jest

Moderator: Misiek Bielsko
Ta wygląda nawet fajnie
Ładne
Czyli jednak szajs. No cóż, potwierdza to tylko szereg opinii od w miarę przytomnych ludzi w necie. Szkoda w sumie, bo założenia projektu niegłupie.Adamo pisze: ↑czw sie 01, 2019 1:20 pmByłem na jeździe BMW 310 GS... ależ to jest kupa o jakości chińskiego szajsu![]()
Za dużo nie jeździłem, bo się zepsuł po 30 km![]()
W czasie jazdy opadła na drogę stopka centralna i krzesała iskry. To już raczej nie pierwszy raz, bo była naprawiona przez ASO... trytkami![]()
Dojechałem do jakiejś stodoły i po pozyskaniu od rolnika kawałka sznurka od snopowiązałki naprawiłem BMW i ostrożnie wróciłem oddać ten badziew...
Jeździ gównianie, telepie się tak, że łaskocze w nogi, przy hamowaniu tak nurkuje, że można dostać choroby lokomocyjnej.
Zawieszenie kiepsko wybiera nierówności.
Wracając swoim starym banditem cieszyłem się jazdą. Jest lepszy z 10 razy pod każdym względem... poza spalaniem![]()
Gdyby to japończycy zrobili na lepszych podzespołach to byłby super sprzęt
Tył jest, zresztą nie tylko z TKC80. Ale z przodem słabo.
Namówiłeś mniekulkagsx1200 pisze: ↑sob sie 03, 2019 2:55 pmAdamo, kawał z ciebie chłopa a szukasz jakiegoś lekkiego sprzeta na ktorym bez doświadczenia będziesz miał tyle przyjemności co pies z jeża
Z Wrocka jakiś wypad w fajnego offa to minimum 60km co ,na prace będziesz woził ?
Pierdolenie z ta waga i nieprzydatnoscią duali powoduje że już od dawna nie ma tu co czytać
Wpadnij do mnie , dam Ci biga i polecimy na jakiś lajcik po okolicy
Plus tych motocykli to możliwości
Wsiadziesz pod domem i lecisz , 100 czy 300km
Czarnym czy asfaltem ,jeden [cenzura] ,a zabawa przednia i bez stresu
Kupić liścia i używać do adv to jakiś absurd jak dla mnie
Wtorek koło 18:00 ?
Tu są opisane tylko kozy,osly i muly .Widelki wagowe też takie se :kulkagsx1200 pisze: ↑sob sie 03, 2019 2:55 pmAdamo, kawał z ciebie chłopa a szukasz jakiegoś lekkiego sprzeta na ktorym bez doświadczenia będziesz miał tyle przyjemności co pies z jeża
Z Wrocka jakiś wypad w fajnego offa to minimum 60km co ,na prace będziesz woził ?
Pierdolenie z ta waga i nieprzydatnoscią duali powoduje że już od dawna nie ma tu co czytać
Wpadnij do mnie , dam Ci biga i polecimy na jakiś lajcik po okolicy
Plus tych motocykli to możliwości
Wsiadziesz pod domem i lecisz , 100 czy 300km
Czarnym czy asfaltem ,jeden [cenzura] ,a zabawa przednia i bez stresu
Kupić liścia i używać do adv to jakiś absurd jak dla mnie
DRZ 400s miala rekord prędkości 180 km/h , jak nie miała tych 50kkm nakręconych , to mnie nie strasz 80km/hlbl78 pisze: ↑sob sie 03, 2019 6:28 pmpierdu pierdu, już widze jak popierdalasz do mongolii czy nawet na nordkapp tą 250![]()
fajnie mieć lekkiego sprzęta ale możliwości do jazdy asfaltem też musi mieć, prędkości 80km/h drogą szybkiego ruchu nie są ani przyjemne ani bezpieczne, a lecąc wolniej od dużych ciężarówek narażasz się na niebezpieczeństwo o wiele większe niż jadąc szybciej
waga ma też swoje zalety nie miota motkiem po drodze jak liściem, a wymijanie ciężaróœki odbywa się bez większych stresów![]()
tak że tak moto na wyjazdy gdzie lecisz pare setek po asfalcie powinno troche ważyć i mieć przyzwoity zbiornik, co by 300-350 na zbiorniku na spokojnie zrobić bez stresa
Podalem Ci definicje z wiki duali .kulkagsx1200 pisze: ↑sob sie 03, 2019 6:31 pmNie bardzo rozumiem o czym prawisz ,zapewne porównujesz jakieś skrajności mówiąc: nigdy
A ja pisze o adv a nie o super crossie czy jakimś hardenduro
A myślę że 99% gadajactch tu o jedzie off ma na myśli jazdę adv offroad a nie zawody z blazusiakuem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości