podesłać mogę tkc w lepszym stanie

Moderator: Misiek Bielsko
Gdzie takie dziunie są ? I co to samojebki ?misman pisze: ↑śr cze 26, 2019 9:57 pmO tak, jak się odpowiednio ustawi, słońce po właściwej stronie i gra światłem i cieniem - to faktycznie, można uwiecznić "sporo mięcha"![]()
Prawie jak te niunie z samojebek, brzuch wciągnie, poślad wypnie, bioderko, noga krzywo, glonojad - i jest lala jak malowanie![]()
. Na zdjęciu
![]()
![]()
Tkc nawet nowa się do tej nie umywa
młodzież tak mówi na autoportrety robione telefonemmontero pisze: ↑czw cze 27, 2019 12:20 amGdzie takie dziunie są ? I co to samojebki ?misman pisze: ↑śr cze 26, 2019 9:57 pmO tak, jak się odpowiednio ustawi, słońce po właściwej stronie i gra światłem i cieniem - to faktycznie, można uwiecznić "sporo mięcha"![]()
Prawie jak te niunie z samojebek, brzuch wciągnie, poślad wypnie, bioderko, noga krzywo, glonojad - i jest lala jak malowanie![]()
. Na zdjęciu
![]()
![]()
W takim 21?
I co wrzuciłeś zamiast ? Co masz za kapcie w tej baryle ?
lysy76 pisze: ↑czw cze 27, 2019 7:20 pmPrzecież tu chodzi o zabawę.
Kondycha i ramy czasowe określają jasno co mogę.![]()
Błoto...Za sucho ostatnio. 16 kałuż w bukowej przecince, to nie jest wzorzec offu nadający się do Sevres.![]()
Ale coś tam do butów się wlało a i oczyścić kostkę było czym![]()
Sens tego sprzęta jest taki, że jak se wymyślę by założyć lodówki, zapakować je cegłami i polecieć 150 przez 1500km, 3x tankując, to wykonam to bez scen przy dwóch osobach na pokładzie.
A na miejscu, dookoła komina, zakładam kostki do 130 i latam bokiem na wyjściu z każdego zakrętu i micha mi się cieszy.
![]()
Szurasz ?Misiek Cypr pisze: ↑czw cze 27, 2019 7:56 pmJa dzis sie scigalem z trolejbusem, karwa ile to ma mocy, mi sie biegi skonczyly, a on rwie![]()
Sciganie mnie kompletnie nie jara maszynami, co innego na zaglach![]()
Oblukaj w wolnej chwili .lysy76 pisze: ↑czw cze 27, 2019 7:20 pmPrzecież tu chodzi o zabawę.
Kondycha i ramy czasowe określają jasno co mogę.![]()
Błoto...Za sucho ostatnio. 16 kałuż w bukowej przecince, to nie jest wzorzec offu nadający się do Sevres.![]()
Ale coś tam do butów się wlało a i oczyścić kostkę było czym![]()
Sens tego sprzęta jest taki, że jak se wymyślę by założyć lodówki, zapakować je cegłami i polecieć 150 przez 1500km, 3x tankując, to wykonam to bez scen przy dwóch osobach na pokładzie.
A na miejscu, dookoła komina, zakładam kostki do 130 i latam bokiem na wyjściu z każdego zakrętu i micha mi się cieszy.
![]()
Serio pisalem .Boszsz .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość