montero pisze: ↑wt maja 18, 2021 9:31 am
Kabal pisze: ↑wt maja 18, 2021 7:20 am
łaj ?
Ed. w sumie jest dosyć lekki , po wrzuceniu wahacza i lag enduro , na 18/21" byłby lzejszy niż Yama t700
Taki kaprys. Polatałem na Adama Bandicie i zapałałem. Po drodze gość chciał się wymienić na SV1000, ale coś się nie mogliśmy zdzwonić. Niemniej poczytałem trochę o japońskiej fałce. Tylko w sumie po co mi podróba Ducati, skoro zawsze chciałem sprawdzić jak to jest z włoszką...
Od roku chodził mi po głowie projekt obrania Multistrady 1000/1100. Wracając do domu po przekazaniu Teresy, zadzwoniłem do posiadacza takiej strady i chciałem się przymierzyć, ale nie miał czasu. Umówiłem się na dzisiaj, ale zadzwoniłem jeszcze do kolesia co miał Monstera i pojechałem się przymierzyć. I zapałałem. Miał też Multistradę, ale jak na nią spojrzałem, to już nie chciałem. Z obieraniem musiałbym dotrwać do końca sezonu, a chyba bym tej multipli na dwóch kołach nie uniósł...
No i tyle historii
Kusisz. Śliczne to i równie bezsensowne. Jak mi się bardzo znudzi...
Na razie mam głód polatania na czymś względnie wściekłym po ulicy. Jak dotąd wszystkie motury miałem bardziej lub mniej, ale enduro. Do tego wszystkie były Yamahami.
lysy76 pisze: ↑wt maja 18, 2021 10:02 am
Kabal pisze: ↑wt maja 18, 2021 7:33 am
Właśnie ustaliłem, że te tłumiki kosztują pół motonga. Wypada się nie wypierdolić za szybko
Sprzedaj je za 4. Potem kup ori, sprzedaj moto za 8 i jesteś zarobiony.
Nic nie stuka?
Nie słychać. Sprzęgło wszystkie potencjalnie niepokojące dźwięki skutecznie zagłusza. Ma dziurę w baku, umarłe aku i chyba nie ma oleju w przednim zawieszeniu. W każdym razie jest zauważalny sag. Muszę to wrzucić do sprawdzenia i na pewno wyregulować zawieszenie pod swoją wagę, co po pobieżnym poczytaniu internetów może być ustawieniem skrajnym i mimo wszystko niewystarczającym

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172