No i ? Bo nie mam tv . To dobrze czy źle?
KAWAŁ II
Moderator: Misiek Bielsko
Re: KAWAŁ II
Tak sobie ...nie zaczynajcie, bo kolejny temat wyladuje w pisi. 

Idzie facet brzegiem Wisły.
Widzi faceta klęczącego i pijącego wodę z rzeki.
Spacerowicz woła:
- Co pan robi? Niech pan nie pije! Otruje się pan, chemikalia i odpadki!
- Was? Ich verstehe nicht!
- Powoli, bo zimna.
Widzi faceta klęczącego i pijącego wodę z rzeki.
Spacerowicz woła:
- Co pan robi? Niech pan nie pije! Otruje się pan, chemikalia i odpadki!
- Was? Ich verstehe nicht!
- Powoli, bo zimna.
- Misiek Cypr
-
Cos, dla korpoludkow, jak ja
Bajka o pracowitej mrówce (autor nieznany)
Codziennie wcześnie rano, mała mrówka przybywała do pracy i natychmiast rozpoczynała wykonywanie swoich obowiązków. Produkowała dużo, a to co robiła dawało jej satysfakcję.
Szef lew był zdumiony widząc, że mrówka pracuje bez nadzoru. Pomyślał więc, że jeśli mrówka może wytwarzać tak dużo bez nadzoru, to czyż nie wytwarzałaby jeszcze więcej, gdyby miała nadzorcę?!
Zatrudnił więc karalucha, który posiadał szerokie doświadczenie jako nadzorca i znany był z pisania znakomitych raportów.
Pierwszą decyzją karalucha było wprowadzenie systemu kart zegarowych. Potrzebował także sekretarki, by pomagała mu pisać i drukować raporty oraz pająka do zarządzania archiwami i monitorowania wszystkich rozmów telefonicznych.
Lew był zachwycony raportami karalucha i poprosił go o sporządzenie dodatkowych wykresów, w celu opisania tempa produkcji i przeanalizowania trendów tak, by mógł je wykorzystać w prezentacji na zebraniach Zarządu.
Tak więc karaluch musiał kupić nowy komputer, drukarkę laserową i zatrudnić muchę do prowadzenia działu informatyki.
Mrówka, kiedyś tak produktywna i zrelaksowana, nienawidziła nadmiaru nowej papierkowej roboty i spotkań, które zabierały jej większość czasu.
Lew doszedł zatem do wniosku, że nadszedł czas mianowania osoby kierującej działem, w którym pracowała mrówka.
Stanowisko dał więc cykadzie, której pierwszą decyzją był zakup do biura nowego dywanu i ergonomicznego krzesła. Nowy kierownik cykada, również potrzebowała komputera i osobistego asystenta, którego wzięła ze sobą z poprzedniego działu po to, by pomógł jej przygotować Strategiczny Plan Optymalizacji Kontroli Pracy i Budżetu.
Dział w którym pracowała mrówka stał się smutnym miejscem, gdzie nikt się już nie śmiał, za to wszyscy byli nerwowi. W tym samym czasie cykada przekonała szefa lwa, co do absolutnej konieczności przeprowadzenia badania środowiska pracy.
Po przeglądzie kosztów funkcjonowania działu mrówki lew stwierdził, że efektywność uległa znacznemu zmniejszeniu. Zatrudnił więc sowę, prestiżowego i znanego konsultanta, by ta przeprowadziła audyt i zaproponowała rozwiązania.
Sowa spędziła w dziale trzy miesiące i przygotowała ogromny, wielotomowy raport, kończący się następującym wnioskiem: “W dziale jest przerost zatrudnienia”.
Zgadnijcie, kogo lew zwolnił jako pierwszego?
Oczywiście mrówkę, gdyż wykazywała „brak motywacji i negatywną postawę”.

Bajka o pracowitej mrówce (autor nieznany)
Codziennie wcześnie rano, mała mrówka przybywała do pracy i natychmiast rozpoczynała wykonywanie swoich obowiązków. Produkowała dużo, a to co robiła dawało jej satysfakcję.
Szef lew był zdumiony widząc, że mrówka pracuje bez nadzoru. Pomyślał więc, że jeśli mrówka może wytwarzać tak dużo bez nadzoru, to czyż nie wytwarzałaby jeszcze więcej, gdyby miała nadzorcę?!
Zatrudnił więc karalucha, który posiadał szerokie doświadczenie jako nadzorca i znany był z pisania znakomitych raportów.
Pierwszą decyzją karalucha było wprowadzenie systemu kart zegarowych. Potrzebował także sekretarki, by pomagała mu pisać i drukować raporty oraz pająka do zarządzania archiwami i monitorowania wszystkich rozmów telefonicznych.
Lew był zachwycony raportami karalucha i poprosił go o sporządzenie dodatkowych wykresów, w celu opisania tempa produkcji i przeanalizowania trendów tak, by mógł je wykorzystać w prezentacji na zebraniach Zarządu.
Tak więc karaluch musiał kupić nowy komputer, drukarkę laserową i zatrudnić muchę do prowadzenia działu informatyki.
Mrówka, kiedyś tak produktywna i zrelaksowana, nienawidziła nadmiaru nowej papierkowej roboty i spotkań, które zabierały jej większość czasu.
Lew doszedł zatem do wniosku, że nadszedł czas mianowania osoby kierującej działem, w którym pracowała mrówka.
Stanowisko dał więc cykadzie, której pierwszą decyzją był zakup do biura nowego dywanu i ergonomicznego krzesła. Nowy kierownik cykada, również potrzebowała komputera i osobistego asystenta, którego wzięła ze sobą z poprzedniego działu po to, by pomógł jej przygotować Strategiczny Plan Optymalizacji Kontroli Pracy i Budżetu.
Dział w którym pracowała mrówka stał się smutnym miejscem, gdzie nikt się już nie śmiał, za to wszyscy byli nerwowi. W tym samym czasie cykada przekonała szefa lwa, co do absolutnej konieczności przeprowadzenia badania środowiska pracy.
Po przeglądzie kosztów funkcjonowania działu mrówki lew stwierdził, że efektywność uległa znacznemu zmniejszeniu. Zatrudnił więc sowę, prestiżowego i znanego konsultanta, by ta przeprowadziła audyt i zaproponowała rozwiązania.
Sowa spędziła w dziale trzy miesiące i przygotowała ogromny, wielotomowy raport, kończący się następującym wnioskiem: “W dziale jest przerost zatrudnienia”.
Zgadnijcie, kogo lew zwolnił jako pierwszego?
Oczywiście mrówkę, gdyż wykazywała „brak motywacji i negatywną postawę”.
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Czyli jedyna osoba w organizacji, która wie co tak naprawdę robią i potrafi to robić

Beware The Rage Of A Berserker
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Jedzie facet pociągiem i zachciało mu się srać. Tłok jak diabli, nie da się nawet do wyjścia przecisnąć, bo ludzie upchani jak sardynki w puszcze. Facet zestresowany nie wie co zrobić, pociąg zapierdala, do kibla nie ma jak się dostać a on już wytrzymać nie może... Nagle zaczyna się drzeć - Zaraz się zesram! Ludzie wydają się nie zwracać na niego uwagi, a jemu już pot na czole wychodzi, buraka przypalił, bo przecież wstyd jak ch*j się tak zesrać przy wszystkich. Ponownie krzyczy - Ku*wa zaraz się zesram do ch*ja!!! Po chwili odwraca się do niego starszy jegomość i mówi - Proszę Pana sytuacja jest jaka jest więc zrobimy tak. Dam Panu reklamówkę, pan załatwi potrzebę a potem wywalimy to przez okno. Innego wyjścia nie ma. Gość się zgodził, wziął tą reklamówkę, ściąga spodnie, kuca i zaczyna cisnąć ostro tego klocka. Ciśnie ciśnie, ludzie patrzą na niego z oburzeniem... Jeden z zażenowanych widokiem pasażerów wyciąga papierosa i odpala, a w ten czas facet kucając tak spogląda na niego z dołu i mówi:
- Przepraszam, ale to przedział dla niepalących.

W czasie rozganiania gej-parady w Moskwie gdzieś zginęło 17 gumowych policyjnych pałek.
- Przepraszam, ale to przedział dla niepalących.

W czasie rozganiania gej-parady w Moskwie gdzieś zginęło 17 gumowych policyjnych pałek.
Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
złapał diabeł polaka,ruska i niemca i mówi;
-dam wam teraz po jednym psie i zamkne na miesiąc każdego w osobnej celi,kto najlepiej wytresuje psa ten przeżyje.
wraca po miesiącu otwiera niemca,niemiec wychudzony ,pies gruby jak beka
-no niemiec co pies potrafi
-siad,połóż się
-zamało!
otwiera cele ruska,rusek chudy jak patyk,pies spasiony
-no rusek co pies potrafi
-daj głos,aport
-zamało!
otwiera polaka,polak gruby jak świnia,pies sam szkielet,żebra na wierzchu
-no polak co pies potrafi
polak wyciąga kiełbase z kieszeni,a pies;
-daj kawałek
-dam wam teraz po jednym psie i zamkne na miesiąc każdego w osobnej celi,kto najlepiej wytresuje psa ten przeżyje.
wraca po miesiącu otwiera niemca,niemiec wychudzony ,pies gruby jak beka
-no niemiec co pies potrafi
-siad,połóż się
-zamało!
otwiera cele ruska,rusek chudy jak patyk,pies spasiony
-no rusek co pies potrafi
-daj głos,aport
-zamało!
otwiera polaka,polak gruby jak świnia,pies sam szkielet,żebra na wierzchu
-no polak co pies potrafi
polak wyciąga kiełbase z kieszeni,a pies;
-daj kawałek
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Gdzieś przeczytane:
Dobrze być uczynnym, dziś zauważyłem jak Pani z balkonu wypadł niedopałek papierosa, podniosłem i zaniosłem Pani, kobieta nie podziękowała, widocznie ze wzruszenia odebrało jej mowę

Dobrze być uczynnym, dziś zauważyłem jak Pani z balkonu wypadł niedopałek papierosa, podniosłem i zaniosłem Pani, kobieta nie podziękowała, widocznie ze wzruszenia odebrało jej mowę

PIV 3,2DiD
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
Nie zabijajmy ukraińców na barszcz ani ruskich na pierogi i tatarów !
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- goralski
-
- Kontaktowanie:
O węgierkach na placki zapomniałeś
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
I włoskich orzechach.
Zbowid

Powiedziałem żonie wieczorem że wychodzimy z Unii, powiedziała - idź sam i żebyś znowu najebany nie wrócił.

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
wyrozumiała kobieta

Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- Misiek Cypr
-
O której to się wraca, pyta żona Kluczusia?
Jakie wraca, jakie wraca, ja po gitare przyszedłem

Jakie wraca, jakie wraca, ja po gitare przyszedłem

Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
-Czy u Pani w rodzinie są jakieś poważne problemy z alkoholem?
-Ooo tak, wujek Józek nie pije.
-Ooo tak, wujek Józek nie pije.

Mąż pyta żonę co dzisiaj na obiad?
Żona- na przystawkę krewetki na francuskim pieczywie,
Na pierwsze-zupa truflowa,
Na drugie- stek z rekina w sosie z kawiorem z jesiotra,
Na deser-tort od Grycanek
Mąż-stac nas na to???
Żona-tak, byłam pieszo po zakupy
Żona- na przystawkę krewetki na francuskim pieczywie,
Na pierwsze-zupa truflowa,
Na drugie- stek z rekina w sosie z kawiorem z jesiotra,
Na deser-tort od Grycanek
Mąż-stac nas na to???
Żona-tak, byłam pieszo po zakupy

Kobietę łatwiej rozebrać wbrew jej woli, niż brać zgodnie z jej oczekiwaniem 

- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
mój 5-cio letni syn:
- a wiesz mamo, jak jechaliśmy z tatą, to jakaś pani dzwoniła do niego przez radio i powiedziała, że jest gotowa, i że tata może przyjechać. *
-?!
*to była urzędniczka w sprawie decyzji
- a wiesz mamo, jak jechaliśmy z tatą, to jakaś pani dzwoniła do niego przez radio i powiedziała, że jest gotowa, i że tata może przyjechać. *
-?!

*to była urzędniczka w sprawie decyzji

PIV 3,2DiD
chętnie zatrudnię panią z Niemiec do sprzątania ...mile widziana biegła znajomość języka polskiego