TU WITAMY NOWYCH.
Moderator: Student
Re: TU WITAMY NOWYCH.
Witam Gazowców, jestem z Krakowa. Na co dzień użytkuje Terrano 1 z24 z '90r.
Chcę zakupic Gaza 69 a w sumie to jego buda jest postawiona na toyocie LC z silnikiem 2,0
Jeździ to to w okolicach Myślenic. Ktoś coś wie na temat takiej zmoty ?
Chcę zakupic Gaza 69 a w sumie to jego buda jest postawiona na toyocie LC z silnikiem 2,0
Jeździ to to w okolicach Myślenic. Ktoś coś wie na temat takiej zmoty ?
Szalony konstruktor, spawacz artysta 

kup mojego.od 4 lat stoi samotny w garazu
Hehe mam urala kaske ale w koncu kupilem gaza 69
Cześć. Na forum jestem od dłuższego czasu, a niedawno stałem się posiadaczem GAZA 69
. Pozdrawiam użytkowników.

siemanko gaz-maniacy!!!
pozdrawiam, posiadacz 69
pozdrawiam, posiadacz 69
- seba4x4
-
- Kontaktowanie:
Witam wszystkich,
na forum już kiedyś byłem w dziale Nissana ale kilka lat temu. Teraz zacząłem reanimację Gaza 69, który stał u mnie pod wiatą na tzw. zakaźnym od kilkunastu lat. Co prawda jest skundlony strasznie ale myślę, że dam radę. W związku z tym proszę Was o pomoc merytoryczną w razie potrzeby. Pozdrawiam Jacek.
na forum już kiedyś byłem w dziale Nissana ale kilka lat temu. Teraz zacząłem reanimację Gaza 69, który stał u mnie pod wiatą na tzw. zakaźnym od kilkunastu lat. Co prawda jest skundlony strasznie ale myślę, że dam radę. W związku z tym proszę Was o pomoc merytoryczną w razie potrzeby. Pozdrawiam Jacek.
- Commando62
- jestem tu nowy...
Cześć Jacku,
Fajnie że będziesz reanimował Gazika, będzie uratowany jeszcze jeden
Powodzenia
Fajnie że będziesz reanimował Gazika, będzie uratowany jeszcze jeden

Powodzenia

Per aspera ad astra !
-
- jestem tu nowy...
Witam forumowiczów.
Z 4x4 mam niewiele do czynienia. Trafiłem tutaj poprzez zainteresowania young i oldtimerami. Jakieś 20 lat temu w rodzinie mieliśmy GAZ'a 69 i z sentymentu postanowiłem uratować od huty takiego jednego - nie jest w pełni w oryginale, ale silnik S-21 i siedzenia przednie od jakiegoś współczesnego samochodu nie są według mnie ogromnym nadużyciem. Miałby zając miejsce w kolekcji obok Syreny, Żuka i Poloneza.
Zamieszkuję okolice Zatora rozsławianego ostatnim czasy przez park rozrywki Energylandia.
Z 4x4 mam niewiele do czynienia. Trafiłem tutaj poprzez zainteresowania young i oldtimerami. Jakieś 20 lat temu w rodzinie mieliśmy GAZ'a 69 i z sentymentu postanowiłem uratować od huty takiego jednego - nie jest w pełni w oryginale, ale silnik S-21 i siedzenia przednie od jakiegoś współczesnego samochodu nie są według mnie ogromnym nadużyciem. Miałby zając miejsce w kolekcji obok Syreny, Żuka i Poloneza.
Zamieszkuję okolice Zatora rozsławianego ostatnim czasy przez park rozrywki Energylandia.
Witam
Mieszkam koło Grodziska Maz, kiedyś miałem Gaza 69 tzw komandorkę.
Było to dawno bo 25 lat temu, ale już w najbliższym czasie znowu nabędę Gaza bo stara miłość nie rdzewieje ...
Jadę na drugi koniec Polski mi się taki jeden spodobał:-)
Przemek
Mieszkam koło Grodziska Maz, kiedyś miałem Gaza 69 tzw komandorkę.
Było to dawno bo 25 lat temu, ale już w najbliższym czasie znowu nabędę Gaza bo stara miłość nie rdzewieje ...
Jadę na drugi koniec Polski mi się taki jeden spodobał:-)
Przemek
Witam wszystkich,
Podkarpacie, w trakcie reanimacji gaza 69 auto jeździ ale wymaga dopieszczania
Poszukuje informacji o silnikach w gazie69, obecnie mam 1.9d z poloneza
Podkarpacie, w trakcie reanimacji gaza 69 auto jeździ ale wymaga dopieszczania

Poszukuje informacji o silnikach w gazie69, obecnie mam 1.9d z poloneza

Witaj,
Będziesz walczył o oryginał czy raczej coś innego?
Będziesz walczył o oryginał czy raczej coś innego?
GAZ-69M: R-125M / RD-115 będzie...
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
K-750W
Wolf Fu2
RD-115z
Witam
Nie jestem tu nowy bo z jakieś 10 lat temu posiadając Gazika 69 RS często tu zaglądałem. Gazik w między czasie odjechał do innego pana a mnie po latach coś kręci w żołądku i myślę sobie jak to fajnie się gazikiem jeździło.
Pozdrawiam Wszystkich pozytywnie zakreconych
P.S. Czy nie słyszał ktoś może o jakimś Gaziku na sprzedaż w WLKP?
Nie jestem tu nowy bo z jakieś 10 lat temu posiadając Gazika 69 RS często tu zaglądałem. Gazik w między czasie odjechał do innego pana a mnie po latach coś kręci w żołądku i myślę sobie jak to fajnie się gazikiem jeździło.
Pozdrawiam Wszystkich pozytywnie zakreconych
P.S. Czy nie słyszał ktoś może o jakimś Gaziku na sprzedaż w WLKP?
Witam wszystkich
Witam wszystkich forumowiczów
jestem spod Nowego Sącza i od wakacji zabieram się za renowację Gazika. Szukam tu wszelkich niezbędnych informacji. I brakujących podzespołów