Jak przerdzewiałe skoro "rama i nadwozie bez dziur".
Co na zdjęciach to widzę, ale może ktoś widział z bliska.
Toyota do 20 000 zł to chyba pomysł mało realny tak patrzę.
Realny ale cierpliwości trzeba dużo.
Wczesniej czy pózniej takie auto sie trafi.
U nas większość terenówek które są w stanie zadbanym rozchodzi się wśród znajomych
Marka w zasadzie jest mniej istotna. Szukam czegoś trochę większego niż vitara do turystyki, co nie zabija kosztami utrzymania. W końcu coś się znajdzie, ale te 4Runnery fajne są i nie pogardziłbym.
Taki runner jest ciasny a jak masz wiecej niz 160cm wzrostu to ciasno za kierownicą.
Miałem takie cudo z daawno daawno temu przez chwile i juz wtedy bylo skorodowane.
Dlaczego swiadomie chcesz sie pchać w starego trupa?
Kup to co najmłodsze sie trafi i aby nie zgnite.
Stare graty są fajniejsze niż nowe. Poza tym budżet skromny - mam zamiar znaleźć coś do 15 tysi. (+pakiet startowy) w jak najlepszym stanie, marka, model i wiek mają mniejsze znaczenie. Byle miało z jeden sztywny most i reduktor. A jak jeszcze będzie to fajna fura to tym lepiej.
kwestia wymagań i potrzeb ale spokojnie można znaleźć coś fajnego do 20 tys
znam przykład kupienia zajebiaszczej j95 za 2 dychy
zdrowa, ładna, przebieg prawdziwy - 4 stówy. Ale silnik zdrowy, wtryski ogarnięte. Gawiedź boi się takiego przebiegu bo myśli, że 222tysiące w zgniłku z niderlandów jest lepsze.
Fajnie to jedzie. Jak sprzedający nie popsuł to wóz był w przytomnym stanie. Silnik elastyczny z dołu, skrzynia biegów w mieście niepotrzebna - wbijasz 3 i jedziesz od 20 do 80 km/h. Nie pamiętam za ile Piotrek sprzedał, ale chyba za podobne pieniądze jak wisi.
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
Myślę że strasznie fajne auto ( nie wiem czy akurat ten egzemplarz). Użytkowo jak kolega wcześniej pisał, kosztowna skarbonka, a latka lecą. Ale jak ktoś chce być kul, poważanym i go stać by jeździć klasykiem Ja bym wolał nowsze, poręczniejsze auto z szerszym dostępem części zamiennych. Drogie to to było, i droższe jeszcze teraz jest. A jeździć na miarę możliwości dopasionej 80 tki, nie bardzo jest gdzie.
Subaryna leśnik, i piździk dzielny w teren. Poszukiwanie sztywnych mostów...