Koronawirus
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Koronawirus
jeden obserwujemy...
Tak, wiem.
Nie zdarzają się w odniesieniu do spraw dentystycznych, a szkoda

VW T4 syncro, 2.4D, long 

Nie wiem jak ktoś, kto twierdzi, że prawda nie istnieje (bo twierdzić, że opinia jest prawdą taki niesie skutek) może twierdzić, że ktoś inny się myli, skoro ten inny posługuje się innymi opiniami, a więc innymi "prawdami."
To takie.. jak by to powiedzieć - mało logiczne.
Ale nie martw się dawno przekonałem się, że żądać od rewolucjonisty logiki to stanowczo zbyt wiele

to że jesteśmy w dupie, to jasne
..problem w tym, że zaczynamy się w niej urządzać.
Kisielewski.
Kisielewski.
ma święte ręce wolne od zarazków czy nie?
weź raz jeden odpowiedz tak/nie
weź raz jeden odpowiedz tak/nie
Tu jeszcze jeden i to arcybiskup.
https://gs24.pl/abp-andrzej-dziega-suge ... 1-14858835
Z ciekawością patrzę jak wirus demoluje mit o niezwykłości KK.
https://gs24.pl/abp-andrzej-dziega-suge ... 1-14858835
Z ciekawością patrzę jak wirus demoluje mit o niezwykłości KK.
Ostatnio zmieniony pn mar 30, 2020 2:44 pm przez A.F., łącznie zmieniany 1 raz.
VW T4 syncro, 2.4D, long 

Ty lepiej powiedz jak z tymi ręcyma i nie zadawaj pytani na pytanie. Jakieś źródła potwierdzające właściwości tych cudownych rąk czy tylko wiara - typu: Będzie dobrze, tylko nie mów nikomu...
Zbowid

No ale co tu gdybać, o księdzu z Chełma:
...w Białopolu pobrano kilkadziesiąt próbek od osób mających najbliższy kontakt z zakażonym księdzem. Epidemiolodzy umieścili 26 mieszkańców gminy Białopole w kwarantannie domowej, 47 pod obserwacją epidemiologiczną. Niemal od razu stwierdzono 4 przypadki zarażenia. Od tej chwili liczba wyników dodatnich systematycznie rośnie...
Zaraził innych, nie miał "świętych" rąk.
...w Białopolu pobrano kilkadziesiąt próbek od osób mających najbliższy kontakt z zakażonym księdzem. Epidemiolodzy umieścili 26 mieszkańców gminy Białopole w kwarantannie domowej, 47 pod obserwacją epidemiologiczną. Niemal od razu stwierdzono 4 przypadki zarażenia. Od tej chwili liczba wyników dodatnich systematycznie rośnie...
Zaraził innych, nie miał "świętych" rąk.
PIV 3,2DiD
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
ale sam to zbadałeś czy wierzysz michnikowi?

Przeczytałem w dzienniku wschodnim
jak normalny człowiek 

PIV 3,2DiD
To się nie liczy! Musi być przykład z rękami. Kichanie i wzdychanie jest poza konkursem.
Zbowid

Sytuacja wygląda tak, że:
- Nikitol oczekuje od Michnika, że tenże Michnik będzie udowadniał tezy, których nie sformułował
- Nikitol nie oczekuje od księży, żeby udowadniali tezy, które sformułowali

- Nikitol oczekuje od Michnika, że tenże Michnik będzie udowadniał tezy, których nie sformułował
- Nikitol nie oczekuje od księży, żeby udowadniali tezy, które sformułowali

VW T4 syncro, 2.4D, long 

czego nie rozumisz lewagu?

Nie wiem czy jeśli ksiądz o septycznych rękach weźmie coś do ręki, to cały ministrant jest odkażony, czy tylko częściowo 

VW T4 syncro, 2.4D, long 

Niektórzy naukowcy wybierali metodę organoleptyczną - warto? 

Zbowid

Jakiego konkretnie oczekujesz dowodu?
Badania za pomocą szkiełka?
Wiesz że nie posiadasz takiego "szkiełka" stąd ta frustracja

Dlaczego Ksiadz Profesor Tadeusz Guz nie mógł sformułować tezy, którą publicznie wygłosił?
Dlaczego akurat michnika z jego pretorianami to interere?
to że jesteśmy w dupie, to jasne
Kisielewski.
Kisielewski.
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Dlaczego...nie odpowiedziałeś
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
Bo jełop jeden z drugim wyniesie syfa z kościoła i poniesie do pracy. Dlatego.
Gdyby to szło o choroby przenoszone drogą płciową to róbta co chceta. Przypominam jednak, że udowodniono, iż koronawirusy roznoszą się drogą kropelkową. A całkowicie niehigieniczny obrzęd komunii to wręcz prośba, żeby roznosić to gówno.
Gdyby to szło o choroby przenoszone drogą płciową to róbta co chceta. Przypominam jednak, że udowodniono, iż koronawirusy roznoszą się drogą kropelkową. A całkowicie niehigieniczny obrzęd komunii to wręcz prośba, żeby roznosić to gówno.
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
No dobra, rząd daje coś samozatrudnionym i małym przedsiębiorcom, dlatego warto coś o tym wspomnieć. Podeprę się cytatami.
Zwolnieniu podlegać będą składki ZUS za okres trzech miesięcy, tj. składki należne za marzec, kwiecień i maj 2020 roku.
Zwolnieniu ze składek ZUS podlegać będą zarówno osoby prowadzące jednoosobową działalność gospodarczą (tzw. samozatrudnieni), jak i przedsiębiorcy zatrudniający do 9 pracowników.
Gdzie jest haczyk?Co istotne, zwolnienie ze składek ZUS nie oznacza, że dla przedsiębiorcy będzie to okres bezskładkowy. Składki za miesiące marzec-maj pokryje bowiem budżet państwa. Przedsiębiorca zobowiązany jest zatem do składania deklaracji rozliczeniowych ZUS DRA i raportów imiennych ZUS RCA, tak samo jak w sytuacji, gdyby składki te opłacał samodzielnie. Mało tego, złożenie tych deklaracji jest warunkiem koniecznym do uzyskania zwolnienia ze składek.
Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
SAT4x4 Szczecin & http://www.reconnet.pl
SAT4x4 Szczecin & http://www.reconnet.pl
Jesteście okrutni dla biednego Nikitola
Ale i tak nie złamiecie jego wiary w kościół katolicki ( z braku szacunku, z małej litery
).
W Boga zapewne nie wierzy ... Bo Bóg a kościół ... odmienne byty.
Wracają do koronawirusa.
Zapisany byłem do urologa. Uj ebany odwołał wszystkie wizyty na dwa miesiące.
Wcześniej i tak nigdy nie badał, na co specjalnie nie nalegałem. Palec w odbycie to nie to o czym marzę. Ale ... ma wyniki, na ich podstawie mógłby zdiagnozować ... ale nie, nie da się
. Nie można mU wysłać mailem wyników bo ... bo się nie da ... i już.
Jeszcze na chama wyszedłem bo nalegałem i niemiły byłem.
I tak zostałem z symbolicznym palcem w d***
Patrząc na całokształt, to zapewne kilkakroć więcj ofiar będzie z racji likwidacji opieki medycznej, niż z powodu koronawirusa ( też z małej, nie lubię i nie szanuję drania
)

Ale i tak nie złamiecie jego wiary w kościół katolicki ( z braku szacunku, z małej litery

W Boga zapewne nie wierzy ... Bo Bóg a kościół ... odmienne byty.
Wracają do koronawirusa.
Zapisany byłem do urologa. Uj ebany odwołał wszystkie wizyty na dwa miesiące.
Wcześniej i tak nigdy nie badał, na co specjalnie nie nalegałem. Palec w odbycie to nie to o czym marzę. Ale ... ma wyniki, na ich podstawie mógłby zdiagnozować ... ale nie, nie da się

Jeszcze na chama wyszedłem bo nalegałem i niemiły byłem.
I tak zostałem z symbolicznym palcem w d***

Patrząc na całokształt, to zapewne kilkakroć więcj ofiar będzie z racji likwidacji opieki medycznej, niż z powodu koronawirusa ( też z małej, nie lubię i nie szanuję drania

Ostatnio zmieniony pn mar 30, 2020 4:38 pm przez ZbychoS, łącznie zmieniany 2 razy.
***** USA
Ale ja to powtarzam od 2 tygodni...
A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

Podobno bóg się może objawiać pod dowolną postacią. Czemu nie pod postacią małych białkowych kapsułek z kwasem nukleinowym w środku, spływających ze świętych dłoni na lud wybrany.
A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

Jeśli klechy formułują tezy dotyczące wirusów, to oczekuję że je udowodnią za pomocą metod do tego służących.Nikitol pisze: ↑pn mar 30, 2020 4:26 pmJakiego konkretnie oczekujesz dowodu?
Badania za pomocą szkiełka?
Wiesz że nie posiadasz takiego "szkiełka" stąd ta frustracja![]()
Dlaczego Ksiadz Profesor Tadeusz Guz nie mógł sformułować tezy, którą publicznie wygłosił?
Dlaczego akurat michnika z jego pretorianami to interere?
Ksiądz Guz może se formułować dowolne tezy, ale jeśli dotyczą one materii, to rozważania duchowe niech se wsadzi w anus.
Bo tak się składa, że wirusy są tworami materialnymi i bada się je za pomocą "szkiełka".
VW T4 syncro, 2.4D, long 

Tak, może, pod warunkiem że jest to postać zaaprobowana przez KK i nie głosi poglądów sprzecznych z doktryną KK

VW T4 syncro, 2.4D, long 

Posuńmy się dalej ...
Może Nikitol jest głosem Bożym

Nie ośmielam się pomyśleć, że wcieleniem

***** USA
Głosem, to może nie, ale odgłosem z przeciwległej strony ciała - kto wie

pzdr.

Marek (Argus)
W-160 3,3TD + Czapajew
W-160 3,3TD + Czapajew