobno napęd przód zapina się bez problemów.
A czemu mówisz, że buda już umiera? Z tego co widzę inne nie są w dużo lepszym stanie
Podrzuć na co jeszcze warto spojrzeć...
Co do blokady mówił, że jeden zaworek nie działa przy rozłączaniu, jedna świeca też do wymany żarowa. Podobno napęd przód zapina się bez problemów.
A czemu mówisz, że buda już umiera? Z tego co widzę inne nie są w dużo lepszym stanie

- matison
- Kontaktowanie:
blacha pada. jak na ten rocznik, to słabiutko (tyle na podstawie zdjęć). Albo jest zaniedbany, albo skatowany.KrzysiekP pisze:No za 8 poprzedni właściciel go kupił i troszkę zainwestował w mechanikę, chce około 10, co patrząc na koła, zderzaki, wyciągarkę, snorkel itp wydaje mi sie niezłą ceną.
Z drugiej strony niby forumowy, więc to zawsze jakiś "+". Nie znam właściciela.
odlądałem (szukam) już kilka króciaków

do każdego zestaw startowy druga dycha.. i pojeździsz kilka lat

Tak strzelam

stare auta, duże koszty..
gdyby był z naszego miasta, pewnie bym go "badał".
Oduczyłem się już wycieczek po "rodzynki"

wysledzilem... po numerze telefonu 
Uzytkownik to tuning_fun
Dogadałem szczegóły, podobno tylna blokada ma spierdzielone zaworki i gośc przekłada podcisnienie w zaleznoścy czy chce załączyć czy nie (w jednym przewodzie jest caly czas podcisnienie).
Z przodu sprzegiełka działają, podobno temperaturę trzyma idealnie praktycznie, niewiele ponad połowę wzrasta przy pałowaniu. Wisko działa (doda mi jeszcze zapasowe w cenie).
No rdza jest, ale w końcu to auto w teren, a nie na bulwar
Troszke napalony jestem, ale nie widziałem innej sztuki w podobnej cenie już przygotowanej w teren...

Uzytkownik to tuning_fun
Dogadałem szczegóły, podobno tylna blokada ma spierdzielone zaworki i gośc przekłada podcisnienie w zaleznoścy czy chce załączyć czy nie (w jednym przewodzie jest caly czas podcisnienie).
Z przodu sprzegiełka działają, podobno temperaturę trzyma idealnie praktycznie, niewiele ponad połowę wzrasta przy pałowaniu. Wisko działa (doda mi jeszcze zapasowe w cenie).
No rdza jest, ale w końcu to auto w teren, a nie na bulwar

Troszke napalony jestem, ale nie widziałem innej sztuki w podobnej cenie już przygotowanej w teren...