https://www.youtube.com/watch?v=eyjxFDW4ioc
Moderator: Misiek Bielsko
twoje zyczeniowe pseudomyslenie jak i bluzgi
Z drugiej strony, mają problem z kopaniem gazu/ropy gdzieś na dalekiej północy jak im się zachód wyniósł z technologią - a postawią od zera kopalnie i będą z tego mieli dobry hajs?
przeceniamy znaczenie tego co pod ziemią. Znaczenie ma technologia, AI, składanie wszystkiego do kupy, koszt pracy, energia.. To co pod ziemią się kupi. Tak jak ropę. A można mieć ropę i być bankrutem
Czy ja wiem...Mroczny pisze: ↑wt mar 04, 2025 8:42 amprzeceniamy znaczenie tego co pod ziemią. Znaczenie ma technologia, AI, składanie wszystkiego do kupy, koszt pracy, energia.. To co pod ziemią się kupi. Tak jak ropę. A można mieć ropę i być bankrutem
Jarek! Jeszcze tego nie widzisz?
Zauważyłeś, że nie zaproszono przedstawicieli tych krajów do Londynu?Videlec pisze: ↑wt mar 04, 2025 2:57 pmSytuacja jest tak korzystna dla rosji, że zaryzykował bym prognozę uderzenia na kierunku Litwa Łotwa Estonia z Białorusi przy okazji manewrów zapad 2025, które odbędą się we wrześniu.
Do tego czasu USA wyjdą z NATO, europejskie NATO jest nieprzygotowane i rozbrojone, Europa podzielona, idealny czas.
Z pewnością. Przypominam, że to było spotkanie PREMIERÓW.
Gdyby ktoś miał jaja, to by pokazał to memorandum trampowi i powiedział: sprawdzam. Ja cały czas łudzę się, że to gra... że tramp prowadzi rozgrywkę i wszystko będzie dobrze, ale mam świadomość, że "niesmak pozostał".
No nie do końca jestem pewien... inaczej premier GB nie przepraszałby premierów "pribałtiki". Ja ciągle wierzę, że art 5 NATO obowiązuje wszystkich członków.
byś się nie zdziwił ochrona mniejszości narodowych przed exterminacia jest dozwolona w prawie międzynarodowym i Putin z tego skorzystał
Wódki mają dostatek.
Sądzę, że szkoda środków. Moim zdanie najlepszym celem dla Putlera jest Polska. Atakując nas odcina Pribałtikę od Europy i dostaje ją bez wysiłku i może nawet bez strzału. Jak w 1940 roku.Videlec pisze: ↑wt mar 04, 2025 2:57 pmSytuacja jest tak korzystna dla rosji, że zaryzykował bym prognozę uderzenia na kierunku Litwa Łotwa Estonia z Białorusi przy okazji manewrów zapad 2025, które odbędą się we wrześniu.
Do tego czasu USA wyjdą z NATO, europejskie NATO jest nieprzygotowane i rozbrojone, Europa podzielona, idealny czas.
Wczoraj wieczorem w tv info już otwarcie nazywali Trumpa agentem kgb.
Polska to dla kogokolwiek wrzód na dupie. Brak poważnych zasobów, ludność co do zasady krnąbrna i butna, trudna do nadzorowania (chociaż ostatnimi czasy jakby mniej, mordy pozatykane kredytami). Jednakże przeciwko nielubianemu wrogowi jest duża szansa na Wielkie Zjednoczenie NaroduZbychoS pisze: ↑wt mar 04, 2025 7:43 pm
Sądzę, że szkoda środków. Moim zdanie najlepszym celem dla Putlera jest Polska. Atakując nas odcina Pribałtikę od Europy i dostaje ją bez wysiłku i może nawet bez strzału. Jak w 1940 roku.
Coby nie było, że uważam że rację mam. Takie rozmyślania domorosłego stratega![]()
Powiedz, że masz skłonność do histerii nie mówiąc, że masz skłonność do histerii.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość