miastek pisze:Ona nie jest zapchana wewnątrz tylko zaklejona błotem
a skąd wiesz - może być też zapchana w środku
albo odklejone blaszki
Moderator: Kosiarz
miastek pisze:Ona nie jest zapchana wewnątrz tylko zaklejona błotem
No to tym bardziej.miastek pisze:Ona nie jest zapchana wewnątrz tylko zaklejona błotem
Weź popraw ten karygodny błąd na tej stronie co masz w podpisie:Talib pisze:fakt
Wyjecie owszem to i może ze 20 minut, ale potem dobre odpowietrzenie to juz znacznie dłużej zdaje się.mayer pisze:Jak ja kocham takie rzeźbienie w gównie..... Kuźwa , chłodnice wyjąć to jest 20 minut, to nie...bedą się pieprzyć i psikac przez szparki w atrapie... Wiecej czasu marnujecie na płodzenie kolejnych postów niżby zajeło dokładne wymycie radiatora..
Taka mała zaszłośćN2O pisze: Weź popraw ten karygodny błąd na tej stronie co masz w podpisie:
K160 LONG - co to takiego ?
W każdym wątku na forum napisane, że odpowietrza się samaPiotrek M pisze: Wyjecie owszem to i może ze 20 minut, ale potem dobre odpowietrzenie to juz znacznie dłużej zdaje się.
No prosze .. kto by pomyslał........ Powinienes byc kopnięty w d czy nie??? Jak uwazasz?miastek pisze: chłodnica nie zaklejona.
Talib pisze:Jeszcze 3 tygodnie temu miałem identycznie w swoim 3.3 Wymiana chłodnicy załatwiła sprawę. W moim przypadku chłodnica była już w bardzo kiepskim stanie. Lamelki pomimo iż jeszcze były fizycznie, prawie całkowicie odkleiły się od kanalików. Wydajność zmalała i powyżej 80 dostawał świra. Przy mocno zakatowanej chłodnicy płukanie może nie styknąć
Tera lata 120 bez zadyszkiNa lato dałem szybszy termostat.
Tak jak piszą koledzy. Pionmarek cieciuch pisze: w jakiej pozycji masz wskaźnik temperatury,przy nagrzanym silniku.Wymienilem termostat i nie wiem,czy to tak ma byc:strzałka w pionie,temperatura mierzona na obudowie termostatu,dwoma roznymi termometrami,nie przekracza 85 stopni.
Mam nadzieje,ze termometry nie kłamią.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości