A ja nie lubię nic objeżdżać

Moderator: Misiek Bielsko
A ja nie lubię nic objeżdżać
Dawaj.
A przecież nikt nie zabrania dobrowolnie i świadomie pakować się w taki lagier jak trocin pokazał na filmikach. To nie moje klimaty - ale rozumiem, że ktoś czuje potrzebę topienia sprzętu w gównie po szybę. I siebie też
Tyle to ja wiem.
A co powiesz o filmiku z Rosji co wrzucał Łysy ?
To ło co Ci się rozchodzi w tym poscie ?
obecnie nie ma możliwości prawnej wjazdu na przełęcz Diatłowa
No...
Jasne lepiej wierzyć Tobielbl78 pisze: ↑śr sty 15, 2020 1:55 pmzacznij od tego że rangersi to nie marines![]()
zamówienia wojsk lądowych to co innego niż zamówienia UANavy![]()
w Iraku były KLRy w dieslu tak samo jak wcześniej w Kosowie, nawet wiem gdzie taki jeden stoi zdezelowany![]()
i najważniejsze nie wierz we wszytko co w googlach piszą![]()
idź zobacz czy Cię nie ma w ?
tak, ściana wschodnia
Ok. Będziemy coś ustalać bliżej tej daty.lbl78 pisze: ↑śr sty 15, 2020 10:24 pmtak, ściana wschodniacoś kole maj/czerwiec zobaczymy jak z pogodą, wcześniej też się da
ogólnie jeszcze na sztywno terminu nie ustalaliśmy, Stefan chyba nie będzie dał rady (przynajmniej tak przebąkiwał) ja na pewno jadęSer jeśli mu termin przypasi
ja na razie jestem elastyczny co do terminu, ale chiałbym pełne 7 dni wolnego a najlepiej 9
2 weekendy i tydzień, zobaczymy co się da
@montero, nie pisałem że marine corp to navy tylko o zamówieniach, na tamte czasy były 3 możliwości zakontraktowania
BTW Marine Corps to wojska pomocnicze USNavy![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości