Ja tak jeżdżę od dłuższego czasu i dajemy myślę obaj radę. I tylko czasem o wyciągarce pomyślę. Tylko ja bezciśnieniowy jestemwofka pisze: można jexdzic i cieszyć sie uazem sprawnym na oryginalnych ruskich oponach i bez bajerow i ciesząc sie jazdą

Moderator: Student
Nie siej zametu i pitol głupot ,ze ci tak powiedział , bo dzisiaj rano rozmawialismy przy sniadaniu i oczy zrobił jak mu to powiedziałemdosłownie przed momentem rozmawiałem ze zbyszkiem celowo w tej sprawie i....prawda leży po środku
po 1 do konca maja jest zawalony robotą i nie przyjmuje nic
po 2 jesli by nie miał roboty to zrobienie silnika trwa od 3 do 5 dni
Bardzo dobra decyzjamikigsi pisze:dzięki za wszystkie odpowiedzi![]()
doszedłem do wniosku że poszukam lepiej coś w całości do remontu.
Bo tak kupować na raty to jest do du.y![]()
tak więc jak coś by ktoś miał w całości na chodzie do 2000zł chętnie też z uszkodzonym silnikiem lub skorodowany to niech z łaski swojej da znać
myślimy o tym samymkrolik pisze:a jest takich na allegro pełno jeden mi się spodobał taki czerwony za 1500 ale za daleko ode mnie żeby go nawet obejrzeć bo bym se drugiego przywiózł
zgadzam sie. moj ivan stal u Zbyszka 6 miechow, bo zima, a robili wszystko. ok 10 zostawilem i to bez jakis cudow, sama mechanika. zreszta ci co wiedza cos na temat roznych jakosci czesci (a rozne bywaja...) to potwierdza ze kasa plynie. Wydaje sie rusek i tanio bedzie. tanio to sa zapalki:) i szybko sie koncza. jasne ze mozna sobie samemu remonty uskuteczniac, tylko jak toto bedzie sie zachowywalo i na ile wystarczy????lisiurski pisze:To niech nikt już z rzeczonym Zbyszkiem nie gada bo wyjdzie że remont trwa 15-20 dni i nic nie przyjmuje do końca lipca jakby to wynikało z przyrostu czasu wraz z kolejnym postem
BTW - I bądź tu mądry i powiedz kto mówi prawdę - to tak dla zasiania troszku fermentu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości