taa ale większość ludzi jak jedzie z navi to nie patrzy na znakiFUX pisze:Parę innych rzeczy o tej cesze takze można wymienić...gebels pisze:navi ogłupia
Kobiety, alkohol, kasa, emocje, paździerze, etc...

Moderator: Jerry
taa ale większość ludzi jak jedzie z navi to nie patrzy na znakiFUX pisze:Parę innych rzeczy o tej cesze takze można wymienić...gebels pisze:navi ogłupia
Kobiety, alkohol, kasa, emocje, paździerze, etc...
na jedno i drugieFUX pisze:Znaki, czy drogowskazy?
Poczekaj. Za chwilę będa znaki się w navi wyświetlały lub na desce rozdzielczej...
możesz sprawdzić to :Wojtek-P pisze:hej,
znacie sposób na wgranie polskiej nawigacji (Automapa) do seryjnej nawigacji w Land Roverze Discovery 4? ewentualnie firmę która się tym zajmuje (najlepiej śląsk)..
Do końca roku bedą także do nowych...GAZFAN pisze:Land Rover Range Rover (wszystkie modele z nawigacją do roku 2005):
Tak jak pisałem w wątku o problemach z DIII: dzwoniłem do Ciebie kilka razy, nagrałem Ci się na skrzynkę głosową, napisałem PW, być może mogłem jeszcze faks wysłać - przepraszam, że nie spróbowałem. Myślisz, że od tego czasu zmieniło się coś w kwestii mojej odwagi? Nie, nie straciłem odwagi - bo zadzwonienie do Cibie nie wymaga chyba odwagi, straciłem nadzieję, że jesteś gościem za jakiego Cie naiwnie uważałem.GAZFAN pisze:Yoorku.. chcesz uprościć dyskusję?
Bo ja rozumiem że Cię bolę... skoro tyle się do mnie odwołujesz...
Więc żeby było prostu... chrzań się ze swoimi osobistymi lotami... szczerze.
Jak cię boli moja osoba i skoro tak się do mnie odwołujesz.... 501 015 987 to mój prywatny telefon więc zadzwoń i będziesz miał Gazfan'a ... jak masz odwagę. Bo ta Twoja "krucjata" jest.... no właśnie.
I pamiętaj.. piszę tu jako GAZFAN a nie jako JLR Polska...
a jesteś pewny, że tam nawigacja seryjna się do czegokolwiek nadaje??FUX pisze:Zawsze można sprzedać i kupic np. Toyotę. Tam serwis i obsługa pierwsza klasa; w każdym razie tak bylo z 6-8 lat temu...
Masz racje wczoraj jak zmarzlem to nawet podgrzewanie tylka mi sie w lr 4 spodobalogebels pisze:czesław&jarząbek pisze:za mientki jestkrism pisze: t szpeja g4 ze 1/2ceny netto
wyciągarka, bagażnik, snorkel, ple ple ple
wchodzisz?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości