Ja wiem. Ilość pożądanych pojazdów to n+1...
Ale tylko taki kompromis wchodzi w grę. Na razie zostaje xtz, przymierzę się kiedyś do lc8, bo zawsze chciałem pomieć pomarańczę. Finalnie i tak skończę na T700

No jeszcze 660z muszę w końcu dopaść.
Moderator: Misiek Bielsko
Ja wiem. Ilość pożądanych pojazdów to n+1...
Kurde, na oko raczej przelewał (kopcenie pod dużym obciążeniem). Palił średnio (takie ustawione n oszczędność palą 1.5-2 litey mniej) Po wymianie silnika na pewno pójdą do regulacji. Pytanie czy akcja byłaby tak spektakularna?
Miałem brać michałki wild. Ale w ekipie były i jakoś entuzjazmu nie wzbudziły. Jeździły pod GS 1200 i pod starą afrą. Jakieś 5,5-6kkm. W większości asfalty i szutry. Rzadko coś więcej niż polne drogi.
przebiegi sensowne i opona sensowna, do tego najprzytomniejsza cena ze wszystkich, miałem i polecam na jazde asfaltowo szutrową bardzo fajne, mokra trawa to nie jest ich target a także głębokie błoto, reszte obleci bardzo przyjemnie
Do swojego Bigosa kupiłem Pirelli MT21 na przó i motoz desert na tył. Założe niebawem to zeznam jak jest.
rokfor32 pisze: ↑sob kwie 11, 2020 3:42 pmSamo złapanie tłoka od przegrzania jest dosyć szybkie. A jak przy okazji coś się jeszcze urwie (zawór czy korba) - to staje zerojedynkowo.
Przelewanie możesz mieć (i powinno być) przy gwałtownym odkręceniu gazu. Ale przy ustalonym przepływie powietrza i dużych obrotach - może być różnie. Trza by zobaczyć, czy kto nie dłubał przy dyszach głównych (czy są fabryczne) - a najprościej (i najsensowniej) to wsadzić w odbyt miernik AFR, i sprawdzić odczyt na hamowni.
Myślę, że będzie ok. Kabal miał MT21 w Xt600 i na Bieszczadzkich winklach była całkiem przyjemna.
Chorągiewkamontero pisze: ↑pt kwie 10, 2020 10:20 pmZarżnął dl650 ?
Lubisz muzealnictwo to i efekty są![]()
https://www.olx.pl/oferta/suzuki-dl-650 ... DtFLp.html
obstawiam że ten rzęch 5 x objedzie przebiegiem najlepsze Wasze WHT , może za wyjątkiem Prezesowej.
![]()
Nie skumał .misman pisze: ↑sob kwie 11, 2020 9:34 pmChorągiewkamontero pisze: ↑pt kwie 10, 2020 10:20 pmZarżnął dl650 ?
Lubisz muzealnictwo to i efekty są![]()
https://www.olx.pl/oferta/suzuki-dl-650 ... DtFLp.html
obstawiam że ten rzęch 5 x objedzie przebiegiem najlepsze Wasze WHT , może za wyjątkiem Prezesowej.
![]()
Albo niezwykle silna potrzeba bycia na "NIE"
![]()
![]()
Potwierdzam, mam mt21 i przy zachowaniu pewnego rozsądku poza terenem, daje się w miarę normalnie eksploatować sprzęt na co dzień.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości