Pilica 5/2015
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Pilica 5/2015
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
-
-
Błota widzę tyle co u mnie
.
Jak nie popada zaczynam jeździć Peugeotem.

Jak nie popada zaczynam jeździć Peugeotem.
-
-
Zaszczepiłeś zmianę samochodu do tego stopnia że cały czas przeglądam ogłoszenia Jeepów
.
Dziś byłem na grzybach, tam gdzie w zeszłym roku i ogólnie w ubiegłych latach latały tylko zajebiście zmotane fury to dziś przeszedłem to w adidaskach a za butami unosiły się kłębki kurzu
.

Dziś byłem na grzybach, tam gdzie w zeszłym roku i ogólnie w ubiegłych latach latały tylko zajebiście zmotane fury to dziś przeszedłem to w adidaskach a za butami unosiły się kłębki kurzu

-
- jestem tu nowy...
witamjradek pisze:https://www.youtube.com/watch?v=0uOT-e4BsWE
fajny film z moich okolic , za tym rowem z 800 m dalej jest fajny teren , następnym razem nie zawracajcie jest tam co robić (starorzecze Pilicy)
pzdr Witek
PrzepraszamMarcingalloper pisze:Zaszczepiłeś zmianę samochodu do tego stopnia że cały czas przeglądam ogłoszenia Jeepów.
Dziś byłem na grzybach, tam gdzie w zeszłym roku i ogólnie w ubiegłych latach latały tylko zajebiście zmotane fury to dziś przeszedłem to w adidaskach a za butami unosiły się kłębki kurzu.
Taaadiamentwicia pisze:witamjradek pisze:https://www.youtube.com/watch?v=0uOT-e4BsWE
fajny film z moich okolic , za tym rowem z 800 m dalej jest fajny teren , następnym razem nie zawracajcie jest tam co robić (starorzecze Pilicy)
pzdr Witek
Byłem tam wiosną, znaczy się przed suszą. Chciałem tą łąkę przejechać środkiem, na szczęście w porę się wycofałem, jechałem solo, a do drzew daleko. Do tej pory budzę się z krzykiem jak mi się to śni.
- marcel226
- jestem tu nowy...
jradek za 2 tyg jadę w tamte okolice do teściów. Byłbym chętny na wyprawę w sobotę 31.10.
Tylko muszę wiedzieć czy jedziemy trochę wcześniej, żebym pojechał tam Jeepem, a nie plaskaczem.
Tylko muszę wiedzieć czy jedziemy trochę wcześniej, żebym pojechał tam Jeepem, a nie plaskaczem.
XJ 4.0 '91 STT pro
A czemu nie możesz skoczyć z Wawy tak w ogóle? Parę osób jeździ z Wawy, no może nie z Tarchomina, ale jednak.
-
- jestem tu nowy...
jak czas pozwoli to i ja bym się pisał
- marcel226
- jestem tu nowy...
jradek, tak w ogóle to mogę przyjechać z wawy... jeśli będę miał wolny czas
Jednak z Tarcho nad Pilicę np do Tomczyc mam ok 100 km, a będąc niedaleko u teściowej odpadłby mi czas i koszty dojazdu.
Kończy się sezon wędkarski i chciałbym w końcu pojechać z Wami

Jednak z Tarcho nad Pilicę np do Tomczyc mam ok 100 km, a będąc niedaleko u teściowej odpadłby mi czas i koszty dojazdu.
Kończy się sezon wędkarski i chciałbym w końcu pojechać z Wami

XJ 4.0 '91 STT pro
OK
Planuję z Białobrzegów południowym brzegiem do Warki i jak czas pozwoli to dalej na wschód. Popatrzcie sobie co tam jest.
Planuję z Białobrzegów południowym brzegiem do Warki i jak czas pozwoli to dalej na wschód. Popatrzcie sobie co tam jest.
-
- jestem tu nowy...
znam dość dobrze te tereny dużo drzew wycieliśmy w tych lasach oczywiście legalnie.Jest tam fajna droga na wysokości Michałowa jak jest mokro to jest zalana -w lasach dużo bobrów można trafić na rozlewiska
Jak bardzo zalana? Da się przejechać na kołach? Kalosze czy wodery?
-
- jestem tu nowy...
teraz pewnie sucho-po tej suszy ziemia chłonie wodę jak gąbka ale na wiosnę zmoty się tam topiły.Zresztą tak do końca to nie wiem z 10 lat tam nie byłem [teraz kupuję drzewo gdzie indziej] wszystko sie mogło pozmieniać a o tej akcji na wiosne to wiem z opowiadań kolegi
Ja, ale dopiero termin wolny 22 listopadajradek pisze:Kto ma ochotę na wycieczkę w listopadzie?

Dzika Koza
No nie, jakies swieto jest, zreszta auto mam rozdlubane.
- marcel226
- jestem tu nowy...
Przecież święto jest w niedziele... i od dawna o tym było wiadomo.
XJ 4.0 '91 STT pro
-
-
to w większości trasa wzdłuż trasy kolejowej. Między Tłuszczem a Łochowem są wymieniane tory wiec moze sie okazać ze na tym odcinku nie da sie przejechac tej trasy. Trzeb spróbowac.
Ja osobiscie nie jechałem tamtędy.
paweł
Ja osobiscie nie jechałem tamtędy.
paweł
fj40+1uz=uzj40
-
-
Tak tylko zapytałem bo takich wstawionych tras jest więcej w moich okolicach a to co mam bardzo blisko już się znudziło.
- marcel226
- jestem tu nowy...
Panowie może zaatakujemy tereny przy Pilicy w następny weekend?
XJ 4.0 '91 STT pro
Ja juz mam plany za ktore juz zaplacilem...
Ostatnio zmieniony pn gru 14, 2015 11:25 pm przez jradek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
-
Gdzie rajdujesz
, bo rozumiem że coś zorganizowanego.