Moderator: Misiek Bielsko
Miał przygodę gdzieś na Bałkanach. Rozszczelniona chłodnica, lawetę, aso, radosne 3 tygodnie oczekiwania na część
no kierownice po stronie pasażera się nie dało wiec trochę normalności tam jestKabal pisze: ↑pn maja 22, 2023 10:19 pmMam Tigera, ale 955i. Trochę inna epoka i jak sądzę inny kaliber. Niemniej wychodzi, że na odcinku motocykli angielskość nie wyciska takiego piętna jak na samochodachZ tych nowszych to macałem 800xc i mi się nawet widzi, ale posiadacz się odgrażał, że następna będzie znowu japonia bo bywało boleśnie i zaskakująco
![]()
Mam dopiero od roku. Zrobiłem ok 10tys km. Bezawaryjnie. Żaden land rover tak nie potrafilesio jeep pisze: ↑ndz maja 28, 2023 3:20 pmno kierownice po stronie pasażera się nie dało wiec trochę normalności tam jestKabal pisze: ↑pn maja 22, 2023 10:19 pmMam Tigera, ale 955i. Trochę inna epoka i jak sądzę inny kaliber. Niemniej wychodzi, że na odcinku motocykli angielskość nie wyciska takiego piętna jak na samochodachZ tych nowszych to macałem 800xc i mi się nawet widzi, ale posiadacz się odgrażał, że następna będzie znowu japonia bo bywało boleśnie i zaskakująco
![]()
![]()
1,7 jak z fabryki wyjeżdżał... to jakieś 30 lat temuMisiek Cypr pisze: ↑śr cze 14, 2023 8:18 amMotorynka nie ma pedałów i nie jest dla pedałów![]()
Silnik motorynki rozwija 2 konie mechaniczne, co jest w stanie pociągnąć całkiem sporą łódkę
niepotrzebnie się czepiasz szczegółówlbl78 pisze: ↑śr cze 14, 2023 10:18 am1,7 jak z fabryki wyjeżdżał... to jakieś 30 lat temuMisiek Cypr pisze: ↑śr cze 14, 2023 8:18 amMotorynka nie ma pedałów i nie jest dla pedałów![]()
Silnik motorynki rozwija 2 konie mechaniczne, co jest w stanie pociągnąć całkiem sporą łódkę![]()
Się sam nie pucuje, to ja go sprzedam publicznie.Misiek Cypr pisze: ↑śr cze 14, 2023 8:18 amMotorynka nie ma pedałów i nie jest dla pedałów![]()
Silnik motorynki rozwija 2 konie mechaniczne, co jest w stanie pociągnąć całkiem sporą łódkę
Kabal pisze: ↑pt cze 16, 2023 12:40 amSię sam nie pucuje, to ja go sprzedam publicznie.Misiek Cypr pisze: ↑śr cze 14, 2023 8:18 amMotorynka nie ma pedałów i nie jest dla pedałów![]()
"Niejaki Roman P z miasta W. (47l.) odbył szaleńczy maraton motorynkąW ramach Rajdu Koguta przejechał z podwrocławskiej Oławy do nadmorskiej Stegny. W odróżnieniu od innych uczestników, pominął nocleg w Poznaniu
Nawet prasa uwieczniła, ale mi się szukać nie chce
ca 600 km motorynką w dobę
tym razem nawet mi zaimponował
![]()
Rodo.Kabal pisze: ↑pt cze 16, 2023 12:40 amSię sam nie pucuje, to ja go sprzedam publicznie.Misiek Cypr pisze: ↑śr cze 14, 2023 8:18 amMotorynka nie ma pedałów i nie jest dla pedałów![]()
"Niejaki Roman P z miasta W. (47l.) odbył szaleńczy maraton motorynkąW ramach Rajdu Koguta przejechał z podwrocławskiej Oławy do nadmorskiej Stegny. W odróżnieniu od innych uczestników, pominął nocleg w Poznaniu
![]()
Zeszły weekend. Obstawiałem, że góra w Lesznie wrzuci truchło do przypadkowej taksówki i każe się dowieźć na metęminizbowid pisze: ↑pt cze 16, 2023 8:41 amRodo.Kabal pisze: ↑pt cze 16, 2023 12:40 amSię sam nie pucuje, to ja go sprzedam publicznie.Misiek Cypr pisze: ↑śr cze 14, 2023 8:18 amMotorynka nie ma pedałów i nie jest dla pedałów![]()
![]()
To z teraz o?
Użytkownicy przeglądający to forum: Videlec i 4 gości