a prezes najjaśniejszej...
Moderator: Misiek Bielsko
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Re: a prezes najjaśniejszej...
No to kto za gliste-gowina?
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
Bielan, Kukiz i 5 niezrzeszonych. Do tego konfederacja mocno tupie nóżkami. Już dzisiaj wstrzymują się od głosu przy lex tvn co całkowicie kłóci się z gówną tezą wolności gospodarczej.
tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Same bezkręgowce 

kłębowisko szmat!
sejm najjaśniejszej?
Niemożliwe, toż to elity...
że co, że jaki kraj takie elity.
A no tyż prawda
sejm najjaśniejszej?
Niemożliwe, toż to elity...
że co, że jaki kraj takie elity.
A no tyż prawda
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
-
-
To kraj ścierw, więc i reprezentująca większość to ścierwa.
Bez krzty takiej zwyczajnej ludzkiej przyzwoitości. I rozumu.
Gdyby mieli, to by czuli że jak ten dziwny czas się skończy, to do końca swoich dni w przyłbicach chodzić będą, bo każdy normalny człowiek będzie im pluł w te sprzedajne ryje.
Gdyby mieli, to by czuli że jak ten dziwny czas się skończy, to do końca swoich dni w przyłbicach chodzić będą, bo każdy normalny człowiek będzie im pluł w te sprzedajne ryje.
Oni sa przekonani, że mają rację. Fanatycy są najgorsi.
Zbowid

-
-
g... nie fanatycy. Cyniczne miernoty otaczające jednego świrniętego oszołoma, dla którego świat idealny to obraz lat 70tych. Wiedzą że alternatywą jest kasa w biedrze, albo cieciowanie na budowie. Więc to życiowa szansa dla nich jest.
spokojna twoja rozczochrana, włos z głowy im nie spadnie, na chwilę znikną by wrócić jako mężowie opatrznościwieprzowina pisze: ↑śr sie 11, 2021 6:38 pmTo kraj ścierw, więc i reprezentująca większość to ścierwa.
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
-
-
żeby tak było, na scenę muszą wejść jeszcze więksi skurwiele, a ci będą nas przed nimi bronić.
Ale w tym obsranym dołku wszystko jest możliwe...
Ty już twierdziłeś że Konfederacja będzie w koalicji z PIsem. Czekam na to z utęsknieniem drugi rok.............i dalej nie są. Słabym wieszczem jesteś. A polityki za grosz nie rozumiesz, jedynie przekazy podprogowe z jedynych słusznych mediów. Jaki interes ma Konfederacja by głosować razem z Pisem ?
Odpowiem, żadnego.
Ps. Elektorat Konfederacji nie lubi TVN i sie nie dziwię ale mają instynkt samozachowawczy i nie zagłosują razem z Pisem.
i dokładnie zrobili jak zapowiedziałem.
tel. 509700949
Wskażesz gdzie i co zapowiedziałeś ? ...........dla ułatwienia możesz cytować. Tylko nie konfabuluj bo i tak przeszukam Twoje wcześniejsze wypowiedzi.

Konfederacja wchodząc w układ z Pisem po pół roku nie istnieje ...........i Oni o tym wiedzą. Tak jak wiedzą że TVN jest próbą nacjonalizacji przez państwowe spółki mediów. A jak będzie jedna partia, jeden wódz i jeden przekaz ...........nigdy się nie dowiemy o Kuchcińskich, Obajtkach i innych.
Tak jak kiedyś było za poprzedniego ustroju i niektórym to pasowało a teraz przeszkadza bo to nie oni są beneficjentami tych zmian.
Nie przepadam za TVNem ale dobrze wiem że muszą być media opozycyjne i nie idące pod rączkę z władzą jaka by nie była. Koniec przekazu.
Ps. Nigdy nie głosowałem na Konfederację odkąd Korwinowcy weszli w układ z socjalistami narodowcami przestałem się interesować tą partią.
Znam tam kilka osób i się za nich nie wstydzę. ( Korwinowcy)
I wylądował... Sikorski ładnie nazwał kukizowców

Zbowid

boję się, że tak właśnie będziewieprzowina pisze: ↑śr sie 11, 2021 7:37 pmżeby tak było, na scenę muszą wejść jeszcze więksi skurwiele, a ci będą nas przed nimi bronić.
obajtki doprowadzą nas do biedy
wtedy brunatna zaraza wskaże wroga
i będzie jak zawsze w kryzysie
przecież już to przerabialismy, chadecja, endecja..
-
-
bieda to pojęcie względne
dla większości tego gównolandu jest wtedy, gdy nie ma na wódę i kiełbachę
taka z resztą była geneza powojennych "zrywów wolnościowych"
skurwiele o tym wiedzą, więc biedy nie będzie.
wieprzowina pisze: ↑czw sie 12, 2021 7:55 ambieda to pojęcie względne

krótko, zwięźle i dosadnie
jeden post wyżej. Wystarczy pzreczytać, wolno i ze zrozumieniem.piotrck pisze: ↑śr sie 11, 2021 11:39 pmWskażesz gdzie i co zapowiedziałeś ? ...........dla ułatwienia możesz cytować. Tylko nie konfabuluj bo i tak przeszukam Twoje wcześniejsze wypowiedzi...........
Konfederacja wchodząc w układ z Pisem po pół roku nie istnieje ...........i Oni o tym wiedzą. Tak jak wiedzą że TVN jest próbą nacjonalizacji przez państwowe spółki mediów. A jak będzie jedna partia, jeden wódz i jeden przekaz ...........nigdy się nie dowiemy o Kuchcińskich, Obajtkach i innych.
Tak jak kiedyś było za poprzedniego ustroju i niektórym to pasowało a teraz przeszkadza bo to nie oni są beneficjentami tych zmian.
Nie przepadam za TVNem ale dobrze wiem że muszą być media opozycyjne i nie idące pod rączkę z władzą jaka by nie była. Koniec przekazu.
Ps. Nigdy nie głosowałem na Konfederację odkąd Korwinowcy weszli w układ z socjalistami narodowcami przestałem się interesować tą partią.
tel. 509700949
A ja myślałem że to Romek jedynie potrafi z netu wrzucać do netu..............Zibi pisze: ↑czw sie 12, 2021 11:47 amjeden post wyżej. Wystarczy pzreczytać, wolno i ze zrozumieniem.piotrck pisze: ↑śr sie 11, 2021 11:39 pmWskażesz gdzie i co zapowiedziałeś ? ...........dla ułatwienia możesz cytować. Tylko nie konfabuluj bo i tak przeszukam Twoje wcześniejsze wypowiedzi...........
NIe chce mi się Piotrek z Tobą przegadywać, bo to nic nie zmieni. Konfederacja twierdzi ( błędnie) że czlowiek ma włąsny rozum i jeśli zagwarantuje się mu wolny wybór czego podstawą jest swoboda działalności gospodarczej to dobrze wybierze. Wstrzymując się w głosowaniu złamali podstawy swojej błednej wiary. Udowodnili tylko , że to kolejna zbieranina zainteresowana własnymi interesikami. Na szczęście ludzi konfederacja nigdy nie będzie rządzić.
tel. 509700949
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Wytłumaczę. Elektorat Konfy jest antyTVN, więc teraz głosując przeciw Lex TVN stracili by w oczach tych wyborców. Więc wstrzymali się od głosu.Zibi pisze: ↑czw sie 12, 2021 12:43 pmNIe chce mi się Piotrek z Tobą przegadywać, bo to nic nie zmieni. Konfederacja twierdzi ( błędnie) że czlowiek ma włąsny rozum i jeśli zagwarantuje się mu wolny wybór czego podstawą jest swoboda działalności gospodarczej to dobrze wybierze. Wstrzymując się w głosowaniu złamali podstawy swojej błednej wiary. Udowodnili tylko , że to kolejna zbieranina zainteresowana własnymi interesikami. Na szczęście ludzi konfederacja nigdy nie będzie rządzić.
I UWAGA to się nazywa polityką. Nie dziękuj za pierwszą lekcję. Ciąg dalszy nastąpi .............

Piłsudski powiedział: Naród wspaniały, tylko ludzie koorwy. Kropka.
Zbowid

dlaczego co poniektórzy tak panicznie boją się konfederacji ?
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Wiceminister finansów, który w wieku lat 30 przygotowuje się do objęcia uczciwej posady dyrektorskiej w Europejskim Banku Inwestycyjnym, raczył był stwierdzić, że ustawa Wilczka służyła nieuczciwym przedsiębiorcom.
https://www.rp.pl/Felietony/308119909-R ... r7adPO4CcE
https://www.rp.pl/Felietony/308119909-R ... r7adPO4CcE

J.Daniels ma dwie firmy zarejestrowane w Ameryce, pierwszą znamy, dotyczy pamięci ofiar Holokaustu,ciekawa natomiast jest ta druga. Jest matką ponad setki spółek, które w dawnym bloku Europy Wschodniej, powiązane są z największymi aferami dotyczącymi wyłudzeń, manipulacji, i rozkradania narodowych majątków, pod płaszczykiem "sprawiedliwości" dziejowej. To ta spółka, znajdująca się w Wielkie Brytanii, jest typowana na przejęcie Polskich, podobno nie rentownych kopalń jakie zamierza Morawiecki razem z PiS oddać J.Danielsowi, znaczy Żydom za przysłowiową złotówkę.
Powołana niedawno przez rząd PiS szeroka akcja dotycząca szeroko zakrojonego transportu komunikacji autobusowej, także dotyczy jednej ze spółek J.Danielsa. Państwo Polskie zostaje oddane Żydowskim właścicielom...." dr.Ewa Kurek,