cholera do Lwowa !LR_Olek pisze:herflikd pisze:nawet wracajac tym francuskim gownem w poniedzialek zabralem ukrainca ktory jechal do Wilna i wysadzilem go w Gliwicach...![]()
w sumie co za roznica, niech sie dzikus uczy geografii
o paliwie i polskiej uprzejmosci
Moderator: Jerry
Re: o paliwie i polskiej uprzejmosci
D2 TD5 Było
herflikd pisze:cholera do Lwowa !LR_Olek pisze:herflikd pisze:nawet wracajac tym francuskim gownem w poniedzialek zabralem ukrainca ktory jechal do Wilna i wysadzilem go w Gliwicach...![]()
w sumie co za roznica, niech sie dzikus uczy geografii
co za roznica do lwowa czy do wilna jak i tak nie dojechal,bo wysadziles go w gliwicach

wiem wiem,to taki zarcik podrozniczy

no w sumie moglem go zawiezc do tego Lwowa... moze bym przetestowal tez ukrainskie paliwo 

D2 TD5 Było
- Igor V8
-
Widzę olo że Ty straszny bydlak jesteśLR_Olek pisze:odezwał sie ten co musi w kazdym swym pojezdzie co rok wymieniac zawias,bo pada od przeciazeniaczesław&jarząbek pisze:olo nie jest jakimś tytanem...nawet w clio musi sobie fotel do kierownicy przysunąć i poduszeczkę podłożyć

Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 

- Damian
-
- Kontaktowanie:
Igor909 pisze:Widzę olo że Ty straszny bydlak jesteśLR_Olek pisze:odezwał sie ten co musi w kazdym swym pojezdzie co rok wymieniac zawias,bo pada od przeciazeniaczesław&jarząbek pisze:olo nie jest jakimś tytanem...nawet w clio musi sobie fotel do kierownicy przysunąć i poduszeczkę podłożyć
ojtam, w zasadzie ta sama klasa wagowa co ja
a jak wiesz małe niepozorne...

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
- Igor V8
-
No fakt ... skakać na plecy to Ty potrafiszDamian pisze: a jak wiesz małe niepozorne...

Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 

Igor909 pisze:Widzę olo że Ty straszny bydlak jesteśLR_Olek pisze:odezwał sie ten co musi w kazdym swym pojezdzie co rok wymieniac zawias,bo pada od przeciazeniaczesław&jarząbek pisze:olo nie jest jakimś tytanem...nawet w clio musi sobie fotel do kierownicy przysunąć i poduszeczkę podłożyć
wrecz cham i prostak

Najmilej wspominam awarie w UK, a konkretnie na srodku zadupia kornwalii- ciachnalem dwie opony o blache czajaca sie w zywoplocie. Po stoczeniu sie na bok czekalem na lawete, doslownie kazdy, kto obok przejezdzal, zatrzymywal sie i pytal co sie stalo, a czy mnie gdzies zawiezc, a czy jesc przyniesc, a czy mi sie nie nudzi czasem
po godzinie przyjechala pani, pyta sie, czy czekam na holownik- tak - acha, on stoi dwie wioski dalej, to pojade i mu powiem gdzie jestes
a w PL szkoda gadac, stalem z linka godzine na srodku drogi jak w MB obrocilem panewe to malo mnie nie rozjechali omijajac zeby czasem do stacji nie podholowac.
Uprzedzajac pytania - tak, wielokrotnie pomagalem na drodze, holowalem, wyciagalem z rowu, podwozilem po paliwo, podawalem prund, spychalem ze skrzyzowania. I nie tylko 4x4 ale wszelkie plaskacze tez.

a w PL szkoda gadac, stalem z linka godzine na srodku drogi jak w MB obrocilem panewe to malo mnie nie rozjechali omijajac zeby czasem do stacji nie podholowac.
Uprzedzajac pytania - tak, wielokrotnie pomagalem na drodze, holowalem, wyciagalem z rowu, podwozilem po paliwo, podawalem prund, spychalem ze skrzyzowania. I nie tylko 4x4 ale wszelkie plaskacze tez.
Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
- kosa20
- Kontaktowanie:
no, skoczny jest, skurczybyk, fakt... w rugby powinien grać...Igor909 pisze:No fakt ... skakać na plecy to Ty potrafiszDamian pisze: a jak wiesz małe niepozorne...

No a może to dlatego, że tam to coś niespotykanego - rozkraczone auto na poboczu, w dobie powszechnego assistanca.....Albert_N pisze:Najmilej wspominam awarie w UK......
Sugerujesz że zatrzymywali się w celu zrobienia pamiątkowych zdjęć? Coś jak z białym misiem na Krupówkach? 

Lewicowość jest rodzajem fantazji masturbacyjnej, dla której fakty nie mają znaczenia. G.Orwell
Ja już myślałem, że ta pani coś ekstra zaproponuje. Jednak aż tak uczynni nie sąAlbert_N pisze:Najmilej wspominam awarie w UK, a konkretnie na srodku zadupia kornwalii- ciachnalem dwie opony o blache czajaca sie w zywoplocie. Po stoczeniu sie na bok czekalem na lawete, doslownie kazdy, kto obok przejezdzal, zatrzymywal sie i pytal co sie stalo, a czy mnie gdzies zawiezc, a czy jesc przyniesc, a czy mi sie nie nudzi czasempo godzinie przyjechala pani , pyta sie, czy czekam na holownik- tak - acha, on stoi dwie wioski dalej, to pojade i mu powiem gdzie jestes
![]()